Getafe – Girona 2:0 (kon.) | Eibar – Real Betis 1:0 (kon.) | Real Madrid – Villarreal 3:2 (kon.)
Valladolid – Ath. Bilbao 1:0 (kon.) | Huesca – Valencia 2:6 (kon.)
konec
SD Huesca
2:6 (0:5)
Valencia CF
Neděle 05.05.2019, 20:45 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španělská LaLiga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (23:01:05)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 15:2. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:9.
     
    Je dobojováno! Valencia na hřišti posledního týmu ligy napravila dvě předchozí porážky a posunula se před klopýtající Sevillu na páté místo. O dnešním vítězství rozhodla hned v úvodu, když v první půli proměnila všechny své šance a dostala se do pětigólového vedení. To po změně stran ještě jednou navýšila, i když ze hřiště zmizely největší opory šetřené na odvetu semifinále Evropské ligy. Huesca nechtěla takový debakl dopustit, lehkovážné hrajícího soupeře začala výrazně přehrávat a zaslouženě se dočkala dvou gólů i potlesku svých věrných fanoušků, kteří se musí smířit s jistotou sestupu.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+2. Álex GALLAR - 2:6
     
    90+2
    Huesca právě vstřelila branku!
    Míč si na penaltový puntík postavil ÁLEX GALLAR, který to s délkou rozběhu rozhodně nepřehnal. Přesto dokázal dát míči dostatek razance a nechytatelně ho poslal ze svého pohledu na pravou stranu.
     
    90+1
    Álex Gallar napálil horní končetinu Diakhabyho, který se ještě vynacházel v pokutovém území, a tak Huesca může snížit z penalty!
     
    90+1
    David Ferreiro prováhal ideální okamžik na střelu z dálky. Po sérii krátkých přihrávek se k ni přeci jen odhodlal, jenže trefil jen blokujícího protihráče.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu jsou přidány dvě minuty.
     
    89
    Mezitím se na trávníku rychle množí nepřesnosti. Tu poslední má na svědomí Torres, jenž poslal kolmou přihrávku na Santamaríu.
     
    88
    Huesca bude za pár minut definitivně odsouzena k sestupu. O to hezčí je pohled na vstoje tleskající fanoušky, kteří vůbec neberou ohled na stav 1:6.
     
    87
    Další souboj na půlící čáře, který musel skončit odpískaným faulem. Gameira poslal k zemi Martín Mantovani.
     
    86
    Diakhaby s Gabrielem minuli nenápadný centr z levé strany. Ten propadl až k Ávilovi, ale to už byl míč u postranní čáry.
     
    85
    Christian Rivera fauloval ve středovém kruhu a za skluz na Daniela Wasse si vykoledoval napomenutí žlutou kartou.
     
    84
    Poslední tým tabulky si zaslouží velkou pochvalu za to, jak k zápasu za rozhodnutého stavu přistupuje. Polovičaté bránění hostů chtěl podruhé potrestat Melero, jenže z prvního doteku těsně minul Netovu pravou tyč.
     
    82
    Christian Rivera si vzal jen minimální rozběhl. Z nějakých třiadvaceti metrů balón příliš podebral a poslal ho mimo tři tyče.
     
    81
    Netopýři nebyli schopni přerušit domácí kombinaci. Podařilo se to až Wassovi, jenže to bylo jen za cenu faulu a nebezpečného přímého kopu.
     
    80
    Domácí neúnavně napadali komplikovanou rozehrávku Valencie a jako odměnu dostali míč nějakých pětatřicet metrů od Netova brankoviště.
     
    79
    Galán a Melero dostali před hostující branku kvalitní pobídky ke střele. První z nich Neto vyrazil, načež přišla hlavička nad břevno.

    Michal Břuchanský

    Branky: 66. Melero, 90+2. Gallar (pen.) – 2. Wass (Gabriel), 16. Rodrigo (S. Mina), 20. S. Mina, 33. S. Mina (Wass), 41. Etxeita (vla.), 51. Rodrigo (S. Mina)

    Karty:   30. Ávila (HSC), 85. Rivera (HSC) – 29. Coquelin (VAL)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 15:2. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:9.
    SD Huesca: R. Santamaría – Ferreiro, Etxeita, Mantovani, Galán – Rivera, Musto, Moisés Gómez (65. Añor) – Ávila, Gallego (76. Gallar), Cucho (46. Melero).
    Náhradníci: Jovanović – Añor, Camacho, Diéguez, Gallar, Luisinho, Melero.

    Valencia CF: Neto – Piccini, Gabriel, Diakhaby, Gayá – Wass, Coquelin, Parejo (46. Soler), Guedes (46. Torres) – S. Mina, Rodrigo (58. Gameiro).
    Náhradníci: Doménech – Gameiro, Garay, Latorre, Sobrino, Soler, Torres.

    Rozhodčí: Grade – J. Y. Jiménez, Cantón

    Diváci: 6 378
    bahis siteleri