Tahiti – Senegal 0:3 (kon.) | Mexiko – Itálie 1:2 (kon.) | Polsko – Kolumbie 0:2 (kon.)
Japonsko – Ekvádor 1:1 (kon.)
konec
Polsko
0:2 (0:1)
Kolumbie A
Čtvrtek 23.05.2019, 20:30 • Stadion Widzewa, Lodž • Mistrovství světa U20 • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Z toho střetnutí je to vše, děkujeme za pozornost. (22:33:53)
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku: 2 – 7
    Střely mimo: 1 – 5
    Držení míče: 52% – 48%
    Rohové kopy: 2 – 2
    Ofsajdy: 0 – 0
    Fauly: 13 – 15
    Žluté karty: 0 – 2.
     
    Polákům se vstup do domácího turnaje nepovedl. Hned v prvním hracím dnu nabrali tříbodové manko na postupové příčky, které patří druhým Kolumbijcům i vedoucím Senegalcům, kteří přehráli 3:0 trpaslíka z Tahiti.
     
    Je dobojováno! Domácí fotbalisté nastoupili hodně nervózní a za celých devadesát minut si nevytvořili ani jednu šanci na vstřelení branky. Kolumbijci naopak bránili na jedničku s hvězdičkou a čekali na rychlé brejky, kterých se jim naskytlo poměrně dost. Skóre se poprvé změnilo ve třiadvacáté minutě, kdy Angulo potrestal hrubku později zraněného Walukiewicze. Ve druhé půli Poláci zredukovali počet nevynucených chyb a vytvořili si optickou převahu. Do šancí se však dostávali jen Jihoameričané, jejichž zasloužené vítězství v nastavení pečetil Sandoval.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Luis SANDOVAL - 0:2
     
    90+3
    Kolumbie právě vstřelila branku!
    Navíc přichází druhá změna skóre, která definitivně rozhoduje o kolumbijském vítězství! Carbonero potáhl rychlý protiútok, na jehož konci nechal vyniknout zasahujícího Majeckého. Ten však vyrazil míč na LUISE SANDOVALA, jenž si ho před Szotou přehodil na levačku a zblízka nekompromisně zavěsil.
     
    90+2
    Zničehonic jsme se dostali do poloviny tříminutového nastaveného času. Polské útočení do kompaktního bloku už vypadá velmi bezradně.
     
    90+1
    Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Andrés Balanta, přichází Carlos Terán.
     
    90
    Svěřenci Artura Reyese samozřejmě nemají v úmyslu pospíchat. Na hřišti jsou znovu nosítka, přičemž se chystá poslední střídání.
     
    89
    Všichni polští fanoušci povstali a pustili se do zpěvu národní hymny. Na hřišti mezitím v křečích leží Andrés Balanta.
     
    88
    Útočení do plných však Polákům vůbec nechutná. Nechtěně to ukázal také Makowski, který byl čistě odzbrojen na hranici pokutového území.
     
    87
    Kolumbijští hráči vyčkávají na vlastní polovině a už jenom čekají na rychlé brejky do obrany, která je s přibývajícím časem více a více otevřenější.
     
    86
    Jakub Bednarczyk chtěl zahrozit centrem z pravé strany, jenže to by nesměl nakopnout balón daleko za hrací plochu. Následuje odkop Kevina Miera.
     
    84
    Kopacz si dal balón daleko od kopačky, a tak se před něj stihl natlačit Andrés Balanta. Polský kapitán se mu snažil míč sebrat, jenže přitom fauloval.
     
    83
    Tomasz Makowski už nechtěl pokračovat ve zdlouhavé kombinaci a raději napřáhl z necelých pětadvaceti metrů. Míč však proletěl vysoko nad břevnem kolumbijské brány.
     
    82
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Tymoteusz Puchacz, přichází Adam Benedyczak.
     
    82
    Znovu se k míči dostal Johan Carbonero. Poučen předchozím zaváháním tentokrát napřáhl ke střele z pravého okraje pokutového území a trefil břevno!
     
    81
    Nově příchozí Carbonero dvakrát za sebou zbrzdil plynulou akci svého týmu. Kolumbijci tak musí útočit do zformovaného bloku.

    Michal Břuchanský

    Branky: 23. Angulo, 90+3. Sandoval

    Karty:   43. Vera (CLM), 48. Alvarado (CLM)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 1:5. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:15.
    Polsko: Majecki – Walukiewicz (55. Bednarczyk), Szota, Sobociński – Kopacz, Makowski, Slisz, Puchacz (C) (82. Benedyczak), Stanilewicz – Bogusz (68. Zylla) – Steczyk.
    Náhradníci: Mleczko, Niemczycki – Bednarczyk, Benedyczak, Gryszkiewicz, Łyszczarz, Nawrocki, Skóraś, Zalewski, Zylla.

    Kolumbie A: Mier – Arroyo, Reyes, Cuesta (C), Vera – Angulo (78. Carbonero), Balanta (90+1. Terán), Alvarado, Perea – Cucho Hernández (60. Sandoval), Sinisterra.
    Náhradníci: Fontalvo, Lemus – Amaya, Caicedo, Carbonero, Carvajal, Colorado, Palma, Sandoval, Terán.

    Rozhodčí: Ahmed Kamel (EGY) – Gourari (ALG), Martínez (HON)

    Diváci: 17 463
    bahis siteleri