Černošice – IHC Kladno 9:4 (kon.) | Devils Zlín – Uh. Brod 9:4 (kon.) | Brno – HC Boskovice inline 3:1 (kon.)
konec
Mission Roller Brno
3:1 (0:0, 1:1, 0:0, 2:0)
HC Boskovice inline
Neděle 12.05.2019, 16:00STILMAT extraliga inline hokeje • 4. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:15:15)
     
    47:26
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno (Kadlec – 1,5 min., sekání).
     
    47:12
    Čtvrtou branku Brna mohl přidat Drobný, ale jeho střela z pravého kruhu skončila po přípravě nad brankou.
     
    46:58
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hrachovina dostal přesnou přihrávku k mantinelu, kde stál úplně sám. Rozhodl se pro rychlý přechod k brance, kam už najížděl ONDŘEJ STEHLÍK, jenž dostal kotouč po zemi za brankovou čáru. Asistence: Dominik Hrachovina.
     
    46:02
    Hasoňova přihrávka neprošla do předbrankového prostoru. Tempo hry se zvýšilo a oba brankáři mají dost práce.
     
    45:13
    Ani Šebek Chvátala z bezprostřední blízkosti nepřekonal a na druhou stranu se mohl vydat Hrachovina. Tomu ve střele či přihrávce zamezila obrana Boskovic.
     
    44:20
    Další šanci Filipa Krále, kterou vytěsňuje Chvátal. Domácí gólman si tentokrát vzal na pomoc svou vyrážečku a i tento zákrok se mu povedl. Puk končí v rohu hřiště.
     
    42:43
    Boskovice jdou druhému gólu opravdu naproti. Šmíd Chvátala nepřekonal, a tak vybídl Filipa Krále. Ani on puk do odkryté části brány nedostal a ztroskotal na domácím brankáři.
     
    41:25
    Bílý měl na hokejce vyrovnání, když k němu přišla neočekávaná nahrávka z druhé strany kluziště. Nezalekl se jí a okamžitě vypálil k odkryté bližší tyčce, kam však stačil dát gólman Chvátal svůj beton včas.
     
    40:35
    Brněnští se nemohou dostat od vlastní branky. Boskovice soupeři důsledně brání ve vyvezení kotouče.
     
    39:14
    Větší aktivitu můžeme vidět na straně Brna. Nejedná se však o žádný tlak, nýbrž individuální akce po přechodu do útočného pásma. Naposledy se pokoušel prosadit Göndör, který stejně jako jeho spoluhráči před ním trefil gólmana Külzera.
     
    37:12
    Ovšem mohlo být opět vyrovnáno. Do útočného pásma se nahnal Šebek a střelou zápěstím z mezikruží trefil přesně připravenou Chvátalovu lapačku.
     
    36:52
    Brno právě vstřelilo branku!
    A této útočné akce domácí celek využívá. Skácel poslal přihrávku na JAKUBA KADLECE, který dává svůj druhý gól v zápase pokusem mezi betony. Asistence: Roman Skácel.
     
    36:40
    Obraz hry se zatím nijak nemění. Brno se jako první dostalo ke kotouči a Drobný z pravého křídla přestřelil. Domácí jsou stále na puku, rozehrávají od vlastní branky.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:54
    V posledních sekundách se vhazovalo před Chvátalem. Brno toto buly vyhrálo a uchýlilo se k pouhému vyhození. V této části hry už se nic nestane.
     
    35:38
    Domácí v plném počtu.
     
    35:10
    Střela Filipa Krále z mezikruží trefila masku domácího brankáře. Hraje se dál.

    Daniel Kinc

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 23. Kadlec (Hrachovina D.), 37. Kadlec (Skácel), 47. Stehlík (Hrachovina D.) – 24. Šebek (Bílý, Němec)


    Mission Roller Brno: Chvátal (P. Hrachovina) – Kazlepka, Sedláček, Rosendorf, Göndör – Dufek, Stehlík, Skácel, D. Hrachovina, Kadlec, Drobný.
    HC Boskovice inline: J. Külzer (Martinčík) – Němec, N. Külzer – Müller, F. Král, Šebek, Pilát, Šmíd, Bílý, Antal, T. Král, Šmahel, Hasoň.

    Rozhodčí: Stanislav Cik, Josef Novotný
    ocianews.com