Slovan Bratislava – Žilina 6:2 (kon.) | Dunajská Streda – Sereď 3:4 (kon.) | Michalovce – Ružomberok 0:3 (kon.)
Nitra – Senica 2:3 (kon.) | Trnava – Podbrezová 3:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 2:1 (kon.)
konec
FC Nitra
2:3 (1:2)
FK Senica
sk Sobota 11.05.2019, 17:00 • Štadión pod Zoborom • Niké liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    81
    Nitra dala gól!
    Futbalisti spod Zobora znižujú stav zápasu. TOMÁŠ KÓŇA sa stal aktérom štandardky Nitry a parádne napálil loptu do pravého horného rohu!
     
    73
    Senica dala gól!
    Senica má k dispozícii dvojgólové vedenie a v nastolenom trende môže dokráčať za šiestym víťazstvom za sebou! Na útočnej polovici vyštartoval ERIC RAMÍREZ, ktorý prešprintoval do vápna a pohodlnou strelou zaklincoval tretí senický gól.
     
    41
    Senica dala gól!
    Seničania sa znovu v zápase dostávajú do vedenia. Center z pravej strany z kopačky Filipa Dangubiča smeroval do šestnástky na domáceho Lukáša Fabiša, ktorý si zrazil loptu nešťastne do vlastnej bránky.
     
    31
    Nitra dala gól!
    Nitrania vyrovnávajú stav stretnutia. Po rohovom kope z kopačky Bilovského došla lopta do malého vápna, kde sa najlepšie zorientoval PAVOL FARKAŠ a zblízka nasmeroval loptu pod brvno.
     
    7
    Senica dala gól!
    Záhoráci sa dostávajú do vedenia v zápase. Ofsajdovej pozícii sa dokázal vyhnúť ERIC RAMÍREZ, ktorý si spracoval center od El Moudaneho, prešiel do vápna a spred malého vápna prestrelil Pindrocha.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 31. Farkaš (Bilovský), 81. Kóňa – 7. Ramírez (El Moudane), 41. Fabiš (vla.), 73. Ramírez

    Karty:   24. Farkaš (NIT), 88. Vrábel (NIT), 90+2. Charizopulos (NIT) – 33. Dias (SEN), 39. El Moudane (SEN), 67. Da Graca (SEN)


    FC Nitra: Pindroch (46. Šípoš) – Šurnovský, Niba, Farkaš (C), Fabiš (63. Gatarić) – Kóňa, Bilovský – Chobot (77. Vrábel), Vestenický, Charizopulos – Fábry.
    Náhradníci: Šípoš – Chovanec, Štefanec, Kuník, Gatarić, Vrábel.

    FK Senica: Taborda – Krč (45. Dubois), Dias, Da Graca (C) (77. Otrísal), Klapan – Tesija, El Moudane, Dangubič (68. Zezinho) – Deretti – Ramírez, Castaňeda.
    Náhradníci: Vorel – Otrísal, Dubois, Totka, Azankpo, Petshi, Zezinho.

    Rozhodčí: Ziemba – Pozor, Bednár

    Diváci: 682
    thejrc.org