Ostrava – Slavia 0:0 (kon.) | Liberec – Plzeň 0:2 (kon.) | Sparta – Jablonec 2:0 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
0:0 (0:0)
SK Slavia Praha
Neděle 19.05.2019, 15:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • FORTUNA:LIGA - Skupina o titul • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (16:58:54)
    Poslední vteřiny zápasu a sešívaní slaví 19. titul
     
    Je dobojováno a na ostravském stadionu i přes bezbrankovou remízu propukají mistrovské oslavy Slavie, které stačil uhrát v dnešním duelu jediný bod. Přitom dnes jasně aktivnější hosté mohli zajistit body všechny, ale Pražané nedokázali ani jednu ze svých možností využít. Nepovedlo se to ani Sočkovi s Traorém v první půli.

    Ve druhém poločase hosté sice dokázali rozvlnit síť, ale gól pro ofsajd van Burena nemohl platit. Domácí dnes držel skvělý Jan Laštůvka, který zlikvidoval několik šancí soupeře. Baník toho dnes příliš nepředvedl. Jedinou situací, která stojí za zmínku byla povedená dalekonosná rána Kuzmanoviće, kterou vyrazil Ondřej Kolář. Slavia tak se ziskem 80 bodů slaví kolo před koncem skupiny o titul mistrovský triumf.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Miroslav Stoch, přichází Jaromír Zmrhal.
    87. Sešívaným zatrnulo! Parádní ránu Kuzmanoviče skvěle vytáhl Kolář
     
    87
    Nyní to zde pořádně zahučelo. Nemanja Kuzmanović se opřel do odraženého míče z nějakých třiceti metrů a jeho projektil musel vyškrábnout až Ondřej Kolář výborným zákrokem.
     
    86
    Jiráskův centr ale našel na přední tyči Bořila, kterému se odkop rovněž nepovedl a holení jej poslal na rohový kop Ostravy.
     
    85
    Fillo šikovným klamavým pohybem přelstil Deliho, který jej v rohu hřiště fauloval. Veškeré dění se nyní stěhuje před Ondřeje Koláře.
     
    84
    Ostrý skluz Hušbauera u střídaček odnesl Jirásek, který se ale po chvíli pobytu na trávníku vrací do hry.
     
    83
    Stronati dobře odzbrojil hostující hráče a poté byl navíc faulován Stochem. Ostrava tak může v poklidu rozehrávat z vlastní půlky.
     
    83
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Petr Ševčík, přichází Michal Frydrych.
     
    82
    Jan Bořil po centru zprava fauloval na zadní tyči ve vzdušném souboji Pazderu a Baník si tak může chvíli oddechnout v obranné fázi.
     
    81
    Škoda sice přehlavičkoval Šindeláře, ale zadáci Baníku se následně dostali k prodlouženému míči a odkopli jej až na polovinu Slavie.
     
    80
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Daniel Holzer, přichází Jakub Šašinka.
     
    79
    Fillo dal špatným zpracováním možnost soupeři k ohrožení brány. Jenže Škoda v těžké pozici minu Laštůvkovu bránu o pořádný kus.
     
    78
    A ta pokračuje i v těchto okamžicích. Uvidíme, zda něco změní chystané střídání Baníku, jelikož se do hry chystá Jakub Šašinka.
     
    77
    Coufalův prudký přízemní centr likvidoval opět Stronati, ale Slavia i nadále pokračuje s okupací ostravské poloviny.
     
    76
    Dnešní utkání sleduje 11 869 diváků.
    75. Součkův volej skončil vedle brány
     
    75
    Milan Škoda nikým nehlídaný ve vápně sklepl balón hlavou za šestnáctku Součkovi, jenž se do míče opřel z voleje. Svou ránu ovšem nasměroval vedle domácího zařízení.
     
    74
    Martin Fillo si teď zpracoval míč jednoznačně rukou. Sudí Hrubeš byl celé situaci velmi blízko a přisuzuje tak balón hostujícímu týmu.
     
    73
    Část stadionu je zahalena do červeného dýmu, který způsobila pyrotechnika hostujících fanoušků.
     
    72
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Mick Van Buren, přichází Milan Škoda.
     
    71
    Fleišman nyní dobře přečetl záměr Coufala, jenž si míč hrudí posunul do běhu. Na to byl ale domácí kapitán připraven a získal balón pro své barvy.
     
    70
    Stronatiho další centr zvládli dostat do bezpečí hostující obránci a Slavia tak mohla pokračovat v útoku. Na polovině Baníku ale o míč přišla a domácí budou vhazovat.
     
    68
    Stronati si hrudí zpracoval dlouhý nákop, ale míč mu uskočil a domácí stoper posléze přišlápl nohu Ševčíka. Opět se tak píská proti bráně Laštůvky.
     
    67
    Ve vápně hostů poté došlo k několika soubojům a nakonec je pískán nedovolený zákrok na Josefa Hušbauera.
     
    66
    Dobré přenesení Baníku sklepl po Pazderově hlavičce Holzer opět k domácímu krajnímu obránci, po jehož sraženém centru si Baník vyzkouší další roh.
     
    65
    Pražané následně sportovně vrátili míč domácím fotbalistům, kteří založí další útok až od svého brankáře.
     
    64
    Karel Hrubeš pustil zákrok na polovině Slavie na Roberta Hrubého, který po skluzu hostů zůstal ležet na trávníku. Vzápětí se ale zvedá a bude pokračovat ve hře.
     
    63
    Stronati poté dokázala odvrátit centr Hušbauera a po chvíli mimo hru fauloval van Buren Fleišmana a od hlavního arbitra vidí první žlutou kartu zápasu.
     
    62
    Domácí příznivci i hráči se sice zlobí na pomezního sudího, ale nic tím nezmění. Slavia bude rozehrávat rohový kop.
     
    61
    Následný centr si posléze v pohodě stáhl do rukavic Ondřej Kolář a Baník tak z této standardní situace nic nevytěžil.
     
    61
    A hra se mezitím přelila na druhou stranu. Stronati se dostal k míče přes nedůrazné Slávisty, ale jeho přihrávku z levé strany pokutového území srazili hosté na roh.
     
    59
    Hosté se už už radovali z první branky, ale nakonec jejich nadšení bylo zbytečné. Sudí Hrubeš nechal po zákroku ve středu pole hostů výhodu a v útoku mohl pokračovat Stoch. Ten ale následně adresoval přihrávku před bránu van Burenovi, který sice trefil prázdnou bránu, ale při svém zakončení se nacházel v ofsajdu.
     
    58
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Ondřej Šašinka, přichází Nemanja Kuzmanović.
     
    57
    Ondřej Kolář nyní odkopával míč od své brány. Mezitím se na domácí straně chystá první střídání a do hry půjde Nemanja Kuzmanović.
     
    56
    Fleišman po ní výborně na zadní tyči zasáhl, ale i kdyby tak neučinil, tak pomezní rozhodčí mával ofsajd pražského celku.
     
    55
    Na sudího Hrubeše se poté domácí hráči slétli jako vosy na med, jelikož arbitr odpískal faul po skluzu jednoho z domácích na Miroslava Stocha. Standardní situace z třiceti metrů pro Slavii.
     
    55
    Šašinka to má dnes opravdu těžké proti urostlým stoperům Slavie. Nyní mu navíc spoluhráči neadresovali přesný pas a balón končí až u Koláře.
     
    53
    A po chvíli měla i velkou dávkou štěstí další možnost. Hušbauer byl v první fázi povalen k zemi v souboji a domácí míč dostali z vápna. Následnou ránu Bořila ale ostravská obrana srazila jen k Hušbauerovi, jenž pohotovou ranou prověřil Laštůvku, který musel hodně rychle k zemi.
    53. Ruka? Hrubeš ani VAR nakonec penaltu hostům nepřisoudili
     
    53
    A ani teď video nerozhodlo ve prospěch Slavie, která tak bude na útočné polovině pouze vhazovat.
     
    52
    Po centru od rohového praporku míč propadl do vápna a Slavia ihned reklamovala ruku. Sudí Hrubeš nyní situaci konzultuje s videorozhodčím.
     
    51
    Vzápětí tady byla další velká šance Pražanů! Josef Hušbauer se dostal po přihrávce na levou stranu vápna, odkud vypálil křižnou ránu, kterou Laštůvka musel vyrážet na roh.
     
    50
    Stochův nepovedený centr poté nenašel nikoho v černém dresu v pokutovém území a míč tak doskákal do náruče Laštůvky.
     
    50
    Stoch to nyní udělal chytře v souboji s Pazderou a domácí obránce se s míčem dostal do autu. Slavia poté již míč uvedla do hry, ale vzápětí si vhazování znovu zopakuje.
     
    49
    Výborný míč poslal do malého vápna Jirásek, ale tam zaúřadovali znovu hostující stopeři, kteří míč dostali do autu.
     
    48
    Hrubého centr hosté odvrátili na pravou stranu, kde nastřelil Pazdera ruku Hušbauera při svém centru. Nadějnou standardku si tak vyzkouší i Baník.
     
    48
    Fleišmanův centr nakonec přešel před Coufala až před bránu, kde musel zasahovat Ngadeu. Rohový kop pro Baník.
     
    47
    Slavia byla v úvodu poločasu nastěhovaná na polovině Baníku, ale nakonec o míč přišla díky nepřesně přihrávce středem, která doputovala až k Laštůvkovi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:02.
     
    Je za námi úvodní půle zápasu. V ní byli aktivnější fotbalisté Slavie, jak k tomu velí papírové předpoklady. Hosté si také vytvořili několik gólových možností, ale v úvodu se neprosadili Souček ani Traoré. Následně opět pálil zpoza vápna Souček, ale ani on Laštůvku nepřekonal. Baník toho směrem dopředu příliš nepředvedl, a tak může být rád za poločasové bezbrankové skóre.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 1 minutu.
     
    45
    Před Hušbauerovým centrem proletěl vzduchem Deli, jenž na míč nedosáhl. Po Coufalově vrácení do vápna upadl jeden z hostů a sudí v přerušené hře konzultoval situaci s videem, které ale penaltu nenařídilo.
     
    44
    Václav Procházka nyní fauloval u lajny Micka van Burena a opět se píská proti domácí bráně. Pro hosty se tak rýsuje zajímavá standardka z pravé strany.
     
    43
    Dlouhý nákop Ostravy výborně vyřešil Ngadeu, jenž míč prodloužil za sebe přesně do rukavic Ondřeje Koláře.
     
    42
    Po chybě domácích se hosté dostali k zadarmo k míči v okolí vápna Baníku. Ostravští hráči však včas vystoupili proti Stochovi a jeho ránu zpomalili, a tak měl Laštůvka snadnou práci.
     
    41
    Fleišman teď přišlápl nohy Coufala a hned se svému bývalému spoluhráči omlouval. Sudí Hrubeš dost možná reagoval až na gesto domácího kapitána a píská faul proti Coufalovi.
    40. Ševčík se proháčkoval ke střele, ale pálil vysoko nad
     
    40
    Na jeho další centr si tentokrát vyběhl Lašůtůvka, jenž míč vyboxoval pryč. Akce Slavie poté ale pokračovala a pětadvaceti metrů pálil Ševčík, jehož projektil končí vysoko nad.
    39. Hušbauer lobem vyslal Van Burena, Procházka uklízí do autu
     
    39
    Van Buren si dobře zpracoval míč ve vápně a po jeho centru před bránu rozehrávala Slavia roh. Ten se bude vzápětí opakovat po sražené hlavičce a Hušbauer si tak jen přeběhne na druhou stranu.
     
    38
    Slavia poté rozehrávala standardní situaci z pravé strany, ale ani jedním z centrů nepřiměla Laštůvku k zákroku.
    36. Na Fillův nebezpečný centr nikdo nezareagoval
     
    36
    První náznak slibné možnosti si vypracovali také domácí. Fillo se protáhl do levé strany vápna, odkud servíroval míč před bránu. Tam se ale nenacházel nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    36
    Procházka nyní svým odkopem nastřelil ruku van Burena a Stoch tak nemohl pokračovat ve slibně se rozvíjejícím útoku Pražanů.
     
    35
    Šašinka dělal, co mohl, aby si míč pokryl před Delim. To se mu částečně povedlo, ale Hrubý byl posléze u balónu později než hostující hráč, na kterého byl také odpískán nedovolený zákrok.
     
    34
    Mick van Buren poté nezalepil míč při zpracování a ten mu trochu odskočil. Toho využil Jiří Fleišman, který se dotáhl na hostujícího útočníka, který nakonec svůj centr nasměroval do zámezí.
     
    33
    Holzer si poté dobře nabíhal za obranu Slavie, ale nakonec na dlouhý nákop svých kolegů nedosáhl a balón tak končí opět u brankáře Koláře.
     
    32
    Se Stronatiho dlouhým autem si hosté v pohodě poradili a po chvíli je pískán faul na Ševčíka, který se u lajny dostal do obležení Filla s Fleišmanem.
     
    31
    Fleišman povedenou patičkou nasadil jesličky Coufalovi, ale za toho zastoupili jeho spoluhráči, kteří akci Baníku zastavili za cenu odkopu do autu.
     
    30
    Ngadeu natěsno střežil Martina Filla a Baník poté mohl alespoň vhazovat. Jenže následně se o centr pokusil Jirásek, jenž nastřelil jen hostujícího hráče před sebou.
     
    28
    Holzer nadělal svou rychlostí starosti Bořilovi, jenž si ale nakonec vypomohl s Kolářem, po jehož odkopu se hra stěhuje na polovinou Baníku.
     
    27
    Vynikající obranný zásah si připsal Václav Procházka, který čistým skluzem odzbrojil pronikajícího Ševčíka v pokutovém území.
     
    27
    Další solidní možnost pro Slavii. Tomáš Souček pálil po sklepnutí z dvaceti metrů a jeho nepříjemný pokus po zemi musel vyrážet až Jan Laštůvka.
     
    26
    Robert Hrubý nyní táhl další útok Baníku, avšak vůbec si neporozuměl se Šašinkou, jenž nepochopil jeho záměr a přihrávka domácího středopolaře tak skončila v zámezí.
     
    25
    O dlouhý míč do strany se pokusil také Baník. Procházka ale balón příliš podebral a nabíhající Fleišman na něj nemohl v žádném případě dosáhnout.
     
    24
    Ngadeu se pokusil přenést hru na levou stranu na Ševčíka, avšak míč po mokrém trávníku sklouzl a opustil hrací plochu.
     
    22
    Van Buren se pohyboval na hranici ofsajdu, ale podle všeho bylo vše v pořádku. Hostující útočník poté přihrával pod sebe Ševčíkovi, jenž ale dostal pas na paty a při pokusu jej zpracovat, upadl.
     
    21
    Vladimír Coufal je hodně aktivní v dnešním duelu, ale nyní nemůže pokračovat dál. Po přenesení hry z levé strany je mu totiž odmáván a odpískán ofsajd.
     
    20
    Coufalův povedený centr padal na zadní tyči na hlavu Bořila, ale před ním na poslední chvíli zasáhl Lukáš Pazdera prodloužil míč za sebe do autu.
     
    19
    Fillo teď předvedl skvělý návrat při nebezpečném útoku Slavie. Ševčík se tak již k míči po Součkově přihrávce nedostal.
     
    18
    Stoch křížným nákopem vyslal vpřed Coufala, který ale již míč zpracovával za brankovou čarou. Ačkoliv se bek Slavie zlobí, tak se bude odkopávat od Laštůvkové brány.
     
    17
    Ostravský kapitán posléze ale však míč nepřesně sklepl Stronatimu a aut si tak vyzkouší opět hosté.
     
    16
    Stadion v Ostravě svorně zvolal „ruka“ a sudí nařídil přímý kop pro Baník. Po Stronatiho nákopu vracel balón do ohně Šašinka, ale neúspěšně. Nicméně domácí po sraženém centru Fleišmana zůstanou u míče.
     
    15
    Hrubý si poté odvedl své obranné povinnosti na výbornou a u střídaček zastavil míč před Ševčíkem.
     
    14
    V Ostravě se mezitím počasí pokazilo a začalo pršet. Slavii však kapky deště štěstí nepřinesly a jejímu rohovému kopu se domácí ubránili.
     
    13
    Ševčík si nyní sice počkal na Coufalův náběh, ale nakonec se rozhodl sám odcentrovat. Ke smůle hostů však našel jen hlavu Stronatiho, jenž zařídil pro Slavii další roh.
     
    12
    Vzápětí přišla další tutovka hostů! Tentokrát sám na Laštůvku postupoval z levé strany Traoré, ale ten svých technickým zakončením na zadní tyč domácí bránu přestřelil.
     
    11
    Deli poté velmi dobře zakřižoval Pazderu, ale míč odvrátil jen do autu. Baník tak bude na útočné polovině vhazovat.
    10. Velká příležitost. Souček hlavičkoval prudce, ale Laštůvka zasáhl skvěle
     
    10
    První gólovka zápasu byla na straně Slavie.Po centru od rohového praporku hlavičkoval ze středu vápna Souček, jenž svou prudkou hlavičkou nechal vyniknout Laštůvku, jenž předvedl reflexivní zákrok.
     
    9
    Van Buren skvěle vyhnul ofsajdu a po svém postupu centroval levé strany vápna před bránu, kde musel Stronati rybičkou odvracet na roh.
     
    9
    Ani teď ovšem Baník nezahrozil. Tentokrát si hosté vedli lépe pro změnu na přední tyči a Kolář tak byl opět bez práce.
     
    8
    Hrubého centr na zadní tyč ovšem hosté zneškodnili jen za cenu dalšího rohu. Standardní situace Ostravy se tak bude opakovat jen z druhé strany.
     
    7
    Slavistický krajní bek teď svedl velmi vyrovnaný sprinterský souboj s Fillem, jenž nakonec získal pro domácí první rohový kop.
     
    6
    Van Buren nyní dobře napadal Procházku, jehož nákop pod tlakem končí v zámezí a na Coufalovi bude opět úvést míč do hry autovým vhazováním.
     
    5
    Velmi ojedinělá chvíle se odehrála na stadionu. Oba soupeřící kotle totiž pěli společný pokřik „Český fotbal pro fanoušky“.
     
    4
    Jenže na útočné polovině se hosté dlouho neohřáli a domácí vybojovali míč zpět. Uvedou jej do hry autovým vhazováním.
     
    3
    Po Coufalově přihrávce se přes Stronatiho nedostal k centru Ševčík, ale Slavia bude po Fleišmanově odkopu pokračovat s míčem na kopačkách.
     
    2
    A opět míč směřoval na ostravského útočníka. Tentokrát po Fillově pasu zasáhl výborně Vladimír Coufal, který na Šašinkovi vybojoval autové vhazování.
     
    1
    Jirásem v úvodních minutách hledal přihrávkou za obranu Ondřej Šašinku, který měl ale k míči dál než Ondřej Kolář, jenž balón pohodlně sebral do rukavic.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Na zápase je pochopitelně připraven systém VAR, který bude v případě potřeby plně k dispozici.
     
    Oba týmy ale již nastupují na hrací plochu v závěsu za trojicí sudích. Domácí odehrají zápas v bílých dresech a hosté v černých trikotech.
     
    Ve čtyřech dnes odehrají Baník se Slavií hned dvě utkání. Dnes si to rozdají v předposledním kole skupiny o titul a ve středu oba celky čeká finále MOL Cupu, které se odehraje v Olomouci.
     
    Před duelem ještě obchází stadion majitel Baníku pan Václav Brabec a symbolickým máváním děkuji všem fanouškům za podporu.
     
    Před zápasem jsou ještě oceněni držitelé prvního titulu Baníku z roku 1976, kteří se tady sešli v úctyhodném počtu 17 bývalých fotbalových legend.
     
    Pražané naopak nastupují v tradičním 4-2-3-1 na hrotu s MIckem van Burenem. Na lavičce zůstal například Milan Škoda, Jaromír Zmrhal nebo Alex Král.
     
    Ostravané nasadili do základní jedenáctky hned 5 obránců, a tak je dost pravděpodobné, že duel odehrají v rozestavení 4-5-1 místo klasického 4-4-2.
     
    Slavia naopak takové starosti nemá. Mimo hru zůstávají pouze Tecl s Hromadou a trenér Trpišovský má tak z čeho vybírat.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Baníku se pomalu vyprázdňuje marodka. Do dnešního duelu jsou připraveni naskočit uzdravení Milan Baroš s Jakubem Šašinkou, kteří ale začnou pouze na lavičce, stejně jako třeba Nemanja Kuzmanović.

    Naopak mezi zraněnými stále zůstává Dame Diop, Adam Jánoš či Denis Granečný.
     
    Hezké odpoledne z Ostravy. Oproti poslednímu domácímu duelu panuje v Ostravě příjemné počasí, a tak se dá i vzhledem k atraktivnímu soupeři očekávat velká návštěva.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Šindelář, Procházka, Stronati, Fleišman (C) – Fillo, R. Hrubý, Jirásek, Holzer – O. Šašinka.
    Náhradníci: Budinský – Baroš, Kuzmanović, J. Šašinka, Bolf, Russmann, Wojatschke.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil – T. Souček, Traoré – Stoch, Hušbauer (C), Ševčík – Van Buren.
    Náhradníci: Kovář – Zmrhal, Kúdela, A. Baluta, Milan Škoda, Frydrych, Král.

    Rozhodčí: Hrubeš – Koval, Dobrovolný.
     
    Poslední tři vzájemná utkání

    10.3.2019 Slavia – Baník 4:0
    30.9.2018 Baník – Slavia 2:1
    10.2.2018 Baník – Slavia 2:3
     
    SK Slavia Praha

    Pražanům sice i díky nabitému programu příliš nevyšel závěr základní části, ale vstup do FORTUNA:LIGY FINÁLE se jim podařil o něco lépe. V prvním zápase v Liberci jen remizovali a dostali tak na dostřel plzeňskou Viktorku. Ta ale poté nezvládla následující vzájemný duel v Edenu, v němž se Slavia radovala z výhry 3:1. Svůj petibodový náskok navíc potvrdila i doma s Jabloncem, který porazila 2:1. V současné chvíli tak má na čele 79 bodů a ve střetnutí v Ostravě jí k zisku titulu stačí uhrát jediný bod.
     
    FC Baník Ostrava

    Slezský klub zatím ve skupině o titul nepředvádí ideální výkony a ve třech duelech nadstavbové části nezískal ani bod. V součtu s posledním kolem FORTUNA:LIGY navíc nebodoval již čtyři zápasy, ve kterých dokonce nevstřelil jediný gól. Naopak v nich inkasoval 10 branek, což není vůbec dobrá vizitka. Po debaklu v Jablonci následovala další prohra na Spartě a druhá porážka ve dvou týdnech na jabloneckrlém hřišti. V poslední utkání navíc díky domácí prohře s Libercem přišel o pátou pozici a aktuálně tak Baníku náleží 6. místo se ziskem 45 bodů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z utkání skupiny o titul mezi Baníkem Ostrava a Slavií Praha. Zápas začíná v 15:00.

    Radomír Fukala

    Branky:

    Karty:   63. Van Buren (SLA)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 0:5. Rohy: 7:7.
    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Šindelář, Procházka, Stronati, Fleišman (C) – Fillo, R. Hrubý, Jirásek, Holzer (80. J. Šašinka) – O. Šašinka (58. Kuzmanović).
    Náhradníci: Budinský – Baroš, Kuzmanović, J. Šašinka, Bolf, Russmann, Wojatschke.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil – T. Souček, Traoré – Stoch (90+1. Zmrhal), Hušbauer (C), Ševčík (83. Frydrych) – Van Buren (72. Milan Škoda).
    Náhradníci: Kovář – Zmrhal, Kúdela, A. Baluta, Milan Škoda, Frydrych, Král.

    Rozhodčí: Hrubeš – Koval, Dobrovolný

    Diváci: 11 869
    thejrc.org