HC Boskovice inline – ILHK Hr. Králové 7:11 (kon.) | Brno – ILHK Hr. Králové 3:6 (kon.) | Uh. Brod – Černošice 2:18 (kon.)
Devils Zlín – IHC Kladno 13:4 (kon.) | IHC Nový Jičín – Roller Storm 5:3 (kon.) | IHC Přerov – IHC Prague Rats 4:3 (kon.)
HC Boskovice inline – IHC Olomouc 6:9 (kon.) | Uh. Brod – IHC Kladno 10:7 (kon.) | Devils Zlín – Černošice 8:15 (kon.)
IHC Nový Jičín – IHC Prague Rats 3:4 (po pr.) | Brno – IHC Olomouc 6:5 (kon.) | IHC Přerov – Roller Storm 13:4 (kon.)
konec
HC Boskovice inline
6:9 (1:1, 4:2, 0:2, 1:4)
IHC Eagles Olomouc
Sobota 01.06.2019, 15:30 • Úvoz • STILMAT extraliga inline hokeje • 11. kolo
Partner:
     
    47:52
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Tak ještě jedna branka, domácí korigují skóre. Do zakončení se prodral ze strany LUKÁŠ ŠMÍD a jeho rána propadla brankáři do sítě. Bez asistence.
     
    40:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Gólostroj Olomouce pokračuje. Na konci další pohledné akce v útoku stál pro změnu TOBIÁŠ HANDL, který neměl problém zakončit do prázdné branky a zvýšit už na 9:5. Asistence: Jakub Cik, David Roupec.
     
    40:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další branka hostů. Jakub Cik projel po křídle a parádní přihrávkou našel MATĚJE TOMAJKA, který neměl problém zakončit prudkou ranou k tyči. Asistence: Jakub Cik.
     
    39:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté vedou o dvě branky díky využité přesilovce. Kotouč se opět dostal k DAVIDU ROUPCOVI, který vystřelil z levého křídla a jeho rána zapadla přesně k tyči. Asistence: Jakub Čuřík, Tobiáš Handl.
     
    36:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí skóre a vedou! Puku se ujal opět po zmatcích v obraně domácích DAVID ROUPEC, který se opřel znovu do skvělé rány příklepem z dálky a trefil se mezi betony brankáře. Bez asistence.
     
    35:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Hosté tak dlouho kombinovali, až se kotouč dostal doleva k JAKUBU ČUŘÍKOVI a ten se parádní ránou z dálky příklepem trefil na zadní tyč. Asistence: David Roupec, Tomáš Sršeň.
     
    25:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci rychle po startu třetí části snižují. Sršeň našel na pravém křídle DAVIDA ROUPCE, který se do kotouče opřel z první a jeho rána zapadla přesně k zadní tyči. Asistence: Tomáš Sršeň.
     
    22:55
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Brankostroj pokračuje, domácí vedou potřetí o dva góly. ERIK POSPÍŠIL zvolil individuální řešení akce, projel po levém křídle kolem dvou soupeřů přes polovinu hřiště a před brankářem zakončil kličkou do forhendu do prázdné branky. Bez asistence.
     
    20:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Opět je sníženo, Hanáci jsou znovu na dosah jedné branky. Hrbatý našel křižným pasem na levém kruhu JAKUBA CIKA a ten se z první trefil příklepem přesně k bližší tyči. Asistence: Filip Hrbatý
     
    18:18
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Domácí vedou opět o dva góly. Po levé straně se kolem dvou soupeřů rozjel JAKUB NĚMEC, dostal se až před branku a zakončil nad rameno brankáře k bližší tyči. Asistence: Lukáš Ošlejšek.
     
    16:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Teď už ale nestačil, hosté rychle snižují. Ministr prudkou přihrávkou před prázdnou branku vybídl ke skórování FILIPA HRBATÉHO a ten nepohrdl. Asistence: Daniel Ministr.
     
    14:28
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Další branka domácích. Němec se rozjel s kotoučem, udělal otočku a našel u druhé tyčce volného LUKÁŠE OŠLEJŠKA, který zakončil po zemi do prázdné branky. Asistence: Jakub Němec.
     
    12:50
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Domácí otáčí skóre a vedou. Povedenou akci předvedl Müller, který po pravé stran zatáhl kotouč před branku a poslal jej na hůl volného ERIKA POSPÍŠILA, jenž zakončil pohodlně do prázdné branky. Asistence: Tomáš Müller a David Bílý.
     
    11:00
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Domácí ale bleskově vyrovnávají. Kotouč se dostal po odrazech na levou stranu k ERIKU POSPÍŠILOVI a ten se prudkou ranou trefil přesně k tyči. Bez asistence.
     
    09:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre a vedou. Hrbatý vyslal do úniku JAKUBA CIKA, který svůj nájezd zvládl a zakončil pod lapačku brankáře Boskovic. Asistence: Filip Hrbatý.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 11. Pospíšil, 13. Pospíšil (Müller, Bílý), 15. Ošlejšek (Němec), 19. Němec (Ošlejšek), 23. Pospíšil, 48. Šmíd – 10. J. Cik (Hrbatý), 17. Hrbatý (Ministr), 21. J. Cik (Hrbatý), 26. Roupec (Sršeň), 36. Čuřík (Roupec, Sršeň), 37. Roupec, 40. Roupec (Čuřík, T. Handl), 41. Tomajko (J. Cik), 41. T. Handl (J. Cik, Roupec)


    HC Boskovice inline: Külzer (Martinčík) – Němec, N. Külzer, Vondrák, Ošlejšek, Müller, F. Král (A), Šebek, Šmíd (A), Bílý (C), Pospíšil.
    IHC Eagles Olomouc: Sedlář (Vágner) – J. Cik, Paška (C), Vích, L. Cik, Roupec, Čuřík (A), Boitard, T. Handl, Ministr, Sršeň, Hrbatý, P. Handl, Tomajko.

    Rozhodčí: Výborný, Antonín
    thejrc.org