Slavia – Jablonec 5:1 (kon.) | Příbram – Teplice 4:0 (kon.) | Zlín – Třinec 2:2 (kon.)
Č. Budějovice – Dukla Praha 1:3 (kon.)
konec
FC Zlín
2:2 (2:1)
FK Třinec
Pondělí 13.05.2019, 13:00 • Stadion Letná, Zlín • Juniorská liga – O umístění • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:54:44)
     
    Je konec! Zlín ve druhé půli nakonec ztratil své vedení a Třinec si tak odváží bod za remízu 2:2. Domácí totiž ve druhé půli neubránili rohový kop, po kterém dokázal vyrovnat hostující kapitán Potůček! Od té doby byl Zlín znovu aktivnějším týmem, ale nedokázal si vypracovat nebezpečnou příležitost. K ohrožení branky soupeře pak nevedly ani protiútoky Třince.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Zlín se v závěru utkání ještě tlačí do útoku, jenže hosté pokračují v úporné defenzivě a nedávají domácím fotbalistům prostor.
     
    89
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Jakubov, přichází Kolář.
     
    88
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Konečný, přichází Jež.
     
    87
    Tkadlec táhl útočnou akci domácího mužstva po levém křídle, jenže jeho nákop na Jakubova byl hodně čitelný a pozorný obránce míč odehrál do autu.
     
    86
    Třinec zahrával další rohový kop. Před branku přiletěl opravdu prudký centr, který ale obrana Fastavu odvrátila do bezpečí.
     
    85
    Nazareno dostal přihrávku na pravou stranu a nakopl míč na polovinu soupeře. Domácí zadáci si ale věděli rady.
     
    84
    Červenka napadal rozehrávku Třince, ale hostující obránce odrazem o něj poslal míč do zámezí. Vhazovat tak bude slezský klub.
     
    83
    Hosté se hnali vpřed s brejkem do otevřené obrany soupeře, jenže nadýchaný centr skončil na hlavě pozorného obránce.
     
    82
    Zlín kombinuje s míčem na polovině hřiště a nechce jej půjčit soupeři. Domácí fotbalisté ale potřebují spíše útočit.
     
    81
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Hapal, přichází Cieslar.
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Mlýnek, přichází Gettler.
     
    80
    Ani tento přímý kop se domácím vůbec nepovedl. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde nebyl nikdo ve žlutém dresu.
     
    79
    Venený si skvěle pokryl míč u pomezní čáry a jeden ze soupeřů jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi! Zlín bude zahrávat přímý kop.
     
    78
    Zlín zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se nakonec snesl před bližští tyč, kde nezakončil nikdo ve žlutém.
     
    77
    Červenka vhazoval na levé straně pokutového území. Nakonec poslal dlouhý aut až do šestnáctky, ale tam kralovali třinečtí zadáci.
     
    76
    Dostál se opět musel zapojit do domácí rozehrávky. Fotbalisté Třince skvěle napadají už od půlící čáry a nedávají domácím prostor.
     
    75
    Mlýnek si navedl míč na hranici pokutového území, jenže jeho pokus skončil na noze pozorného obránce. Třinec stále drží cenný výsledek.
     
    74
    Košák odcentroval do prostoru, kam sprintoval Alexandr Jakubov, ale urostlý zlínský útočník nedokázal zakončit.
     
    73
    Košák vystoupil proti přihrávce na polovinu domácího celku a včasným skluzem připravil Třinec o možnost rodícího se protiútoku.
     
    72
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Konečný, přichází Niemczyk.
     
    71
    Nečas dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, kde se krásně otočil kolem svého strážce, jenže prudkým centrem nenašel nikoho ve žlutém.
     
    70
    Mlýnek dostal přihrávku na hranici velkého vápna a raději zakopl míč daleko od vlastní branky. Ani jeden z týmů teď nechce chybovat.
     
    69
    Třinec ve druhém poločase znatelně zvýšil svou aktivitu a nyní se opět tlačí do útoku. Hráči v červeném se však nemohou dostat do zakončení.
     
    68
    Hapal rozehrával rohový kop Třince. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže jeho pobídku odehrál do bezpečí obránce.
     
    67
    Dostál hledal dlouhým nákopem na polovinu Třince Jakubova, jenže zlínský útočník si při zpracování míče pomohl rukou.
     
    66
    Chloň dostal přihrávku na levou stranu a odcentroval do velkého vápna. V pokutovém území se však nepohyboval nikdo v dresu Třince.
     
    65
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Červenka, přichází Novák.
     
    64
    Domácí brankář Dostál nakopl míč na levou stranu hrací plochy, ale tam nebyl nikdo v dresu Zlína. Třinec může znovu uklidnit hru.
     
    63
    Konečný si skvěle pokryl míč na polovině soupeře a dotírající hráč ve žlutém dresu jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    62
    Zlín opět hraje s míčem na polovině Třince, jenže nikdo ve žlutém dresu se tentokrát nemůže dostat do blízkosti pokutového území.
     
    61
    Také Zlín si nyní vynutil rozehrávku rohového kopu. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale nikdo ve žlutém nakonec nezakončil.
     
    60
    Košák si pokryl míč u rohového praporku, nenechal se o něj připravit Gášem a odkopl balón mimo nebezpečný prostor.
     
    59
    Konečný kouzlil s míčem na levé straně hrací plochy, jenže svou přešlapovačkou se zahnal k pomezní čáře a už nestačil rozehrát.
     
    57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Třinec dokonale zaskočil rozjetý Zlín a začínáme nanovo! Po rohovém kopu se do zakončení dostal STANISLAV POTŮČEK a dopravil míč do sítě!
     
    56
    Nazareno dostal přihrávku z levé strany hrací plochy a snažil se zakončit. Pod nohy se mu položil obránce, který míč srazil do autu.
     
    55
    Konečný dostal krásnou přihrávku proti noze a bez váhání se položil do zakončení. Jeho dělovka přímým nártem prolétla nad břevnem.
     
    54
    Hapal dostal přihrávku na levou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu utekl do autu.
     
    53
    Zlín zahrával rohový kop. Prudký centr od rohového praporku skončil na hlavě prvního obránce v červeném.
     
    52
    Jakubov dostal přihrávku do volného prostoru v pokutovém území, jenže jeho dělovka levačkou skončila na noze pozorného obránce.
     
    51
    Palaček vyběhl z branky na hranici pokutového území a odkopl míč daleko do autu. Vhazovat bude domácí Zlín.
     
    50
    Hosté zahrávali přímý kop na polovině svého soupeře. Střídající Cieslar poslal zajímavý centr na malé vápno, ale tam byl jen hlavičkář ve žlutém.
     
    48
    Brankář Dostál se musel zapojit do rozehrávky domácího mužstva. Jeho nákop však skončil u dobře postavených zadáků Třince.
     
    47
    Hosté se hned v úvodu druhého poločasu usadili na polovině domácích, ale jejich akce vedená po levém křídle neměla dlouhého trvání.
     
    46
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Cienciala, přichází Cieslar.
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Slaměna, přichází Mlýnek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Domácí Zlín je zatím mnohem aktivnějším týmem a dostává svého soupeře pod výrazný tlak. Hráči Třince se zatím spíše trápí. Domácí se ujali vedení díky brance z pokutového kopu. Druhý gól poté přidal aktivní Alexandr Jakubov! Třinec se přesto dočkal odpovědi. Hosté se prosadili z pokutového kopu.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Domácí Zlín zahrával v závěru prvního poločasu rohový kop. K jeho rozehrávce se postavil Košák, ale sudí viděl útočný faul.
     
    44
    Zlín se znovu usadil na polovině soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Fotbalisté ve žlutém se nemohou dostat do zakončení.
     
    43
    Sudí viděl další nedovolený zákrok třineckého hráče na polovině Zlína a foukl do píšťalky. Nikdo v červeném se nyní nemůže dostat vpřed.
     
    42
    Zlín zahodil obrovskou šanci! Na nádherný nadýchaný centr si naskočil Jakubov, ale tentokrát hlavičkoval nad břevno!
     
    40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Také hosté dokázali proměnit pokutový kop! K jeho rozehrávce se postavil LUKÁŠ LUPTÁK a proměnil!
     
    39
    Penalta také pro Třinec! Po srážce dvou hráčů na hranici velkého vápna byl rozhodčí nekompromisní!
     
    38
    Jakubov tentokrát dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud rozehrál prudkým pasem za obranu soupeře.
     
    37
    Rozehrávka následného rohového kopu se Třinci vůbec nepovedla. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde zasáhl pozorný obránce.
     
    36
    Konečný prošel po pravém křídle do blízkosti velkého vápna, odkud nacentroval před branku, jenže nenašel nikoho v dresu Třince.
     
    35
    Třinec se v posledních minutách jen brání a nemůže se dostat ven ze své poloviny. Naopak fotbalisté domácího celku pokračují v aktivitě.
     
    33
    Další útočnou akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Jakubov si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdu.
     
    32
    Alexandr Jakubov si naběhl na další povedenou přihrávku do pokutového území, jenže z jeho hranice nedokázal odcentrovat na nikoho ve žlutém.
     
    31
    Nečas dostal přihrávku na polovinu soupeře, kde se skvělým zpracováním dokázal otočit kolem obránce, jenže jeho rozehrávka byla nepřesná.
     
    30
    Třinec po půlhodině hry zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na hranici velkého vápna, odkud nakonec zakončil Konečný, ale jeho hlavička prolétla vedle branky.
     
    29
    Zlín se opět usadil na polovině soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Třineckou obranu dnes čeká hodně těžká práce.
     
    27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí Zlín potvrzuje svůj skvělý vstup do dnešního souboje také druhou brankou! Po dalším povedeném výpadu se prosadil ALEXANDR JAKUBOV!
     
    26
    Domácí se znovu usadili na polovině Třince a hledají si cestičku do pokutového území. Nikdo ve žlutém dresu zatím nedokázal odcentrovat.
     
    25
    Třinec zahrával přímý kop na polovině Zlína. Hosté rozehráli překvapivý signál, ale nikdo v červeném dresu se následně nedostal k odcentrování.
     
    24
    Zlínští fotbalisté nyní kombinují s míčem na kopačkách a nepouštějí soupeře k balónu. Naopak fotbalisté Třince mají velké problémy s pohybem domácích.
     
    22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí celek se ujímá vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil PATRIK SLAMĚNA, který penaltu s přehledem proměnil!
     
    21
    Pokutový kop pro Zlín! Jeden z hráčů si obhodil vyběhnutého brankáře a ten jej poslal k zemi!
     
    20
    Nieslanik si pokryl náběh aktivního Jakubova a nechal míč propadnout k hostujícímu brankáři. Gólman Paleček poté nakopl míč dopředu.
     
    19
    Slaměna to v přetlačované na polovině hřiště přehnal s agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku před očima hlavního arbitra. Rozehrávat bude Třinec.
     
    18
    Nazareno dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže jeho následná pobídka na hranici velkého vápna byla prudká a skončila u obránce.
     
    17
    Nečas dostal přihrávku na levou stranu hřiště, kde vyzval na souboj svého strážce, jenže třinecký obránce se nenechal oklamat.
     
    16
    Gáš se vrátil s rozběhnutým Jakubovem a před sprintujícím útočníkem si pomohl hlavou malou domů. Třinec bude rozehrávat.
     
    15
    Lupták se po levém křídle prohnal až na hranici pokutového území, ale zpětným centrem neoslovil nikoho v červeném dresu Třince.
     
    14
    Paleček poslal nadýchaný centr na hranici pokutového území, jenže tam nebyl nikdo v červeném a připravený Dostál si hravě došel pro míč.
     
    13
    Brankář Potůček si znovu zakřičel, aby pustili míč až k němu. Fotbalisté Třince zatím hlídají zlínskou ofenzivní sílu s velkým přehledem.
     
    12
    Jakubov se na hranici pokutového území pustil do souboje s jedním ze soupeřů, ale urostlý útočník obránce Třince přetlačit nedokázal.
     
    10
    Konečný si pohlídal rozehrávku domácího Zlínu a dostal se k volnému míči. Nikdo ve žlutém dresu hostujícího hráče neatakoval.
     
    9
    Fotbalisté Třince se nastěhovali do blízkosti pokutového území svého soupeře, jenže nikdo v červeném dresu se zatím nedostal k odcentrování.
     
    8
    Hapal prošel po levém křídle až na polovinu soupeře, jenže jeho vhazování do pokutového území bylo příliš krátké a skončilo u obránce.
     
    7
    Hostující brankář Potůček vyrazil ven z branky a došel si pro nepovedenou rozehrávku Zlína. Fotbalisté v červeném mohou snad poprvé zaútočit.
     
    6
    Jakubov dostal pěknou přihrávku na hranici pokutového území, ale nestačil se otočit kolem obránce, který mu míč vypíchl špičkou kopačky.
     
    5
    Zlín už opět hraje s míčem na kopačkách a hledá si cestičku do pokutového území. Nikdo ve žlutém na prudkou přihrávku za obranu nedosáhl.
     
    3
    Zlín je hned od úvodního výkopu aktivní a pohyblivý Sklenář vybojoval pro domácí celek přímý kop v blízkosti branky soupeře.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Fastav Zlín: Dostál – Červenka, Cedidla, Košák, Tkadlec, Sklenář, Mlýnek, Slaměna, Jakubov, Venený (C), Nečas
    Náhradníci: Lebánek – Novák, Kolář, Mlýnek, Gettler, Tkadlec, Bykhovskyi

    FK Fotbal Třinec: Paleček – Chloň, Potůček (C), Čelůstka, Konečný, Lupták, Nazareno, Gáč, Cienciala, Hapala, Nieslanik
    Náhradníci: Kubík, J. Cieslar, V. Cieslar, Niemczyk, Novotný, Jež

    Rozhodčí: Cieslar – Pelikán, Pochylý.
     
    FC Fastav Zlín

    Domácí Zlín je na tom mnohem lépe. Fastav v šesti duelech vybojoval třináct bodů a se Slavií se dělí o vedoucí příčku skupiny poražených. Na třetí Jihlavu má navíc k dobru dva body. V minulém kole však Zlín prohrál 1:0 v Teplicích. V dnešním souboji s Třincem však bude velkým favoritem.
     
    FK Fotbal Třinec

    Hostující celek ze Slezska se v části poražených hodně trápí. Třinec odehrál šest zápasů a zatím vybojoval jen tři body za výhru 2:1 na Dukle. Od té doby Třinec třikrát v řadě prohrál a krčí se na posledním místě za Karvinou a Příbramí. V minulém kole schytal debakl 7:1 na Slavii.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Juniorské ligy mezi FC Fastav Zlín a FK Fotbal Třinec. Výkop je stanoven na 13 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 22. Slaměna (pen.), 27. Jakubov – 40. Lupták (pen.), 57. Potůček


    FC Zlín: Dostál – Červenka (65. Novák), Cedidla, Košák, Tkadlec, Sklenář, Mlýnek (81. Gettler), Slaměna (46. Mlýnek), Jakubov (89. Kolář), Venený (C), Nečas
    Náhradníci: Lebánek – Novák, Kolář, Mlýnek, Gettler, Tkadlec, Bykhovskyi

    FK Třinec: Paleček – Chloň, Potůček (C), Čelůstka, Konečný (72. Niemczyk), Lupták, Nazareno (46. J. Cieslar), Gáč, Cienciala (46. Jež), Hapal (80. V. Cieslar), Nieslanik
    Náhradníci: Kubík, J. Cieslar, V. Cieslar, Niemczyk, Novotný, Jež

    Rozhodčí: Cieslar – Pelikán, Pochylý
    bahis siteleri