Kazachstán – San Marino 4:0 (kon.) | Ázerbájdžán – Slovensko 1:5 (kon.) | Bělorusko – Sev. Irsko 0:1 (kon.)
Německo – Estonsko 8:0 (kon.) | Maďarsko – Wales 1:0 (kon.) | Albánie – Moldavsko 2:0 (kon.)
Andorra – Francie 0:4 (kon.) | Island – Turecko 2:1 (kon.) | Belgie – Skotsko 3:0 (kon.)
Rusko – Kypr 1:0 (kon.) | Řecko – Arménie 2:3 (kon.) | Itálie – Bosna 2:1 (kon.)
Lichtenštejnsko – Finsko 0:2 (kon.)
konec
Andorra
0:4 (0:3)
Francie
Úterý 11.06.2019, 20:45 • Estadi Nacional, Andorra la Vella • Kvalifikace ME • Skupina H
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 23 % : 77 %.
    Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 1:8. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 12:9. (22:40:21)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas končí. Andorra v domácím prostředí padla 0:4 s aktuálnímu mistry světa z Francie.

    Francouzi se podle očekávání ihned v úvodu ujali balonu. Andorra sice přežila úvodní nápor, ale první branka přišla již ve dvanácté minutě, kdy po přihrávce Griezmanna utekl domácí obraně Kylian Mbappé. Druhý branka přišla po půlhodině hry, kdy po přihrávce Floriana Thauvina překonal Gómese přízemní ránou Wissam Ben Yedder. A těsně před přestávkou se zapsal mezi střelce také Florian Thauvin, který zužitkoval vynikající centr Mbappého.

    Také po změně stran byli mnohem více u balonu Francouzi. Hladovost směrem do útoku už ale nebyla taková jako v prvním poločase a tak přidal pouze jeden zásah Kurt Zouma, který se prosadil po rohovém kopu Antoinea Griezmanna.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Sissoko odstavil tělem od balonu Rodrígueze a ještě založil útočnou akci francouzské reprezentace. Griezmann pálil jen do obránce před sebou, následná hlavička Mbappého šla z ofsajdu mimo tři tyče.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
    90+1. Kurt Zouma šanci na zvýšení náskoku neproměnil
     
    90+1
    Kurt Zouma nebyl daleko od druhé dnešní branky! Griezmannův centr přizvedl na první tyči hlavou Mbappé, následně míč proletěl až k Zoumovi, který ale v krkolomné pozici téměř prázdnou branku netrefil.
     
    90
    Josep Gómes musel zasahovat. Nebezpečný centr do vápna vymyslel Griezmann, ale Giroud hlavičkový souboj proti domácímu brankáři jasně prohrál.
     
    89
    V závěru už hosté výrazně polevují a do útoku se dostala také Andorra. Sánchez zkoušel najít ve vápně stojícího Vieiru, ale balon proskákal až k Llorisovi.
     
    88
    Kylian Mbappé mohl jít do protiútoku, ale nepohlídal si v moment Pogbovy přihrávky své postavení za ofsajdovou linií a musí míč odevzdat.
     
    87
    Po faulu na Mendyho mohli hosté uklidnit hru znovu ve zdlouhavé kombinaci. Pogba dloubáčkem oslovil Girouda, který se sice dostal do nebezpečného zakončení, ale podle hlavního rozhodčího si zpracoval míč rukou.
     
    86
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Jordi Aláez, přichází Juli Sánchez.
     
    85
    Pogba se rychle otočil s míčem ve středu pole, poté rozběhl Mbappého. Ten byl ale vytlačen až ke koncové čáře a následně už si situaci u tyče pohlídal Gómes.
     
    84
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Řada střídání na francouzské straně znovu rozhýbala ofenzivu.
     
    83
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Florian Thauvin, přichází Thomas Lemar.
     
    82
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Joan Cervós, přichází Víctor Rodríguez.
     
    82
    Také Léo Dubois se snažil ještě zaměstnat domácí obranu. Náběhem podél pravé postranní lajny sice překonal Rubia, ale poté fauloval před vápnem Paul Pogba.
     
    81
    Ani Antoine Griezmann už nyní tak aktivní jako v prvním poločase. Nyní se zkoušel uvolnit ve spolupráci s Giroudem, ale balon mu odskočil od kopačky k Limovi.
     
    80
    Ani další cent do pokutového území se domácím nevydařil. Hugo Lloris si s velkým klidem vyskočil pro balon a ukryl ho v rukavicích.
     
    79
    Kurt Zouma nebezpečně fauloval na vlastní polovině Vieiru a odnese si z dnešního duelu kromě vstřelené branky také žlutou kartu.
     
    78
    S přibývajícím čase France polevuje v ofenzivním nasazení. Střídající Olivier Giroud se dostal k míči ve středu pole, poté ho posouval k Mbppému, který ale šlápl na balon.
     
    76
    Ferland Mendy se znovu na levé straně nabídl ke sprintu. Sissoko ale zvolil jistější postup přes Pogbu, který ale lob na Thauvina přetáhl až za koncovou čáru.
     
    75
    Lenglet byl u balonu o něco dříve, ale Aláez o něm nevěděl a tak do stopera vletěl ve velké rychlosti. Francie se opět udržuje v blízkosti pokutového území.
     
    74
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Olivier Giroud.
     
    73
    Francouzi i nadále drží balon pod kontrolou ve střední části trávníku. Se střídajícím Sissokem si narazil Pogba, následně byl ve hře také Thauvin, který ale není už tolik vidět jako před změnou stran.
     
    72
    Josep Gómes poslal míč od své branky až ke středové čáře. Vales ale neustál souboj s Pogbou a k míči se tak dostali znovu velcí favorité zápasu z Francie.
     
    71
    Faulován byl také Florian Thauvin, který si to namířil mezi dva soupeře. Hosté se znovu usazují v těsné blízkosti domácího pokutového území.
     
    70
    Také Andorra se v posledních minutách dostává ke slovu. Vales byl přistrčen Zoumou, ale po rozehrávce z místa přestupku získal velmi rychle míč Lenglet.
     
    69
    Kylian Mbappé mohl jít po ubráněné standardní situaci do kontru, ale těsně před vápnem mu balon odskočil od kopačky k bránícímu Limovi.
     
    68
    Hugo Lloris si nechal postavit dvoučlennou zeď. Vales centroval do pokutového území Francie, ale jako první byl u balonu právě brankář Tottenhamu.
     
    67
    Jesús Rubio vhazoval zpoza postranní lajny. Následně byl těsně před vápnem Francie faulován Aláez a Andorra má k dispozici nadějnou příležitost.
     
    66
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Tanguy NDombèlé, přichází Moussa Sissoko.
     
    65
    Francouzi pokračují v aktivní hře směrem do útoku. Mendy nyní posílal míč jen k Lengletovi, který ale okamžitě vyzval k útoku Mbappého. Ten byl ale nyní pokrytý.
     
    64
    Josep Gómes musel znovu zasahovat. Nyní pálil ze střední vzdálenosti Antoine Griezmann, ale domácí brankář byl u své tyče včas. Za postranní lajnou je ošetřován Tanguy Ndombele.
    62. Kurt ZOUMA - 0:4
     
    62
    Francie právě vstřelila branku!
    A po rozehrávce rohového kopu přidává francouzská reprezentace čtvrtou branku! Griezmann zakroutil míč do nebezpečného prostoru k malému vápnu, kde se nedokázal dostat k zákroku Gómes. To KURT ZOUMA šel po míči pořádně agresivně a po vyhraném hlavičkovém souboji dorazil míč do prázdné branky.
     
    61
    Opět byl v náběhu Ferland Mendy. Jeho prudká přihrávka pouze prosvištěla pokutovým územím. San Nicolás odvracel na rohový kop.
     
    60
    Po hodině hry vede Francie stále o tři góly. Postupem času se ale dostává favorizovaný centr blíže a blíže k pokutovému území soupeře. Andořanům začínají ubývat síly.
     
    59
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Alexandre Martínez, přichází Jordi Rubio.
     
    58
    Lenglet našel na levé straně Mendyho, který si prohodil míč mezi dvěma obránci. Následně se dostal do zakončení Pogba, ale branku v nadějném postavení netrefil.
     
    57
    Nápor francouzské reprezentace se znovu lehce zvyšuje. Mbappé vysouval pasem Thauvina, který se ve vápně dokonce prosadil ke střele, ale z úhlu trefil jen boční síť.
     
    56
    Kylian Mbappé rozehrál od rohového praporku nakrátko s Griezmannem. Následně zakončoval Thauvin, ale ve vápně neměl příliš prostoru. Alexandre Martínez schytal nejspíše tvrdý úder a s krvavým obličejem je posílán za postranní lajnu.
     
    55
    Od Lengleta putoval míč k Mbappému, ten si chtěl obhodit obránce, ale právě od Rubia se míč odrazil za postranní lajnu. Mbappé ještě následně vybojoval rohový kop.
     
    54
    Thauvinův centr našel v pokutovém území nehlídaného Griezmanna, který ale ze záklonu nemohl pořádně zamířit a trefil jen prostor, kde byl připraven Josep Gómes.
     
    53
    Francie obléhá pokutové území domácího celku. Dubois byl v náběhu na pravé straně, ale proti postupu do vápna byl dobře postavený Max Llovera.
     
    52
    Mbappé si několikrát vyměnil míč s Ndombelem, poté přišla přesná přihrávka na Thauvina, který ale neobelstil kličkou bránícího San Nicoláse.
     
    51
    Griezmann zkoušel skvěle přenést hru až na pravou stranu k Duboisovi. Ten dělal co mohl, ale míč na hrací ploše už nezastavil. Rozehrávat tak může Gómes.
     
    50
    Francouzi pokračují ve výkonu z prvního poločasu. Pogba se stáhl pro balon až mezi stopery, následně chtěl najít Thauvina, ale ten byl přikrytý Limou.
     
    49
    Griezmannovi ale utekl míč až za postranní lajnu. Po autovém vhazování Rubia však skončil balon znovu jen u Paula Pogby, který tentokrát zahrál na jistotu k Lengletovi.
     
    48
    Ve středu trávníku byl poslán k zemi Tanguy Ndombele. Francie se okamžitě po rozehrávce usadila na útočné polovině ve zdlouhavé kombinaci.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu domácí fotbalisté. Vieira zkoušel rychle oslovit na levé straně Cervóse, ale Andorra se u balonu příliš nezdržela.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:48.
     
    Nastavený čas je minulostí a první poločas končí. Andorra prohrává s obrovským favoritem na domácí půdě 0:3.

    Francouzi se podle očekávání ihned v úvodu ujali balonu. Andorra sice přežila úvodní nápor, ale první branka přišla již ve dvanácté minutě, kdy po přihrávce Griezmanna utekl domácí obraně Kylian Mbappé. Druhý branka přišla po půlhodině hry, kdy po přihrávce Floriana Thauvina překonal Gómese přízemní ránou Wissam Ben Yedder. A těsně před přestávkou se zapsal mezi střelce také Florian Thauvin, který zužitkoval vynikající centr Mbappého.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
    45+1. Florian THAUVIN - 0:3
     
    45+1
    Francie právě vstřelila branku!
    Těsně před přestávkou přidávají Francouzi třetí zásah! Zouma poslal míč podél postranní lajny k FLORIANU THAUVINOVI. Ten se ještě po kombinaci s Duboisem neprosadil, ale poté mu poslal vynikající centr Mbappé a Thauvin se mohl pustit do akrobatického zakončení přes hlavu. Nutno dodat, že Mbappé byl nejspíše při náběhu do vápna v ofsajdovém postavení.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Po dlouhém odkopu Ildefonse Limy doskákal balon až k Llorisovi. Francie se ještě vydala do útoku. Pogba zkoušel prostrčit na Griezmanna, ale přes zhuštěný prostor se neprosadil.
     
    44
    Minutu před pauzou fauloval Thauvina při zpracování Jordi Aláez. Francouzi ale rozehrávali jen do další zdlouhavé kombinaci, kterou ještě narušil Cervós.
     
    43
    Ferland Mendy si zpracoval míč na levém kraji. Následně byl v kombinaci také Tanguy Ndombele, ale to už byla domácí obrana zformována před vápnem.
     
    42
    A další útok Floriana Thauvina. Griezmannovu přihrávku na Mbappého dokázal vystihnout povedeným vystoupením Llovera. Následně vytlačil Francouze až ke středové čáře.
     
    41
    Thauvin je v prvním poločase hodně vidět. Nyní znovu mířil do útoku, ale centrem našel jen Griezmanna, který byl v záklonu a hlavičkoval nepřesně.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Andorra drží skóre velmi nízko proti aktuálním mistrům světa z Francie.
    38. Mbappé už Thauvina před prázdnou brankou nenašel přesně
     
    38
    Do otevřenější obrany mířil Thauvin společně s Griezmannem. Mbappé ještě nabízel míč před prázdnou branku Thauvinovi, ale ten už na balon nedosáhl ani ve skluzu.
     
    37
    Paul Pogba musel pod tlakem napadajícího Martíneze odpálit míč jen za postranní lajnu. Domácí fotbalisté se mohli natlačit až k vápnu soupeře, ale proti byl Lenglet.
     
    36
    S Mbappém se dokázal vrátit do obrany Jesús Rubio. U rohového praporku toho už útočník PSG příliš vymyslet nedokázal.
     
    35
    Útočným faulem se provinil Florian Thauvin. Domácí mohli rozehrávat od svého vápna, ale po dlouhém nákopu o míč rychle přišli.
     
    34
    Lenglet přihrával na levou stranu k Mendymu, ten sprintem spěchal podél postranní lajny, ale poté raději našel ve středu pole stojícího Paula Pogbu.
     
    33
    Také Andorra se dostala s míčem na útočnou polovinu. Po autovém vhazování San Nicholáse sice přehlavičkoval Duboise Cervós, ale pomohl si při tom faulem.
    31. Wissam Ben Yedder - 0:2
     
    31
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie navyšuje své vedení! V posledních minutách se aktuální mistři světa usadili na útočné polovině a jsou za svou aktivitu odměněni. WISSAN BEN YEDDER původně nebyl v základní sestavě, ale po zdravotních problémech Comana se dostal na trávník už od první minuty a nyní dokázal zužitkovat ve vápně přihrávku Thauvina povedenou ránou.
     
    30
    I po půlhodině hry vede Francie na trávníku Andorry jen o gól. Nyní ale po rohovém kopu musel být v pozoru domácí brankář, který likvidoval Pogbovu hlavičku.
     
    29
    Thauvin se více stáhl do středu trávníku pro balon. S Pogbou si ale příliš nerozuměl a k míči se na moment dostal bránící Rebés. Zmohl se jen na daleký odkop.
     
    28
    Až od Llorise musela vzniknout další akce Francie. Ndombele přišel o míč v nebezpečném prostoru a Andořané toho téměř dokázali využít. Lehký centr si ale francouzský brankář pohlídal.
     
    27
    Thauvinova pobídka do pokutového území na Griezmanna byla rychle eliminována Limou. Velezkušený kapitán Andorry zatím francouzské hvězdy zvládá hlídat.
     
    26
    Ferland Mendy zkoušel proniknout až do pokutového území, ale tělem ho při snaze o centr rozhodil Jesús Rubio a míč tak skončil jen v náručí Gómese.
     
    25
    Tlak Francie znovu začíná sílit. Thauvin byl s Duboisem v nadějném postavení, ale domácí obrana oba vytlačila až ke středové čáře.
     
    24
    Mbappé měl sice na levé straně více prostoru, ale ještě se rozhodl přihrávat pod sebe. Míč však už Ben Yeddera nenašel. Protiútok Andorry ale skončil na polovině hřiště.
     
    23
    Opatrná rozehrávka Francie pokračuje. Zouma znovu několikrát našel nakrátko Lengleta, až Dubois se odvážil k přihrávce směrem do předu, ale Griezmann nedokázal v pokutovém území lépe zpracovat.
     
    22
    Na levé straně se snažil spolupracovat s Mbappém Ferland Mendy. Na staženou obranu domácí reprezentace si ale i dvacetiletý útočník tentokrát vylámal zuby.
     
    20
    Po dvaceti minutách hry Francie dominuje na trávníku. Pogba si hned několikrát narazil s Ndombelem. Následně byl ve hře i Ben Yedder nebo Mbappé, ale nepřesnou přihrávku sebral do rukavic Gómes.
     
    19
    Po autovém vhazování z levé strany se opřel do balonu Joan Cervós, ale z velké dálky neumístil míč přesně mezi tři tyče. Od své branky může rozehrávat také Hugo Lloris.
     
    18
    Ofenzivní hráči Andorry nyní vytvořili tlak napadáním na Llorise se Zoumou. Zkušený brankář Tottenhamu však odpálil míč do bezpečí ze svého vápna.
     
    17
    Griezmann dostal přihrávku od Pogby jen do souboje. Následně se snažil ještě dostihnout míč na hrací ploše, ale to už se mu nepodařilo. Rozehrávat může Gómes.
     
    16
    Dubois zvítězil v hlavičkovém souboji u postranní lajny a získal míč pro Zoumu, který ještě přihrával až k Llorisovi. Francie v úvodu nikam nespěchá.
     
    15
    Z nevýhodné pozice nyní hlavičkoval Kylian Mbappé, po centru Griezmanna se nedokázal lépe uvolnit z obležení hned třech protihráčů.
     
    14
    Andorra se po rozehrávce ze středového kruhu snažila překvapit hostující obranu, ale Lenglet společně se Zoumou zastavili nápor Vieiry.
     
    13
    Po tvrdém faulu na Ndombeleho inkasuje ihned po gólu žlutou kartu Jesús Rubio.
    12. Kylian MBAPPÉ - 0:1
     
    12
    Francie právě vstřelila branku!
    Teď už se ale mistři světa na trávníku Andorry prosazují! Dlouhé obléhání domácího vápna vedl Florian Thauvin. Už se zdálo, že se outsider zápasu znovu ubrání, ale po zisku Ndombélého mířil do šanci KYLIAN MBAPPÉ, který v samostatném úniku snadno překonal Gómese lehkým obloučkem.
     
    11
    Úvodní desetiminutovku dokázali domácí fotbalisté přečkat téměř bez úhony. Griezmann přenesl hru přes celou šířku trávníku až k Mendymu, který ale nedokázal dokonale zpracovat.
     
    10
    Léo Dubois kombinoval znovu s Thauvinem, tomu ale na pravé straně utekl balon až za koncovou čáru a rozehrávat od své branky může Josep Gómes.
     
    9
    Pogba přihrával raději jen k Zoumovi do obrany. Následně se Francie udržela na útočné polovině, Mbappé si přišel pro míč více do hloubky pole.
     
    8
    Také Andorra se poprvé s míčem dostala na útočnou polovinu trávníku. Vales ale prudkou přihrávkou svého útočníka Aláeze nenašel.
     
    7
    Po autovém vhazování mohl zakončovat z nadějného postavení Paul Pogba, ale jeho pokus skončil jen na chráničích obránce před sebou. Po dalším rohu pálil z úhlu Ben Yedder, ale našel jen boční síť.
     
    6
    Kylian Mbappé zkoušel překonat v rychlostním souboji Martíneze, ale ten ukázal, že se rozhodně s útočníkem PSG nebude párat a poslal ho k zemi faulem.
     
    5
    Francouzi ještě rozehrávali rohový kop, ale ten už nebyl tak přesný jak by svěřenci Didiera Deschampse potřebovali. Domácí tým se ale u balonu příliš nezdržel.
     
    4
    Francie pokračuje v držení balonu. Dubois posouval míč podél postranní lajny k Thauvinovi, po přihrávce do středu trávníku pálil Griezmann, ale Gómes si připsal první zákrok.
     
    3
    Pogba přihrával na pravou stranu k Thauvinovi. Následně byl u balonu také Ferland Mendy, který si ale v souboji jeden na jednoho neporadil s Martínezem.
     
    2
    Po úvodní rozehrávce ze středového kruhu se míč dostal až k Llorisovi. Francouzi vstoupili do utkání s velkým nasazením, ale kombinaci na pravé straně zastavil čistým způsobem Rubio.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas kvalifikace o evropské šampionát může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Andorra: J. Gómes – Jesús Rubio, Llovera, Lima (C), San Nicolás – A. Martínez, Rebés, Vales, Cervós – Aláez, M. Vieira.
    Náhradníci: Pol – E. García, Clemente, Aarón Sánchez, Ju. Sánchez, S. Moreno, Marc García, V. Rodríguez, Jordi Rubio.

    Francie: Lloris (C) – Dubois, K. Zouma, Lenglet, F. Mendy – NDombèlé, P. Pogba – Coman, Griezmann, Mbappé – Thauvin.
    Náhradníci: Aréola, Maignan – Pavard, Varane, Umtiti, Lemar, Giroud, Digne, Matuidi, Moussa Sissoko, Ben Yedder.

    Rozhodčí: Fran Jović – Ivica Modrić, Hrvoje Radić (vš. CRO).
     
    Francie

    Francouzská reprezentace si bez zaváhání došla pro světový titul! Ve finálovém duelu nedala šanci ani Chorvatům, když zvítězila 4:2. Na mistrovskou kocovinu ale museli svěřenci Didiera Deschampse rychle zapomenout, ihned v září totiž nastoupili Francouzi do Ligy národů. I tam měla Francie našlápnuto do závěrečného Final Four, ale v závěrečném duelu proti Nizozemsku proměnil pokutový kop v šesté minutě nastavení Memphis Depay a tak postoupili mezi nejlepší čtyřku soupeři.

    V kvalifikaci na mistrovství Evropy si Chorvati dvakrát zastříleli. Nejprve přehráli 4:1 Moldavsko, následně na domácí půdě překonali 4:0 také Island, o branky se postarali Umtiti, Giroud, Mbappé a Griezmann. V sobotním utkání na trávníku Turecka ale favorizovaný tým předvedl nevýrazný výkon a bez jediné střely mezi tři tyče prohrál 0:2 po gólech Ayhana s Ünderem.
     
    Andorra

    Andorra nemohla dlouhé roky uspět v soutěžním zápase. Černou sérii bez vítězství od roku 2004 ale fotbalový trpaslík přerušil po téměř třinácti letech soubojem v kvalifikaci na evropský šampionát. Proti Maďarsku se zapsal do andorrské historie Marc Rebes, který jediným gólem duel rozhodl. Také přátelský zápas proti Lichtenštejnsku se prosadil jako jediný Rebes a Andorra znovu brala cenné vítězství.

    V loňském premiérovém ročníku Ligy národů Andorra hned čtyřikrát dokázala remizovat, ale ani čtyři body nedokázaly posunout z poslední pozice výše.

    To v aktuální kvalifikaci na mistrovství Evropy Andorra na první bod čeká, navíc ještě ve třech zápasech neskórovala. Nejprve padla 0:2 s Islandem na domácí půdě, proti Albánii dlouho Andorra držela nadějné skóre 0:1, ale v samém závěru dvakrát inkasovala. V sobotu poté Andořané zajížděli do Moldavska. Hned v osmé minutě se prosadil domácí Igor Armas a další gól už nepadl, Moldavané dohrávali téměř celý druhý poločas v deseti po vyloučení Ionity.
     
    Krásný úterní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Kvalifikace o mistrovství Evropy pokračuje dalšími zápasy a my se společně zaměříme na duel ve skupině H. Na trávník fotbalového trpaslíka Andorry zavítají aktuální mistři světa z Francie.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Vít Schück

    Branky: 12. Mbappé (Griezmann), 31. Ben Yedder (Thauvin), 45+1. Thauvin (Mbappé), 62. K. Zouma

    Karty:   13. Jesús Rubio (ANR) – 79. K. Zouma (FRA), 82. P. Pogba (FRA)


    Držení míče: 23 % : 77 %.
    Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 1:8. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 12:9.
    Andorra: J. Gómes – Jesús Rubio, Llovera, Lima (C), San Nicolás – A. Martínez (59. Jordi Rubio), Rebés, Vales, Cervós (82. V. Rodríguez) – Aláez (86. Ju. Sánchez), M. Vieira.
    Náhradníci: Pol – E. García, Clemente, Aarón Sánchez, Ju. Sánchez, S. Moreno, Marc García, V. Rodríguez, Jordi Rubio.

    Francie: Lloris (C) – Dubois, K. Zouma, Lenglet, F. Mendy – NDombèlé (66. Moussa Sissoko), P. Pogba – Ben Yedder (74. Giroud), Griezmann, Mbappé – Thauvin (83. Lemar).
    Náhradníci: Aréola, Maignan – Pavard, Varane, Umtiti, Lemar, Giroud, Digne, Matuidi, Moussa Sissoko, Coman.

    Rozhodčí: Fran Jović – Ivica Modrić, Hrvoje Radić (vš. CRO)
    thejrc.org