Plzeň – Olomouc 1:4 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
1:4 (0:2)
SK Sigma Olomouc
Sobota 25.05.2019, 13:30 • Luční, Plzeň • Juniorská liga – O titul • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme další branku! Z velké vzdálenosti se rozhodl vypálit hostující VOJTĚCH KAMAS, jehož dělovka byla natolik přesná, že směřovala mimo dosah domácího brankáře Nováka.
    64. VÁCLAVÍK - 1:3
     
    64
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku! Nejprve byl hraničním způsobem zastaven Chytil, na opačné straně se do pokutového území protáhl jeden z domácích, který přihrávkou před prázdnou bránu našel LUKÁŠE VÁCLAVÍKA, jenž už měl snadnou práci.
    59. ZLATOHLÁVEK - 0:3
     
    59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je tu další branka hostujícího celku! Viktoriáni sice zahrávali standardní situaci, avšak poté sám na branku pelášil hostující TOMÁŠ ZLATOHLÁVEK, který se natlačil až před brankáře, kterého doslova propálil.
    23. CHYTIL - 0:2
     
    23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme tady druhou trefu hostujícího celku! Sigma totiž hodně rychle přešla na polovinu soupeře, tam jeden z hostů velice přesně přihrával na nohu MOJMÍRA CHYTILA, jehož okamžitou ránu dokázal Sváček otřít o rukavici, avšak i přesto míč skončil v brance.
    12. LÁTAL - 0:1
     
    12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení o jednu branku! RADEK LÁTAL si navedl míč na levou nohu, čímž se dostal k přízemnímu zakončení, které si do branky srazil jeden z domácích. Brankář Sváček byl v tomto případě zcela bez šance.

    David Suchý

    Branky: 64. Václavík – 12. Látal, 23. Chytil, 59. Zlatohlávek, 90. Kamas

    Karty:   71. Svoboda (PLZ), 88. Vrba (PLZ) – 65. Zifčák (OLO)


    FC Viktoria Plzeň: Sváček (46. Novák) – Plecitý (78. Brož), Hranáč, Míka (C), Svoboda – Řezáč, Kraml (46. Václavík) – Štursa, Selnar, Hezoučký (46. Vrba) – Kepl (46. Uzlík).
    Náhradníci: Novák – Brož, Uzlík, J. Pek, Vrba, Václavík, O. Pek

    SK Sigma Olomouc: Gröger – Zima, Kotouč, Zifčák (C), Matoušek, Zlatohlávek (81. Kamas), Spáčil, Sláma, Zmrzlý, Látal, Chytil (85. Beňa)
    Náhradníci: Trefil – Diblík, Beňa, Kamas

    Rozhodčí: Pečenka – Hrabovský, Kožár
    thejrc.org