Roller Storm – ILHK Hr. Králové 4:5 (po pr.) | IHC Prague Rats – ILHK Hr. Králové 7:6 (2:1 po s.n.) | Roller Storm – IHC Olomouc 2:5 (kon.)
IHC Prague Rats – IHC Olomouc 10:5 (kon.)
konec
IHC Prague Rats
10:5 (1:1, 2:3, 2:1, 5:0)
IHC Eagles Olomouc
Neděle 26.05.2019, 18:00 • SH Jižní Město, Praha • STILMAT extraliga inline hokeje • 10. kolo
Partner:
     
    46:13
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    PETR ŠINÁGL stál velmi dobře postaven u pravé tyče Mokrého branky, do níž také z první uklidil kotouč a připsal si již desátou trefu pro svůj tým. Asistence: Tomáš Rubeš, Jakub Bernad.
     
    45:02
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A také se díky ní dostávají Rats do ještě většího vedení! Po úspěšné souhře se k zakončení opřel MARTIN TVRZNÍK, který si připisuje již druhou trefu v dnešním utkání. Asistence: Oscar Flynn.
     
    42:51
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats (Oscar Flynn – 1,5 min., sekání).
     
    42:04
    Střídání v týmu IHC Eagles Olomouc: ze hřiště odchází Dalibor Sedlář, přichází Vojtěch Mokrý.
     
    42:04
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Nakonec však k gólové trefě došlo. Po delší souhře v předbrankovém prostoru zamířil na branku PETR ŠINÁGL, který navýšil vedení Rats na tři branky. Asistence: Tomáš Rubeš, Martin Tvrzník.
     
    40:06
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Přesto dochází ke střele Rats. JAKUB BERNAD doslova dotlačil kotouč k pravé tyči Sedlářovy branky, do níž také puk zaplul. Asistence: Petr Šinágl.
     
    36:43
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Olomouc (Michal Šimo – trest ve hře + trest ve hře, nesportovní chování).
     
    36:43
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané se dostali do dalšího brejku, z něhož se dostávají do vedení! Rychlou průnikovku zakončil MARTIN TVRZNÍK, který proti brance Sedláře vyjel zcela sám. Bez asistence.
     
    34:44
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Olomouc (Jakub Čuřík – 2+2 min, faul kolenem).
     
    32:53
    Do velké šance se dostal Martin Tvrzník, který si zcela sám najížděl na branku! V klíčovém momentu ovšem Sedlář dokázal sevřít své betony a střelu zkušeného hráče Rats polapil.
     
    31:24
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Další úspěšnou souhru Krys od vlastní branky tentokrát zakončil JAKUB BERNAD, jemuž se povedlo přesně najít volnou skulinu v Sedlářově brance a definitivně vrátit Krysy do hry. Asistence: Jiří Brandejský.
     
    30:40
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané ale záhy dokázali snížit! Kombinaci od Michajlova posunul před branku Bernad, naopak přímo do ní uklidil kotouč JIŘÍ BRANDEJSKÝ. Asistence: Jakub Bernad.
     
    27:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Trochu paradoxně ale přichází olomoucká gólová trefa! Po rychlém přechodu od gólmana se dostal do zakončení z mezikruží FILIP HRBATÝ, který precizně prostrčil kotouč za záda Michajlova. Asistence: Tomáš Sršeň, Dalibor Sedlář.
     
    23:55
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Ještě v závěru čtvrtiny ale Rats přeci jen snižují! Po rychlém brejku tvrdě propálil Sedlářovu branku PETR ŠINÁGL, který vrací Rats do hry. Asistence: Viktor Martínek.
     
    23:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z jednoho takového brejku navyšují Eagles své vedení! Z mezikruží po rychlé kombinaci prostřelil Michajlova JAKUB ČUŘÍK. Asistence: Tomáš Sršeň, Vratislav Vápeník.
     
    19:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci ale nechtějí vše nechat jen tak a znovu se ujímají vedení! Rychlý přechod od vlastní branky dokázal v gól proměnit TOBIÁŠ HANDL. Asistence: Jakub Čuřík.
     
    18:03
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Krysy ovšem z brejku vyrovnávají! Z pravé hranice brankoviště poslal tvrdě kotouč do branky VIKTOR MARTÍNEK. Proti jeho střele z blízka neměl Sedlář sebemenší šanci. Asistence: Petr Šinágl.
     
    13:32
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Olomouc (Filip Hrbatý – 1,5 min., hákování).
     
    12:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    K jeho exekuci se postavil JAKUB ČUŘÍK, který z těsné blízkosti tvrdě vymetl prostor mezi betony Martina Michajlova.
     
    12:57
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats (Martin Michajlov – trestné střílení, hození hole nebo předmětu).
     
    12:14
    Tyč zazvonila po úvodní střele Petra Šinágla! Útočník Rats si obkroužil celou olomouckou čtveřici, načež i dokázal vypálit na vzdálenější tyč. Kotouč ale za brankovou čáru nezaplul, nýbrž se odrazil o tyč.
     
    06:18
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Netrvalo to ani chvilinku a máme vyrovnáno! Po vhazování se Rats zformovali před vlastní brankou, od níž se na samostatnou útočnou výpravu vydal PETR ŠINÁGL, který také Sedláře bez větších obtíží překonal. Bez asistence.
     
    05:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté využívají své herní převahy ke vstřelení úvodního gólu! Po úspěšné kombinační souhře zavěsil k pravé tyči přesně TOMÁŠ SRŠEŇ. Asistence: Jakub Čuřík, Michal Šimo

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Šinágl, 19. Martínek (Šinágl), 24. Šinágl (Martínek), 31. Brandejský (Bernad), 32. Bernad (Brandejský), 37. Tvrzník, 41. Bernad (Šinágl), 43. Šinágl (Rubeš, Tvrzník), 46. Tvrzník (Flynn), 47. Šinágl (Rubeš, Bernad) – 6. Sršeň (Čuřík, Šimo), 13. Čuřík (TS), 20. Handl (Čuřík), 24. Čuřík (Sršeň, Vápeník), 28. Hrbatý (Sršeň, Sedlář)


    IHC Prague Rats: Michajlov (Kolinger) – Martínek, Tvrzník (A), Pavlata – Šinágl (C), Bernad, Flynn, Poul M., Rubeš, Brandejský.
    IHC Eagles Olomouc: Sedlář (43. Mokrý) – Čuřík (A), Handl, Ministr, Sršeň, Hrbatý, Handl (C), Šimo, Tomajko, Vápeník.

    Rozhodčí: Jaroš, Výborný
    thejrc.org