Jablonec – Ostrava 2:0 (kon.) | Sparta – Liberec 1:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
2:0 (0:0)
FC Baník Ostrava
Sobota 11.05.2019, 17:30 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA - Skupina o titul • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého fotbalu! Podruhé během dvou týdnů se na severu Čech setkají celky FK Jablonec a FC Baník Ostrava. Dnes v rámci nadstavbové části FORTUNA:LIGY. Hlavní téma utkání zůstává stejné, jako v posledním kole základní části. Bojuje se o čtvrté místo tabulky a Jablonec k němu má o poznání blíže. Pokud se mu znovu podaří zvítězit, už si vytoužené umístění definitivně zajistí. Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace!
     
    FK JABLONEC

    Severočeši uzavřeli základní část FORTUNA:LIGY na čtvrté příčce, když v posledním kole zvládli přímý souboj s Baníkem a doma jej roznesli poměrem 4:0. Po trošku rozpačitém jaru to pro ně byl sladký konec. Celkově je ale potřeba přiznat, že svěřenci Petra Rady zvládají sezónu velice dobře. Poprvé se dostali do skupinové fáze Evropské ligy, kde rozhodně neudělali ostudu. Kvalitní výkony se jim navíc dařilo podávat také v lize.

    Právě bez svého kouče se nicméně dnes budou muset obejít. Emotivní Rada byl totiž při minulém mači na hřišti Plzně odeslán na tribunu a navíc obdržel dvouzápasový trest. Pro Jablonec to celkově bylo frustrující utkání. Po většinu času byl jasně lepší, ovšem tím, že z neskutečného množství obrovských šancí využil pouze jednu, urazil fotbalového Boha. Viktoria dvěma údery v závěru otočila na 2:1 a na úvod nadstavby brala všechny tři body. Zelenobílí tak vlastním přičiněním pořádně zamíchali kartami v boji o titul! Spraví si dnes chuť?
     
    FC BANÍK OSTRAVA

    Také pro Ostravany platí, že se jim více dařilo na podzim. Díky klopýtání týmů pod sebou se ale udrželi na pátém místě a až do konce základní části se zkoušeli posunout před Jablonec na čtvrté. Baník zaznamenal velký úspěch, když doma zdolal Bohemians 1:0 a zajistil si postup do finále MOL Cupu. Jako by však tento výsledek trošku svěřence trenéra Páníka utlumil směrem do ligy...

    Na jablonecké Střelnici totiž slezský celek záhy předvedl bezkrevný výkon a zaslouženě prohrál vysoko 0:4. Herně se o něco zlepšil v úvodním kole nadstavby na pražské Letné, kde se mu nicméně i přes několik šancí také nepovedlo skórovat a urodil se výsledek 0:3. Z posledních dvou utkání tak Baníkovci mají velice nelichotivé skóre 0:7! Dnes už by tuto bilanci potřebovali zlomit. Zezadu se totiž tak trošku nenápadně přibližuje Liberec, jenž už ztrácí pouze dva body. Podaří se jim bodovat?
     
    Úvodní sestavy:

    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol – Hübschman (C) – Kratochvíl, Trávník, Považanec, Jovović – Doležal.
    Náhradníci: Hanuš – D. Ikaunieks, T. Pilík, Vatajelu, R. Acosta, Fábry, Chramosta.

    FC Baník Ostrava: Budinský – Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman (C) – Bolf, Mešaninov, R. Hrubý, Holzer – Kuzmanović, O. Šašinka.
    Náhradníci: Laštůvka – Šindelář, Mooc, Diop, Pazdera, Lehnert, Jirásek.

    Rozhodčí: Machálek – Kotík, Caletka.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Rozhodčí Jan Machálek už přivádí na hřiště hráče obou celků. Jablonečtí se představí v tradiční zelené barvě, Baník je oděný do černých dresů. Za malou chvíli začínáme.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkopu se ujali hosté. Jiří Fleišman okamžitě nakopl míč vpřed a Ondřej Šašinka může pokračovat v první akci zápasu.
     
    2
    Miloš Kratochvíl si u postranní čáry nádherně vychutnal Jiřího Fleišmana, kterého si rozhýbal a úžasně mu prostrčil míč přímo mezi nohama. Následný přízemní centr si Doležala nenašel.
     
    3
    Jablonečtí měli k dispozici standardku. Rozehráli ji zajímavým signálem, Michal Trávník dloubl míč do vápna na nabíhajícího Hovorku, jemuž nevyšlo zpracování.
     
    4
    Jiří Fleišman se už tentokrát obalamutit nenechal. Pronikajícímu Tomáši Holešovi přesným skluzem vjel pod nohy a balon čistě odehrál do zámezí.
     
    5
    Centr Miloše Kratochvíla z pravé strany hosté odvrátili mimo pokutové území. Zásah nohou do hlavy poté reklamoval Michal Trávník, jenž už je zpátky na nohou a bude ve hře pokračovat.
     
    6
    Předchozí situaci ještě zkoumá video!
     
    7
    Vše bylo v pořádku, hra může pokračovat. Eduard Sobol odklidil hlavou nakopnutý balon před Jakubem Bolfem, to vše za vytrvalého skandování kotle Baníku, jehož hráči se zde mohou cítit jako doma.
     
    8
    Tomáš Hübschman špatnou přihrávkou odevzdal míč pouze na kopačky Arťoma Mešaninova, Ostravané ale možnosti k výletu do nepřipravené defenzivy nedokázali využít.
     
    9
    Arťom Mešaninov fauloval Kratochvíla. Jablonec tak mohl zahrávat volný přímý kop z poměrně velké dálky a Michal Trávník jej rozehrál příliš nízkým centrem.
     
    10
    Skákavý centr Tomáše Holeše projel až na hranici vápna. Martin Doležal jej převzal zády k bráně, ještě tedy posunul balon proti noze Tomáše Hübschmanna, jehož přízemní střelu snadno zblokoval Patrizio Stronati.
     
    11
    Ondřej Šašinka se toho nebál a vystřelil levačkou z přibližně pětadvaceti metrů. Rána před Hrubým zaplavala a domácí gólman ji vyrážel s mírnými obtížemi.
    11. Dalekonosný Šašinkův pokus vystrašil Hrubého
     
    12
    Slezané měli k dispozici první rohový kop zápasu. Vysoký centr Daniela Holzera sklepával hlavou pod sebe Jakub Bolf, nicméně proti Sobolovi si pomohl útočným faulem.
     
    13
    Robert Hrubý v souboji desítek vytancoval z blízkosti Michala Trávníka. Ostrava pokračovala v kombinaci, kterou ukončil až nepřesný centr Nemanji Kuzmanoviće.
     
    15
    Michal Trávník ukázkově napadal pomalou rozehrávku Baníku. Když už se Patrizio Stronati snažil nakopnout balon na útočnou polovinu, zblokoval ho domácí záložník do autu.
     
    16
    Eduard Sobol zpomalil původně rychlý protiútok. Slezané se stihli zformovat a když Jovovićův nákop vycestoval mimo hřiště, bylo po akci.
     
    17
    Hra v těchto chvílích příliš krásny nenabízí. Míč putoval z hlavy na hlavu, na zem konečně spadl před Eduardem Sobolem, jenž ho ale odehrál velice nepřesně. Hosté budou vhazovat.
     
    18
    Tomáš Hübschman naskakoval společně s Robertem Hrubým na vysoký míč na hraně pokutového území Ostravy. Jako poslední se jej dotkl hráč v zeleném dresu, Viktor Budinský tak bude vykopávat od brány.
     
    19
    Jablonec ztratil míč při kombinaci na malém prostoru. Před Jakubem Bolfem bylo rázem moře volného prostoru, avšak ke smůle Baníku jej k přesnému centru využít nedokázal.
     
    21
    Viktor Budinský si odvážně vyběhl daleko mimo vlastní šestnáctku a odehrál míč před Jovovićem. Bochánek přistál přímo na hlavě Roberta Hrubého, tohle se hostujícímu brankáři povedlo.
     
    22
    Vladimir Jovović byl na útočné polovině domácích bolestivě zasažen jedním z Baníkovců. Vše se obešlo bez karty, ale Černohorec zůstává ležet na zemi.
     
    23
    První zajímavější akce Severočechů. Michal Trávník zakroutil balon do pokutového území z pravé strany a Martin Doležal v akrobatické pozici nedokázal ohrozit Budinského.
    23. Doležal ve výborné šanci, ale neusměrnil míč do brány
     
    25
    Jakub Považanec potáhl míč středem hřiště. Vladimir Jovović se posléze vtipným obloučkem snažil vyslat do šance Sobola, bohužel pro Jablonec nedokázal Ukrajinec na míč dosáhnout. I přes to Petr Rada na tribuně nadšeně vstal a celé akci zatleskal.
     
    26
    Jablonečtí byli u rohového praporku nachytáni v postavení mimo hru. Slezané tak budou rozehrávat ze své obranné poloviny.
     
    27
    Hra se kouskuje, ani jednomu celku se nedaří vytvoření souvislejšího tlaku. Balon se často nachází v zámezí.
     
    28
    Vladimir Jovović se trošku se štěstím dostal k volnému míči ve vápně a nabídl jej k centru Sobolovi. Ten ho čechral na hlavu Doležala, jenž ve dvojnásobném obležení nezakončil. Obrana Baníku ustála ještě vysoký centr Holeše.
     
    30
    Po docela dobré pasáži Jablonce byl před brankou faulován Jiří Fleišman. V mezičase udílí kouč Páník pokyny Holzerovi, při absenci Petra Rady na domácí lavičce nemá v prostoru za postranní čarou konkurenci.
     
    31
    Tomáš Břečka si zkušeně odstavil protihráče a nechal míč dojet do autu. Vlastimil Hrubý ho uvede výkopem zpátky do hry.
     
    32
    Michal Trávník přehodil míč na Jakuba Považance. Ten si s postranním rozhodčím vyměnil pohledy, dobře věděl, že je v ofsajdu. Nakonec to ale zkusil a praporek zamířil vzhůru.
     
    33
    Jakub Považanec se snažil přenést hru na Kratochvíla, který už mířil do vápna. Přihrávku mu ale adresoval nepřesně, míč končí mimo hrací plochu.
     
    34
    Robert Hrubý místo střely ještě posunul míč na pravé křídlo, centr dnešního beka Martina Filla tečoval Eduard Sobol na rohový kop.
     
    35
    Centrovaný míč odrazil pozorný Jakub Považanec k nohám Jovoviće. Ten se snažil obtočit kolem protihráče, což se mu skoro povedlo, jenže balon už se zatoulal do autu.
     
    36
    Baník se drží na ofenzivní polovině díky opakovaným vhazováním. Radši by se ale určitě dostal spíše blíže k brance Vlastimila Hrubého.
     
    37
    Jablonečtí už poměrně dlouho nepustili hosty k míči. Stalo se tak až po laxní ztrátě Sobola, vše za něj napravil včasným obranným zákrokem Vladimir Jovović.
     
    38
    Jiří Fleišman se zřejmě inspiroval právě probíhajícím světovým šampionátem v hokeji a bodyčekem srazil k zemi Michala Trávníka, krátce poté, co nacentroval před branku. Rozhodčí zůstal v klidu.
     
    39
    Vladimir Jovović se v oblasti penaltového puntíku snažil prosadit hlavou. K zakončení se skutečně dostal, avšak mezi mohutnějšími hráči Baníku klec neohrozil.
     
    40
    Jakub Považanec se z obrovské dálky pokusil o gól roku. Míč ale branku minul o pořádný kus a namířil si to až do lesíku za stadionem.
     
    41
    Tomáš Holeš před napadajícím Holzerem odehrál balon k Hovorkovi. Ten zapojil do kombinace Kratochvíla, který obdržel šlapák od Fleišmana. Rozhodčí mu důrazně domlouvá.
     
    43
    S jedním protihráče se Michal Trávník vypořádal, další ho už ale poslal na zem. Jablonec bude rozehrávat z oblasti půlicí čáry.
     
    44
    Miloš Kratochvíl zvedl hlavu a z pravé strany krásně nabil pod sebe Vladimiru Jovovićovi, jenž pálil bez přípravy ze slušné pozice nad břevno!
    44. Jovovič ve velké příležitosti překopl bránu
     
    45
    Tomáš Holeš vystavil nákopem Trávníka do těžké pozice v souboji se Stronatim, přesto ale Severočeši zůstávají u míče a operují na útočné polovině hřiště.
     
    45+1
    První poločas bude nastaven o tři minuty. Zelenobílí do nastavení vstoupí zajímavou možností volného přímého kopu z pětadvaceti metrů.
     
    45+1
    Exekuce se nakonec možná trošku překvapivě ujal Eduard Sobol, jehož technický pokus se stočil přesně do středu branky. Viktor Budinský jen natáhl ruce pod břevno.
    45+1. Sobol zkusil pálit z třiceti metrů, prudkou ránu si Budínský pohlídal
     
    45+2
    Poločas už se spíše dohrává. Domácí mají balon pod kontrolou, ale nedaří se jim vymanit z vlastní obranné poloviny. Baník dobře drží střed pole.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka oku fotbalového fanouška příliš nelahodila. Jablonec byl o něco málo aktivnější, nicméně přes velmi dobře fungující obranu Slezanů vede cesta velmi těžko. Ve zřejmě největší příležitosti střílel Jovović nad bránu. Oba gólmani převedli pouze jeden zákrok proti pokusům ze střední vzdálenosti, ani jeden tým úplně neseřídil mířidla.

    Střely po 1. poločase:
    Jablonec 6:2 Ostrava.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:35.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Martin Doležal se stal obětí faulu na útočné polovině Jablonce. Je z toho tedy další standardní situace pro domácí celek. Rozehrával ji Michal Trávník, jenž se ukopl a poslal balon až do autu.
     
    47
    David Hovorka zvládl sprinterský souboj s Holzerem a zamezil hrozícímu nebezpečí z jeho strany. Zelenobílí obracejí hru.
     
    48
    Penalta! Eduard Sobol se snažil dostat k centrovanému míči z pravé strany, přičemž jej fauloval Jakub Bolf. Verdikt potvrdilo také video, obrovská šance pro Jablonec!
     
    49
    Trávník umístil penaltu k tyči, avšak ještě před kopem strčil Martin Doležal (JAB) jednoho z Ostravanů. Hodně kuriózní žlutá karta, penalta se navíc musí opakovat!
     
    50
    Jablonec právě vstřelil branku!
    MICHAL TRÁVNÍK si znovu vybral stejné místo. Přestože se Viktor Budinský tentokrát už vrhl po směru své pravé ruky, na střelu těsně nedosáhl a Severočeši jdou do vedení!
    50. Michal TRÁVNÍK - 1:0
     
    52
    Skóre je otevřeno a Baníkovci musejí dotahovat. Vlastní bohorovností při rozehrávce ale umožnili domácím další ofenzivní rejdění, ze kterého je rohový kop.
     
    53
    Centr Michala Trávníka prodloužil Tomáš Hübschman hlavou dále do pokutového území, v oblasti penaltového puntíku ale míč odehrál do bezpečí Ondřej Šašinka.
     
    54
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Nemanja Kuzmanović, přichází Dame Diop.
     
    54
    Václav Procházka nakopával hodně nepřesně a míč přistál až v autu. Ostrava nedokáže ve druhé půli podržet balon a žene se na ni jedna akce za druhou.
     
    55
    Eduard Sobol pro svůj tým vybojoval rohový kop z levé strany. Trávníkův centr se odrazil na hranici vápna, Považanec ani Břečka ale nenašli cestu přes ostravskou hráz před sebou.
     
    57
    Michal Trávník prodloužil patou Sobolovo vhazování. Jakub Považanec následně otřel balon o Bolfa, jenže toho si rozhodčí nevšiml a nařizuje aut pro Baníkovce.
     
    58
    Eduard Sobol si v rychlosti obhodil Martina Filla. Ještě stihl nacentrovat, a přestože hosté míč odvrátili, nebezpečí tím nekončilo. Zpoza šestnáctky totiž technicky vystřelil Michal Trávník, míč prolétl těsně kolem vzdálenější tyčky!
    58. Trávník se krásně otočil a vypálil těsně vedle pravé tyče
     
    59
    Vladimir Jovović v jedné akci ukázal dvě tváře. Nejprve si vychutnal Filla a hnal se od postranní čáry na osu hřiště, potom ale vše uspěchal a hrubě se ukopl.
     
    60
    Michal Trávník to znovu zkoušel ze střední vzdálenosti, tentokráte už mu střela příliš nevyšla a skončila na tribuně za bránou Viktora Budinského.
     
    61
    Arťom Mešaninov (OVA) si ve středu pole vyšlápl na Jakuba Považance a za svůj zákrok inkasuje žlutou kartu.
     
    61
    Standardní situaci rozehrál Michal Trávník pěkným centrem, na který si naskočil Tomáš Hübschman, jehož hlavičku vyrazil Viktor Budinský nad břevno.
    61. Hübschmanova hlavička nadělala Budínskému problémy
     
    Dnešní utkání sleduje 2 887 diváků.
     
    63
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Robert Hrubý, přichází Milan Jirásek.
     
    63
    Miloš Kratochvíl si na pravém křídle došel pro další ostravský faul. Vladimir Jovović se poté hezky prosmýkl do pokutového území a celou akci zakončoval zblokovanou střelou Miloš Kratochvíl. Roh pro Jablonecké!
     
    65
    Ostrý centr Eduarda Sobola hosté ustáli a tečovali jej mimo dosah jabloneckých hlav. Severočeši se rychle vrátili do šestnáctky a Jiří Fleišman odclonil Holeše.
     
    66
    Zelenobílí se krátkými přihrávkami dostali od vápna Baníku až zpět na polovinu hřiště. Tribuny jejich kombinaci oceňují potleskem, domácí ve druhé půli dominují.
     
    67
    Vladimir Jovović trošku se štěstím obešel Procházku. Balon si navedl na pravačku a hledal Doležala, před kterým zasáhl hlavou Patrizio Stronati.
     
    68
    Vladimir Jovović se stal obětí nedovoleného zákroku na útočné polovině Baníku. Jablonečtí se tak znovu vrátí zpátky k míči.
     
    69
    Ostrava se vydala vpřed, po tak trošku splašené kombinaci se míč dostal k Milanu Jiráskovi, který ho nahrál do území nikoho.
     
    70
    Václav Procházka se z pozice stopera vysunul vpřed a vtipnou patičkou našel Holzera, jehož rána k bráně neprošla. Z celé situace ale Baník vychází dobře, čeká ho totiž volný kop z ideální pozice!
     
    71
    Zodpovědnost na sebe vzal Jiří Fleišman, situace totiž byla lepší pro levonohého hráče. Fleišman nevystřelil vůbec špatně, míč ale přece jenom letěl příliš vysoko!
     
    72
    Velice podobná situace byla k vidění na druhé straně. Vzdálenost to byla o trošku větší, Miloš Kratochvíl zkoušel podstřelit zeď, bohužel pro Jablonec však neúspěšně.
     
    74
    Dame Diop pronikal do otevřené obrany. Tomáš Břečka (JAB) zatáhl tak trochu za záchrannou brzdu a za cenu žluté karty seslal hostujícího hráče k zemi.
     
    75
    Jiří Fleišman rozehrál standardní situaci příliš krátkým nákopem. Ještě před pokutovým územím jej hlavou odklidil Eduard Sobol.
     
    76
    Tomáš Hübschman se skvěle zorientoval a odebral balon Fleišmanovi. Severočeši vracejí míč až k brankáři Hrubému, který ho posílá kupředu.
     
    77
    Michal Trávník přesným skluzem oddálil míč od Holzera, jenž se hnal do brejku. Dílo za něj dodělal Eduard Sobol a důrazně nasměroval kulatý nesmysl do zámezí.
     
    78
    Dame Diop zkusil štěstí z uctivé vzdálenosti, projektil mu nicméně sjel po kopačce a Vlastimil Hrubý jej mohl v klidu sledovat, jak letí daleko mimo jeho klec.
     
    80
    Michal Trávník rozehrával po faulu na vlastní osobu standardku, z pravého křídla nacentroval do vápna a zprvu trošku nenápadná hlavička Hovorky z pokleku vylekala Budinského!
    80. Proti Hovorkově hlavičce šel Budínský raději na zem
     
    81
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou gólů! První akci ukázkově zadrbali, když Jovović s Doležalem prováhali možnosti ke střele. Jablonečtí se ale z druhé strany rychle vrátili zpátky do vápna, Vladimir Jovović tentokrát posunul míč MARTINU DOLEŽALOVI do ideální pozice na penaltovém puntíku a Budinský neměl šanci!
    81. Martin DOLEŽAL - 2:0
     
    82
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Michal Trávník, přichází Rafael Acosta.
     
    83
    Jablonečtí nadále s chutí útočí. Rafael Acosta jen těsně nedosáhl na centrovaný míč, načež Viktor Budinský naprosto senzačně vychytal Jakuba Považance! Ten po Doležalově hlavičkovém sklepnutí zakončoval z malého vápna, ovšem gólman Baníku jeho střelu neskutečně vyrazil nataženou nohou.
    83. Budínský vychytal jasný gól! Považanec z pěti metrů neuklidil míč do sítě
     
    85
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Jakub Bolf, přichází Lukáš Pazdera.
     
    86
    Baník nevyužil rohový kop a Ondřej Šašinka přišel o míč mimo pokutové území. Domácí se vydali do brejku, Rafael Acosta nakonec zvolil zpětnou přihrávku.
     
    87
    Vladimir Jovović čechral do vápna další míč. Martin Doležal na něj jen těsně nedosáhl. Balon mu prolétl nad hlavou a přistál v rukavicích Budinského.
     
    88
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází Tomáš Pilík.
     
    88
    Miloš Kratochvíl uklidnil situaci přihrávkou na Hovorku. Jablonec pokračuje v kombinaci na své obranné polovině, Baník už působí rezignovaným dojmem a ani příliš nenapadá.
     
    89
    Do hry je připraven nastoupit Bogdan Vatajelu. Na jeho střídání zatím nepřišla řada, rumunský záložník tak sleduje akci Ostravy, která je vedená po levé straně.
     
    90
    Vlastimil Hrubý se mohl sám připravit o čisté konto! Centr Lukáše Pazdery mu vyklouzl z rukavic, a kdyby byl Ondřej Šašinka pozornější, mohl by snadno dorážet.
     
    90
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Bogdan Vatajelu.
     
    90+1
    Vatajeluovi první dotyk s míče příliš nevyšel. Přihrál totiž jen na nohy Arťoma Mešaninova, který ale taktéž zapsal lacinou ztrátu.
     
    90+2
    Bogdan Vatajelu centroval z levé strany. Připravený Václav Procházka jeho nabídku hlavou k číhajícímu Doležalovi nepustil. Viktor Budinský bude ještě jednou vykopávat od své klece.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Jablonec podruhé v krátkém časovém sledu nedostal od Baníku ani gól a zaslouženě vítězí!

    Ve druhé půli domácí svůj výkon jednoznačně zlepšili a na hřišti vládli. Poměrně brzy se také ujali vedení, když Michal Trávník s přehledem proměnil pokutový kop, přestože musel svoji exekuci opakovat. Martin Doležal pečetil jablonecké vítězství po přistrčení od Jovoviće. Severočeši si tedy definitivně zajistili čtvrté místo tabulky!
     
    To už je ode mne pro dnešek vše, přeji pěkný zbytek víkendu. (19:31:53)

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 50. Trávník (pen.), 81. Doležal (Jovović)

    Karty:   49. Doležal (JAB), 74. Břečka (JAB) – 61. Mešaninov (OVA)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 4:3.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol – Hübschman (C) – Kratochvíl, Trávník (82. R. Acosta), Považanec (88. T. Pilík), Jovović (90. Vatajelu) – Doležal.
    Náhradníci: Hanuš – D. Ikaunieks, T. Pilík, Vatajelu, R. Acosta, Fábry, Chramosta.

    FC Baník Ostrava: Budinský – Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman (C) – Bolf (85. Pazdera), Mešaninov, R. Hrubý (63. Jirásek), Holzer – Kuzmanović (54. Diop), O. Šašinka.
    Náhradníci: Laštůvka – Šindelář, Mooc, Diop, Pazdera, Lehnert, Jirásek.

    Rozhodčí: Machálek – Kotík, Caletka

    Diváci: 2 887
    ocianews.com