Slavia – Svarog Teplice 4:9 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
4:9 (1:4) Stav série: 0:2
Svarog FC Teplice
Neděle 05.05.2019, 20:00 • SH Eden, Praha • Play off 1. futsal ligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Krásný večer všem futsalovým nadšencům! Vítáme Vás u on-line přenosu z utkání mezi SK Slavia Praha a Svarog FC Teplice! Utkání začíná ve 20:00 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    V prvním semifinálovém duelu mezi pražskou Slavií a teplickým Svarogem nakonec po vypjaté koncovce zvítězili domácí severočeši. Teď se série stěhuje do pražských Vršovic.

    Do prvního utkání vstoupili lépe hostující sešívaní, kteří už po pěti minutách díky trefám Směřičky a Radovanoviče vedli o dva góly. Do poločasu se povedlo teplickému Danielovi snížit, ve 25. minutě pak vyrovnával Portugalec Teka. Vyrovnaný stav netrval dlouho, několik sekund po Takově trefě totiž svou druhou branku v utkání přidal slavistický Radovanovič.

    Zbytek utkání už ale dirigovali domácí. Tato ve 33. minutě vyrovnal. Tekův gól z penalty v poslední minutě pak znamenal, že první bod v semifinálové sérii připadne favorizovaným Teplicím. Na závěr utkání se ještě přes celé hřiště trefil Jeronimo.

    Velké kontroverze vyvolala penalta za šestý akumulovaný faul v závěru utkání. Tu sice Teka nejprve neproměnil, vzápětí ale rozhodčí nařídil pokutový kop opakovat. Slavistický gólman totiž při penaltě zaujal nesprávné postavení.

    V letošní sezóně sezóně se Slavia s Teplicemi potkala už třikrát. Ani jednou ale nedokázala Slavia ani bodovat.

    Delegace rozhodčích pro nedělní utkání je Jan Kliner, Zdeněk Petr ml. a Luboš Rygl.

    VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ V LETOŠNÍ SEZÓNĚ:

    06.10.2018 Slavia – Teplice 2:4
    25.01.2019 Teplice – Slavia 5:0
    25.04.2019 Teplice – Slavia 5:3
     
    SK SLAVIA PRAHA – 4. místo, 42 bodů, skóre 101:59

    Slavisté se v závěru základní části dostali do velmi dobré formy. Nejenže vybojovanou remízou zkomplikovali Chrudimi boj o titul, do minulého utkání navíc drželi sérii deseti zápasů bez prohry!

    Do čtvrtfinále vlétli slavisté jako uragán. S Plzní ani jednou nezaváhali a po výsledcích 4:2, 7:5 a 5:0 tak slavili zasloužený postup mezi nejlepší tuzemskou čtyřku.

    Vršovickou jedničkou je talentovaný odchovanec Slovanu Bratislava Marek Karpiak. Záda mu kryje teprve sedmnáctiletý Jan Žežulka.

    Gólově drží Slavii nad vodou Srb Marko Radovanovič, v play-off nasázel už čtyři branky a na další tři asistoval. Doplňuje ho například Makedonec Igor Leovski nebo reprezentant Radim Záruba.

    Martin Směřička (hráč): "Přál bych si, aby nás v domácím prostředí fanoušci podpořili ve stejně hojném počtu jako domácí v Teplicích. Věřím, že s jejich podporou zabojujeme, a do Teplic se budeme vracet za stavu 1:1."

    Jan Homola (kapitán týmu): "Play-off má samo o sobě jinou atmosféru. Hraje se o všechno, a v našich silách je, postoupit do finále. Fanoušci jsou nedílnou součástí, bez nich se hraje mnohem hůř. Již mnohokrát jsme prokázali, jak si jejich podpory vážíme, a já věřím, že nás teď, v tuto důležitou chvíli, nenechají bez podpory. Protože víme jak je podpora fanoušků důležitá, nenecháme si také ujít jedinou příležitost být na tribuně fotbalového stadionu, a podporovat mužský i ženský fotbalový tým, nebo u nás v hale v rámci utkání házenkářek a basketbalistek. Mimochodem všem, kteří jsou ještě ve hře, držíme moc palce!"

    ZÁPASY V PLAY-OFF:

    02.04.2019 Slavia – Plzeň 4:2
    15.04.2019 Plzeň – Slavia 5:7 po prodloužení
    17.04.2019 Slavia – Plzeň 5:0
    25.04.2019 Teplice – Slavia 5:3

    3 NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ HRÁČI V PLAY-OFF:

    1. Marko Radovanović (4 + 3)
    2. Igor Leovski (2 + 4)
    3. Radim Záruba (4 + 1)
     
    SVAROG FC TEPLICE – 1. místo, 54 bodů, skóre 122:51

    Klíčová výhra nad východočeskou Chrudimí a famózní forma na závěr základní části znamenala, že Teplice po čtyřleté odmlce opět a potřetí v krátké historii severočeského klubu zdvihnou nad hlavu pomyslný pohár pro vítěze základní části.

    Jako nejlépe umístěný celek po dvaceti odehraných kolech tak Teplice narazili až na osmý nasazený celek do play-off a to Helas Brno. I přes bojovné výkony jihomoravanů se ukázala rozdílná kvalita mezi oběma celky. Severočeši přesvědčivě po výsledcích 6:4, 10:0 a 4:3 postoupili mezi nejlepší tuzemskou čtyřku.

    Jedničkou teplického týmu je Brazilec Antonio Jeronimo, který si navíc v minulém zápase připsal poměrně nevšední gól, kdy se v závěru utkání trefil do prázdné branky přes celé hřiště.

    Základní osa teplického týmu je posazena na cizincích, zejména Brazilcích. Ikonou teplického týmu je zkušený Brazilec Daniel Ramos, který má za sebou angažmá například i v poměrně exotickém Rumunsku. Doplňuje ho například nejproduktivnější severočeský hráč v play-off a Ramosův krajan Teka. Kapitánem Teplic je poměrně mladý odchovanec David Černý.

    David Černý (kapitán týmu): "Očekávám hodně podobné utkání jako bylo to první. S tím rozdílem, že Slavia už teď “musí”, což by pro nás mohla být menší výhoda. Myslím si, že jsme na druhé utkání dobře připraveni a všichni si uvědomujeme jeho důležitost. Pevně věřím, že utkání zvládneme!"

    Nene (hráč): "Od druhého semifinálového utkání mám ta největší očekávání. Všichni jsme hráči, kteří tento typ zápasů milují, proto jsme i hodně motivovaní. Víme, že to bude ještě těžší utkání, než to první, protože Slavia hraje doma. Nicméně jsme dobře připraveni a já věřím, že se budeme domů vracet s vítězstvím. Fanoušci znovu uvidí parádní futsal. Svarog! "

    ZÁPASY V PLAY-OFF:
    03.04.2019 Teplice – Brno 6:4
    05.04.2019 Brno – Svarog 0:10
    12.04.2019 Svarog – Brno 4:3

    3 NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ HRÁČI V PLAY-OFF:

    1. Teka (4 + 4)
    2. Daniel Ramos (4 + 2)
    3. Claudinho (0 + 5)
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka) – Klíma, Směřička, Jošt, Pršič, Leovski, Radovanovič, Krasnič, Homola (C), Záruba, Hájek

    Svarog FC Teplice: Jeronimo (Hůla) – Černý (C), Baran, Soukup, Künzl, Novotný, Nene, Šebek, Daniel, Teka, Taverna, Tato, Djaelson

    Rozhodčí: Jan Kliner, Zdeněk Petr ml., Luboš Rygl.
     
    Hráči už jsou na hrací ploše, domácí slavisté nastoupí v červeno-bílém, hosté z Teplic přijeli v elegantních černých dresech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Úvodní výkop mají na starost hosté z Teplic. Netrvá ale dlouho a na druhé straně si první střelu v dnešním zápase připisuje Záruba. Jeronimo vyráží střelu doprostřed branky do zámezí.
     
    00:17
    Ani napodruhé to Zárubovi nevyšlo, z voleje pálil vysoko nad.
     
    00:32
    Rychlý slavistický brejk po zbytečně severočeské ztrátě ve středu hřiště zakončoval Leovski. Rozvlnil pouze postranní síť.
     
    00:50
    Směřičkovu střelu zleva Jeronimo vyrazil pouze před sebe, do zajímavé střelecké pozice se tak dostal úplně volný Leovski. Ten si ale špatně spočítal krok a na místo gólové trefy pouze pohladil míč a poslal ho do zámezí za teplickou branku.
     
    01:21
    Svarog marně kombinuje na polovině hřiště. Slavistická obrana působí jako nepropustná zeď.
     
    02:10
    Teka se šikovně prosmýkl kolem dvou slavistických obránců podél lajny, třetí obránce byl už ale nad jeho síly.
     
    02:39
    Směřička si obehrál Teku a poslal míč do strany na Homolu. Kapitán vršovického celku z nadějné pozice nějaké čtyři metry od branky poslal míč pouze do rukavic Jeronima.
     
    03:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé, několik sekund poté, co ještě Daniel prověřil na druhé straně hřiště slavistického gólmana střelou ze středu, se rozjel slavistický brejk, který skončil gólem. Pršič jednoduchou přihrávkou překonal celou teplickou obranu a poslal MARKA RADOVANOVIČE do gólové, makedonský útočník nezaváhal a ukázkovým angličákem vstřelil prvním gól dnešního utkání. Asistence: Marko Pršič.
    03:45 Marek RADOVANOVIČ - 1:0
     
    04:53
    Další dvě vršovické střely, ani jedna ale neohrozila branku hostujícího Svarogu.
     
    05:28
    Slavisté zatím naproti očekáváním jsou ten aktivnější celek. Tepličtí hráči určitě nepředvádí výkon, ne který jsou zvyklí.
     
    05:54
    Rodrigo si v úzkých u lajny šikovně došel pro faul. První akumulovaný faul pro Slavii.
     
    06:10
    Tak to byla šance! Rodrigo Taverna vypálil ze střední vzdálenosti na slavistickou branku, míč se ale ještě stihl odrazit od dvou domácích obránců a nakonec orazítkovat břevno sešívané branky!
     
    06:35
    Nešikovný faul Teplic na polovině hřiště znamená, že skóre akumulovaných faulů je po sedmi minutách hry 1:1.
     
    07:01
    Teplice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Djaelson nejprve míč napálil do konstrukce sešívané branky, od té se míč odrazil k TAVERNOVI RODRIGOVI, který i přes nepříjemné dotíraní jednoho z obránců poslal míč za záda Karpiaka. Bez asistence.
    07:01 Tavern RODRIGO - 1:1
     
    07:32
    Teka si na polovině hřiště pomohl loktem. Druhý akumulovaný faul Svarogu.
     
    07:54
    Daneil dostal zajímavý pas za sešívanou obranu až od vlastní branky. Vysunutého Karpiaka sice dokázal obehrát, v cestě jeho střely do odkryté slavistické branky se ale postavil jeden z dobíhajících obránců, který míč tečoval na roh.
     
    08:30
    Leovskiho střela z první po rohu letí vysoko nad branku Teplic.
     
    08:43
    Severočeští hráči z lázeňského města si teď moc nerozuměli. Nene sice našel na soupeřově polovině volný prostor pro přihrávku do běhu, žádný z hráčů v černém se za ní ale nevydal.
     
    09:12
    Nesmlouvavý zákrok u lajny na teplického čaroděje s balonem Daniela znamená druhý akumulovaný faul pro domácí sešívané futsalisty.
     
    09:40
    Leovskiho pas za teplickou obranu nenašel vůbec nikoho a skončil v zámezí za brankou.
     
    10:28
    Závaru před teplickou brankou využil skvěle hrající Daniel, který se prosmýkl okolo lajny. Jeho dlouhou kličku sice vystihl Karpiak, který ale dokázal míč vykopnout pouze na roh.
     
    10:58
    Další velká domácí šance! Martin Směřička zakončil rychlý slavistický brejk prudkou střelou do břevna, ještě před chvilkou válející se na zemi Radovanovič hbitě vstal a ujal se dorážky. Z poměrně triviální pozice ale minul prostor teplické branky.
     
    11:35
    Tepličtí hráči začali dobře napadat. Slavie má najednou velké problémy s rozehrávkou a přechodem do útoku.
     
    11:49
    Tak to byla paráda! Daniel se prosmýkl okolo tří hráčů a ze středu hřiště vystřelil. Karpiak si nakonec se střelou doprostřed branky bez větších problémů poradil.
     
    12:35
    Pršič to zkusil ze střední vzdálenosti. Jeronimo si ale se střelou doprostřed branky poradil.
     
    12:51
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplický obrat je dokonán! A přímo parádním způsobem, TAVERNA RODRIGO v těsné blízkosti brankoviště sklepl míč na Tata, který si obešel Karpiaka a centrem poslal míč přímo na hlavu Rodrigo, který tak posílá Teplice do jednobrankového vedení. Asistence: Tato.
    12:51 Tavern RODRIGO - 1:2
     
    12:51
    Oddechový čas pro domácí.
     
    13:15
    Rozhodčí se vrací k faulu na polovině hřiště a signalizuje třetí akumulovaný faul pro Teplice.
     
    14:24
    Radovanovič byl při svém průniku po lajně podkopnut Danielem. Čtvrtý akumulovaný faul pro Teplice.
     
    14:44
    Karpiak riskantně vyběhl a skluzem odkopl míč do zámezí. Pokud by se tak nestalo, pas by našel úplně volného Daniela, který by se tak poměrně jednoduchým způsobem dostal do stoprocentní šance.
     
    15:10
    Tak tohle už je nepříjemné. Černý u lajny nevybíravě zfauloval svého protihráče a uvidí za to žlutou. Navíc každý další teplický faul bude znamenat desetimetrový kop pro Slavii.
     
    15:16
    Tak tohle je krajně nepříjemné. Daniel se při náběhu za obranu Slavie tvrdě srazil s brankářem sešívaných Karpiaka. Tohle bude penalta pro domácí!
     
    15:16
    Marek Karpiak se velmi těžko zvedá a vypadá to, že dneska už ve hře nebude pokračovat.
     
    15:16
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Karpiak, přichází Žežulka.
     
    15:16
    Krasnič svou penaltu zamířil pouze doprostřed branky! Jeronimo s přehledem chytá a stává se miláčkem teplických fanoušků!
     
    16:10
    Oddechový čas pro hosty.
     
    16:26
    Teplice právě vstřelily branku!
    TEKA si udělal ze slavistické obrany one-man show! Nejprve skvěle vystihl přihrávku na pravé křídlo, prošel přes polovinu hřiště a z poměrně úctyhodné vzdálenosti pohledným angličákem navýšil vedení teplického Svarogu o dvě branky! Bez asistence.
    16:26 TEKA - 1:3
     
    17:16
    Martin Směřička si v boji o míč počínal až moc agresivně a fauloval. Tohle je třetí akumulovaný faul pro Slavii.
     
    17:54
    Záruba poslal svou trefu první po výkopu ze zámezí míč vysoko nad břevno teplické branky.
     
    18:15
    Djaelson se nešikovně v útoku srazil se Zárubou, který se bolestivě drží za hlavu. Už ale vstává a vypadá to, že bude v utkání pokračovat.
     
    18:23
    Jeronimovu střelu z poloviny hřiště Žežulka pouze vyrazil na roh.
     
    18:37
    Směřička nesobecky v nadějné střelecké pozici ještě prodloužil míč na Radovanoviče, který ve velmi zajímavé střelecké pozice poslal míč pouze do míst, kde už stál připravený Jeronimo. Teplický tým by hrdinu prvního poločasu nehledal dlouho.
     
    19:14
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla paráda par excellence! DJEALSON získal v obraně míč a i přes trojnásobné přečíslení domácích obránců si prošel celým herním polem a nakonec poslal na párek i Žežulku! Teplice vedou už o tři branky a z dnešního utkání se pomalu stává exhibice. Bez asistence.
    19:14 DJAELSON - 1:4
     
    19:56
    Žežulka má se střelami přes celé hřiště problém. I tentokrát dokázal Jeronimovu střelu vyrazit pouze na roh.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    První poločas je u konce. Slavisté i přes dobrý vstup do utkání nakonec v poločase prohrávají o tři góly! Skvělým výkonem se v teplickém dresu blýskl brankář Jeronimo.

    Do utkání lépe vstoupili domácí slavisté. Už po čtyřech minutách hry se prosadil po přihrávce na křídlo od Pršiče sešívaný ostrostřelec Radovanovič. Pak už ale byla hra v režii hostujících hráčů. Nejprve v 8. minutě poměrně šťastně vyrovnal Rodrigo, o pět minut později pak přidal další branku a otočil stav utkání ve prospěch Teplic. Velkou šanci měl slavistický Krasnič, Penaltu po šestém akumulovaném ale neproměnil.

    V 17. minutě se parádním sólem prezentoval Teka. Těsně před koncem pak sešívanou obranu přímo zesměšnil ještě větší parádou Djaelson.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:04
    O úvodní výkop druhého poločasu se postarali domácí slavisté.
     
    21:00
    Záplata na půlce hřiště vystihl teplickou teplickou rozehrávku. Dobrý zisk míč už ale nedokázal zužitkovat v nějakou větší gólovou šanci, svou střelu z dálky totiž zamířil vysoko nad severočeskou branku.
     
    21:26
    Zajímavá slavistický útočná akce. Jeronimo se ale opět blýskl dobrým zákrokem a střelu z bezprostřední vykryl.
     
    22:10
    I přes velmi odvážné zapojení Jeronima do útoku se Teplice nedostávají do žádné větší šance. Začátek druhého poločasu je z futsalového hlediska zatím velmi nezáživný.
     
    22:29
    Směřička byl pomalejší než Rodrigo a musel si tak pomoct faulem. První akumulovaný faul pro domácí hráče ve druhém poločase.
     
    22:56
    Tato zřejmě zahrál rukou. První akumulovaný faul pro Teplice, Slavia navíc bude rozehrávat zajímavý volný kop.
     
    23:06
    Sešívaný signál s přihrávkou za teplickou obranu nevyšel podle představ. Míč skončil v rukavicích teplického gólmana.
     
    24:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    I slavisté umí parádní góly! MARKO RADOVANOVIČ se po přihrávce na pravé křídlo parádně obtočil okolo svého obránce a dělovkou pod břevno přiživil sešívanou naději na vyrovnání! Asistence: Igor Leovski.
    24:09 Marko RADOVANOVIČ - 2:4
     
    25:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je rychlé! Radovanovič našel na středu hřiště volného MARKA PRŠIČE, který po teči jednoho z obránců posílá míč s trochou toho fotbalového štěstíčka za záda Jeronima! Asistence: Marko Radovanovič.
    25:06 Marek PRŠIČ - 3:4
     
    26:25
    Teplický centr z rohu nenašel nikoho v černém, slávisté si s touhle severočeskou šancí bez problémů poradili.
     
    26:44
    Teka poslal míč na křižujícího se Djealsona, ten poslal míč těsně vedle pravé tyče.
     
    26:54
    Teplice si po připisují druhý akumulovaný faul. Slavie navíc bude z úrovně malého vápna rozehrávat zajímavý volný kop. Hráči už se staví do vápna na centr ze strany.
     
    27:13
    Záplatovu střelu nakonec srazil Teka!
     
    27:21
    Obrovského zaváhání Teplic malém využil kapitán domácích Homola. Jeronimo ale opět předvedl parádní zákrok a střelu takřka z metru vyrazil na roh!
     
    27:23
    Ani tahle střela Směřičky neprošla k teplické bráně. Srazil ji totiž jeden z obětavých teplických obránců.
     
    27:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    27:45
    Teplice právě vstřelily branku!
    Djaelsonův rychlý sprint do obrany po sražené střele se vyplatil. NENE totiž vybojoval míč, který si s Djaelsonem vyměnil. Brazilský útočník pak už jen poslal míč k pravé tyči, čímž navýšil teplické vedení na dvoubrankové. Asistence: Djaelson.
    27:45 NENE - 3:5
     
    28:26
    Teplice právě vstřelily branku!
    Destrukce Slavie pokračuje! Jeronimo přihrál míč DJAELSONOVI, který se takřka z poloviny hřiště opřel do střely, kterou zastavila až síť. Žežulka se po střele pod břevno jen marně natahoval. Asistence: Jeronimo.
    28:26 DJAELSON - 3:6
     
    29:15
    Teka si v souboji o míč pomohl rukama. Třetí akumulovaný faul Teplic.
     
    29:22
    Dvě domácí střely. S tou první si poradil Jeronimo, ta druhá letěla vysoko nad břevno severočeské branky.
     
    29:57
    Tak to byla další paráda! Teka se opět vydal do rychlého protiútoku, dokázal si dokonce povodit slavistického gólmana, nakonec se ale do vlastních kliček zamotal, a tak radši zvolil přihrávku pod sebe na Djaelsona. Ten nadvakrát pálil do odkryté sešívané branky. Velké kontroverze vyvolala první střela, kterou podle všeho Leovski vyrazil rukou.
     
    30:22
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je velká smůla! Teka svůj centr ze strany namířil pouze do nohy Pršiče, který si poněkud nešťastně srazil míč do vlastní branky. Bez asistence.
    30:22 Marek PRŠIČ - 3:7
     
    30:22
    Slavia hraje bez brankáře.
     
    31:07
    Radovanovič málem využil zaváhání v teplické obraně, když se k němu nestáhl ani jeden z dvou severočeských beků. Svým technickým zakončení ale sešívaný ostrostřelec nakonec těsně minul levou tyč.
     
    31:56
    Tato našel v přečíslení 3 na 2 na středu hřiště volného Djaelsona, který tentokrát pouze orazítkoval pravou tyč slavistické branky!
     
    32:45
    Další paráda v teplickém podání. Djaelson našel Tata, který poslal centrovaný míč na kapitána Černého. Tomu chyběl jen kousek, aby dosáhl na míč.
     
    33:13
    Teplice právě vstřelily branku!
    Rychlý přechod do útoku se Teplicím vyplatil. Rodrigo našel TATA, který už jen obehrál předběhl svého obránce a zakončil do prázdné branky! Asistence: Taverna Rodrigo.
    33:13 TATO - 3:8
     
    34:12
    Nene poslal míč v přečíslení 2 na 1 ba Tata, který opět mířil pouze do břevna sešívané branky! S trochou toho štěstíčka už mohl být brankový rozdíl dvojmístný.
     
    34:12
    Oddechový čas pro domácí.
     
    34:41
    Teplice právě vstřelily branku!
    Perfektní pas poslal Jeronimo na nabíhající JIŘÍHO BARANA! Ten v poměrně složité pozici poslal míč mezi Žežulkou a dobíhajícím obráncem. Asistence: Jeronimo.
    34:41 Jiří BARAN - 3:9
     
    34:58
    Jeronimo teď má nějaké problémy s nohou a nechává se ošetřovat, hra je na chvíli přerušena.
     
    34:58
    Střídání v týmu Svarog FC Teplice: ze hřiště odchází Jeronimo, přichází Hůla.
     
    35:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Směřička našel ze strany volného UROŠE KRASNIČE, který poměrně jednoduše poslal míč za záda přemisťující ho se Hůly. Asistence: Martin Směřička.
    35:47 Uroš KRASNIČ - 4:9
     
    36:41
    Kapitán Teplic, David Černý, se prokličkoval na pravé střeně až ke střele. Ta ale slávistickou branku příliš neohrozila.
     
    37:14
    Djaelson bojovně vybojoval na slavistické polovině míč, který ihned poslal na střed na úplně volného Davida Černého. Ten z perfektní pozice nějakých pět metrů od branky přestřelil.
     
    37:53
    Pršičova střela skončila díky teči Teky v zámezí. Slavie bude kopat roh.
     
    37:56
    Míč nakonec skončil po rohu u Radovanoviče, který se dokázal ve vápně severočechů otočit, jeho nepříliš prudká střela nakonec letěla těsně vedle pravé tyče.
     
    38:37
    Radovanovič se nedohodl s Žežulkou a nakonec hlavičkoval míč do zámezí, i když míč mohl uklidit do náruče slavistický gólman.
     
    39:00
    Právě probíhá poslední minuta základní hrací doby. A pokud se nestane zákrok v podání sešívaných, tak i dnešního zápasu.
     
    39:40
    Teplice s kombinací moc nepospíchají, vypadá to, že dnešní utkání se dohraje bez nějaké větší šance.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce. Tepličtí futsalisté nakonec zaslouženě vítězí. Skvělým výkonem se blýskl Jeronimo, který ale kvůli zranění musel ve 35. minutě střídat. Slávisté se trápili zejména v koncovce.

    Do utkání lépe vstoupili domácí slavisté. Už po čtyřech minutách hry se prosadil po přihrávce na křídlo od Pršiče sešívaný ostrostřelec Radovanovič. Pak už ale byla hra v režii hostujících hráčů. Nejprve v 8. minutě poměrně šťastně vyrovnal Rodrigo, o pět minut později pak přidal další branku a otočil stav utkání ve prospěch Teplic. Velkou šanci měl slavistický Krasnič, Penaltu po šestém akumulovaném ale neproměnil.

    V 17. minutě se parádním sólem prezentoval Teka. Těsně před koncem pak sešívanou obranu přímo zesměšnil ještě větší parádou Djaelson.

    Do druhého poločasu vstoupil sešívaný válec, který nakonec díky gólu Radovanoviče ve 25. a Pršiče ve 26. minutě udělal z nedělního utkání ještě pořádné drama. Ve 28. minutě už opět slavili severočeši, Nene si vyměnil míč s Djaelsonem a skóroval. O minutu později se takřka z poloviny hřiště trefil Djaelson. Ve 31. minutě si poměrně nešťastně srazil míč do vlastní branky Pršič.

    Ve 34. minutě ještě přidal branku Tato do prázdné branky. O minutu později po výborném pasu od Jeronima vstřelil gól teplický Baran. Jako gól útěchy se těsně před koncem zápasu prosadil po centru ze strany Krasnič.
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. Třeba už ve čtvrtek u duelu mezi Spartou a Chrudimí. (22:11:39)

    Libor Kokoška

    Branky: 4. Radovanovič (Pršič), 25. Radovanovič (Leovski), 26. Pršič (Radovanovič), 36. Krasnič (Směřička) – 8. Rodrigo, 13. Rodrigo (Tato), 17. Teka, 20. Djaelson, 28. Nene (Djaelson), 29. Djaelson (Jeronimo), 31. Pršič (vla.), 34. Tato (Rodrigo), 35. Baran (Jeronimo)

    Karty:   16. Černý (STP)


    SK Slavia Praha: Karpiak (16. Žežulka) – Klíma, Směřička, Jošt, Pršič, Leovski, Radovanovič, Krasnič, Homola (C), Záruba, Hájek
    Svarog FC Teplice: Jeronimo (35. Hůla) – Černý (C), Baran, Soukup, Künzl, Novotný, Nene, Šebek, Daniel, Teka, Taverna, Tato, Djaelson

    Rozhodčí: Jan Kliner, Zdeněk Petr ml., Luboš Rygl
    Slavia 0 3 Svarog Teplice
    #1 Čtvrtek 25.04.2019 • 20:10
    Svarog Teplice - Slavia 5:3
    #2 Neděle 05.05.2019 • 20:00
    Slavia - Svarog Teplice 4:9
    #3 Pátek 10.05.2019 • 19:00
    Svarog Teplice - Slavia 4:2
    thejrc.org