Slavia – Svarog Teplice 4:9 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
4:9 (1:4) Stav série: 0:2
Svarog FC Teplice
Neděle 05.05.2019, 20:00 • SH Eden, Praha • Play off 1. futsal ligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    37:14
    Djaelson bojovně vybojoval na slavistické polovině míč, který ihned poslal na střed na úplně volného Davida Černého. Ten z perfektní pozice nějakých pět metrů od branky přestřelil.
    35:47 Uroš KRASNIČ - 4:9
     
    35:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Směřička našel ze strany volného UROŠE KRASNIČE, který poměrně jednoduše poslal míč za záda přemisťující ho se Hůly. Asistence: Martin Směřička.
     
    34:58
    Střídání v týmu Svarog FC Teplice: ze hřiště odchází Jeronimo, přichází Hůla.
    34:41 Jiří BARAN - 3:9
     
    34:41
    Teplice právě vstřelily branku!
    Perfektní pas poslal Jeronimo na nabíhající JIŘÍHO BARANA! Ten v poměrně složité pozici poslal míč mezi Žežulkou a dobíhajícím obráncem. Asistence: Jeronimo.
     
    34:12
    Nene poslal míč v přečíslení 2 na 1 ba Tata, který opět mířil pouze do břevna sešívané branky! S trochou toho štěstíčka už mohl být brankový rozdíl dvojmístný.
    33:13 TATO - 3:8
     
    33:13
    Teplice právě vstřelily branku!
    Rychlý přechod do útoku se Teplicím vyplatil. Rodrigo našel TATA, který už jen obehrál předběhl svého obránce a zakončil do prázdné branky! Asistence: Taverna Rodrigo.
     
    31:56
    Tato našel v přečíslení 3 na 2 na středu hřiště volného Djaelsona, který tentokrát pouze orazítkoval pravou tyč slavistické branky!
     
    30:22
    Slavia hraje bez brankáře.
    30:22 Marek PRŠIČ - 3:7
     
    30:22
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je velká smůla! Teka svůj centr ze strany namířil pouze do nohy Pršiče, který si poněkud nešťastně srazil míč do vlastní branky. Bez asistence.
     
    29:57
    Tak to byla další paráda! Teka se opět vydal do rychlého protiútoku, dokázal si dokonce povodit slavistického gólmana, nakonec se ale do vlastních kliček zamotal, a tak radši zvolil přihrávku pod sebe na Djaelsona. Ten nadvakrát pálil do odkryté sešívané branky. Velké kontroverze vyvolala první střela, kterou podle všeho Leovski vyrazil rukou.
    28:26 DJAELSON - 3:6
     
    28:26
    Teplice právě vstřelily branku!
    Destrukce Slavie pokračuje! Jeronimo přihrál míč DJAELSONOVI, který se takřka z poloviny hřiště opřel do střely, kterou zastavila až síť. Žežulka se po střele pod břevno jen marně natahoval. Asistence: Jeronimo.
    27:45 NENE - 3:5
     
    27:45
    Teplice právě vstřelily branku!
    Djaelsonův rychlý sprint do obrany po sražené střele se vyplatil. NENE totiž vybojoval míč, který si s Djaelsonem vyměnil. Brazilský útočník pak už jen poslal míč k pravé tyči, čímž navýšil teplické vedení na dvoubrankové. Asistence: Djaelson.
    25:06 Marek PRŠIČ - 3:4
     
    25:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je rychlé! Radovanovič našel na středu hřiště volného MARKA PRŠIČE, který po teči jednoho z obránců posílá míč s trochou toho fotbalového štěstíčka za záda Jeronima! Asistence: Marko Radovanovič.
    24:09 Marko RADOVANOVIČ - 2:4
     
    24:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    I slavisté umí parádní góly! MARKO RADOVANOVIČ se po přihrávce na pravé křídlo parádně obtočil okolo svého obránce a dělovkou pod břevno přiživil sešívanou naději na vyrovnání! Asistence: Igor Leovski.
    19:14 DJAELSON - 1:4
     
    19:14
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla paráda par excellence! DJEALSON získal v obraně míč a i přes trojnásobné přečíslení domácích obránců si prošel celým herním polem a nakonec poslal na párek i Žežulku! Teplice vedou už o tři branky a z dnešního utkání se pomalu stává exhibice. Bez asistence.
    16:26 TEKA - 1:3
     
    16:26
    Teplice právě vstřelily branku!
    TEKA si udělal ze slavistické obrany one-man show! Nejprve skvěle vystihl přihrávku na pravé křídlo, prošel přes polovinu hřiště a z poměrně úctyhodné vzdálenosti pohledným angličákem navýšil vedení teplického Svarogu o dvě branky! Bez asistence.
     
    15:16
    Krasnič svou penaltu zamířil pouze doprostřed branky! Jeronimo s přehledem chytá a stává se miláčkem teplických fanoušků!
     
    15:16
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Karpiak, přichází Žežulka.
     
    15:16
    Tak tohle je krajně nepříjemné. Daniel se při náběhu za obranu Slavie tvrdě srazil s brankářem sešívaných Karpiaka. Tohle bude penalta pro domácí!
     
    15:10
    Tak tohle už je nepříjemné. Černý u lajny nevybíravě zfauloval svého protihráče a uvidí za to žlutou. Navíc každý další teplický faul bude znamenat desetimetrový kop pro Slavii.
    12:51 Tavern RODRIGO - 1:2
     
    12:51
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplický obrat je dokonán! A přímo parádním způsobem, TAVERNA RODRIGO v těsné blízkosti brankoviště sklepl míč na Tata, který si obešel Karpiaka a centrem poslal míč přímo na hlavu Rodrigo, který tak posílá Teplice do jednobrankového vedení. Asistence: Tato.
     
    10:58
    Další velká domácí šance! Martin Směřička zakončil rychlý slavistický brejk prudkou střelou do břevna, ještě před chvilkou válející se na zemi Radovanovič hbitě vstal a ujal se dorážky. Z poměrně triviální pozice ale minul prostor teplické branky.
    07:01 Tavern RODRIGO - 1:1
     
    07:01
    Teplice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Djaelson nejprve míč napálil do konstrukce sešívané branky, od té se míč odrazil k TAVERNOVI RODRIGOVI, který i přes nepříjemné dotíraní jednoho z obránců poslal míč za záda Karpiaka. Bez asistence.
    03:45 Marek RADOVANOVIČ - 1:0
     
    03:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé, několik sekund poté, co ještě Daniel prověřil na druhé straně hřiště slavistického gólmana střelou ze středu, se rozjel slavistický brejk, který skončil gólem. Pršič jednoduchou přihrávkou překonal celou teplickou obranu a poslal MARKA RADOVANOVIČE do gólové, makedonský útočník nezaváhal a ukázkovým angličákem vstřelil prvním gól dnešního utkání. Asistence: Marko Pršič.

    Libor Kokoška

    Branky: 4. Radovanovič (Pršič), 25. Radovanovič (Leovski), 26. Pršič (Radovanovič), 36. Krasnič (Směřička) – 8. Rodrigo, 13. Rodrigo (Tato), 17. Teka, 20. Djaelson, 28. Nene (Djaelson), 29. Djaelson (Jeronimo), 31. Pršič (vla.), 34. Tato (Rodrigo), 35. Baran (Jeronimo)

    Karty:   16. Černý (STP)


    SK Slavia Praha: Karpiak (16. Žežulka) – Klíma, Směřička, Jošt, Pršič, Leovski, Radovanovič, Krasnič, Homola (C), Záruba, Hájek
    Svarog FC Teplice: Jeronimo (35. Hůla) – Černý (C), Baran, Soukup, Künzl, Novotný, Nene, Šebek, Daniel, Teka, Taverna, Tato, Djaelson

    Rozhodčí: Jan Kliner, Zdeněk Petr ml., Luboš Rygl
    Slavia 0 3 Svarog Teplice
    #1 Čtvrtek 25.04.2019 • 20:10
    Svarog Teplice - Slavia 5:3
    #2 Neděle 05.05.2019 • 20:00
    Slavia - Svarog Teplice 4:9
    #3 Pátek 10.05.2019 • 19:00
    Svarog Teplice - Slavia 4:2
    ocianews.com