Beitar Jeruzalém – Atlético 2:1 (kon.)
konec
Beitar Jeruzalém
2:1 (1:0)
Atlético Madrid
Úterý 21.05.2019, 18:40 • Teddi Malcha Stadium (Jerusalem) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 10:12. Rohy: 6:12. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:9. (20:48:28)
     
    Šest nastavených minut je minulostí a zápas končí. Beitar Jerusalém na domácí půdě senzačně přehrál v přátelském duelu Atlético Madrid 2:1.

    Domácí vstoupili do zápasu s velkým nasazením, v úvodních minutách jasně přehrávali zaskočené hráče Atlética. Zasloužené vedení izraelského týmu zařídil po přihrávce Keltjense Maor Buzaglo. Atlético se poté zvedlo, ale na vyrovnání do poločasu nedosáhlo. Navíc přišlo o Diega Costu, který bude léčit poražený levý kotník.

    Po přestávce Atlético přidalo v tempu, po ruce Ben Haima měli hosté šanci na srovnání stavu z penalty. Tu s lehkostí proměnil střídající Antoine Griezmann. Následně ale dokázal uniknout do brejku Maor Buzaglo a podruhé překonal Adána. Atlético už se na srovnání nezmohlo.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    V páté minutě rozehrával madridský celek ještě rohový kop, do šestnáctky se vydal i brankář Adán, ale k hlavičce se nikdo z Atlética nedostal.
     
    90+4
    Hra může opět pokračovat. Atlético stále usiluje o vyrovnání stavu, ale do konce zápasu už příliš času nezbývá.
     
    90+3
    Pořadatelská služba musí opět zasahovat. Na trávník se vydalo hned několik diváků.
     
    90+3
    Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Ben Haim, přichází Vered.
     
    90+2
    Na Griezmanna mířila i další přihrávku, tentokrát francouzského útočníka hledal Thomas Lemar. Balon ale opět skončil jen v rukavicích domácího brankáře.
     
    90+1
    Již v nastaveném čase musel zasahovat třetí brankář Beitaru, který se dnes dostal na trávník. Netanel Daloya ale pokryl střelu Moraty s velkým přehledem.
     
    90
    Morata nepříjemně napadal rozehrávku Beitaru, po souhře s Carrem se hosté dostali k balonu ještě na útočné polovině trávníku. Průnik Griezmanna ale obrana domácího týmu pokryla.
     
    89
    Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Goresh, přichází Daloya.
     
    88
    Beitar mířil do dalšího nebezpečného brejku, ale klíčovou přihrávku na osamoceného Voduta přetáhl o několik decimetrů Lior Inbrum.
     
    87
    Domácí tým i nadále odolává náporu Atlética. Nyní navíc vystartoval do protiútoku Berihon, kterého musel odstavit od balonu Camello. Míč ale končí za postranní lajnou.
     
    86
    Nápor hostujícího celku se zvyšuje. Nyní ale narušil tempo zápasu divák, který se přiběhl vyfotit na hrací plochu s Antoinem Griezmannem.
     
    86
    Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Keltjens, přichází Rali.
     
    85
    Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Einbinder, přichází Annan.
     
    84
    Ani další pokus do pokutového území hostům nevyšel. Naopak do protiútoku mohl jít Vodut, kterého ale zastavil čistým zákrokem Carlos Muňoz.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Atlético bude rozehrávat rohový kop po ošetření Goreshe.

    Vít Schück

    Branky: 16. Buzaglo, 60. Buzaglo – 50. Griezmann (pen.)

    Karty:   22. Bel Haim (BJE), 71. Vodut (BJE) – 52. Vitolo (ATM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 10:12. Rohy: 6:12. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:9.
    Beitar Jeruzalém: Nitzan (62. Goresh, 89. Daloya) – Conte (73. Kahila), Zahavi (78. Scheimann), Ben Haim (90+3. Vered), Keltjens (86. Rali) – Einbinder (85. Annan), Kriaf (67. Taira), Benayoun (36. Kinda), Plumain (67. Berihon) – Buzaglo (70. Vodut), Varenne (67. Inbrum)
    Náhradníci: Kinda, Taira, Berihon, Goresh, Inbrum, Vodut, Kahila, Scheimann, Annan, Rali, Daloya, Vered, Parado

    Atlético Madrid: Adán – Arias (73. Muňoz), Partey, Montero, Sánchez – Vitolo (61. Camello), Saúl Ňiguez, Koke (46. Griezmann), Lemar – Morata, Costa (28. Rodri, 82. Carro)
    Náhradníci: Godín, Filipe Luis, Griezmann, Kalinić, Correa, Oblak, Rodri, Savić, Juanfran, Giménez, Alex, Carro, Muňoz, Camello
    thejrc.org