Ostrava – Slavia 0:2 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
0:2 (0:1)
SK Slavia Praha
Středa 22.05.2019, 19:15 • Andrův stadion, Olomouc (kapacita: 12 566 míst) • MOL Cup • Finále
Předzápasové kurzy
    78. Lukáš MASOPUST - 0:2
     
    78
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je tady druhá trefa Slavie! LUKÁŠ MASOPUST se zjevil na ose hřiště a po rychlém sprintu přímo na ostravskou bránu, kdy stačil přebrat exkluzivní přihrávku Alexe Krále, dokázal naprosto přesně zakončit. Jeho rána letěla přímo k protilehlé tyči, na diagonální ránu tak Budinský nemohl dosáhnout. Ostrava se dostává pod tlak, dvougólové manko už je výrazné.
    37. Tomáš SOUČEK - 0:1
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do vedení! TOMÁŠ SOUČEK dokázal využít penalty v nesmírně těžký moment. Musel kopat přímo proti tribune plné příznivců Baníku, kteří se jej snažili znervóznit. Jeho rána po zemi nebyla pro Budinského chytatelná, skočil totiž na opačnou stranu.

    Johan Čáp

    Branky: 37. T. Souček (pen.), 78. Masopust

    Karty:   86. Procházka (OVA) – 29. Milan Škoda (SLA), 41. Traoré (SLA), 68. Masopust (SLA), 85. O. Kolář (SLA), 86. Bořil (SLA)   38. Baroš (OVA)


    FC Baník Ostrava: Budinský – Pazdera (46. Granečný), Procházka, Stronati, Šindelář (71. Diop) – Fleišman (C), Fillo, R. Hrubý, Jánoš – Holzer, Kuzmanović (81. O. Šašinka).
    Náhradníci: Laštůvka – Granečný, Diop, Jirásek, Baroš, O. Šašinka, Mešaninov.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Frydrych, Ngadeu, Deli, Bořil – T. Souček, Traoré (55. Král) – Masopust, Hušbauer (74. Olayinka), Zmrhal – Milan Škoda (C) (84. Kúdela).
    Náhradníci: Kovář – Coufal, Olayinka, Van Buren, Kúdela, A. Baluta, Král.

    Rozhodčí: Ardeleanu – Nádvorník, Blažej

    Diváci: 11661
    thejrc.org