Česko – Velká Británie 8:1 (kon.)
konec
Česko
8:1 (4:1, 4:0)
Velká Británie
Úterý 11.06.2019, 16:15MS v inline hokeji – kategorie Veteráni
Partner:
     
    36:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    ROMAN KALA přidá a osmý gól poté, co měl po pasu od Polívky spoustu času, roztáhl nohy brankáře a mezi betony zasunul kotouč velmi zkušené – 8:1!
     
    34:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    na další radost ale dlouho čekat nemusíme. Zadina prostrčil puk na DUŠANA VÁPENÍKA, který vsítil sedmý gól české reprezentace – 7:1!
     
    32:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesto se Luděk STEHLÍK dočkal o chvíli později, i on si že zápasu s Brity odnese hattrick – 6:1!
     
    30:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rozdíl se nám posouvá na čtyři branky. DANIEL SELEŠOVSKÝ zakončil svoji individuální akci bekhendovou kličkou, na kterou britský gólman nedosáhl – 5:1!
     
    18:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o tři branky! LUDĚK STEHLÍK si narazil s Kazlepkou a následně bleskurychle zakončil – 4:1! Asistence: Tomáš Kazlepka.
     
    09:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    A již je to o dvě branky! Kazlepka křižným pasem našel čepel LUĎKA STEHLÍKA, jehož přímá střela do protipohybu brankáře skončila za jeho zády – 3:1! Asistence: Tomáš Kazlepka.
     
    04:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ukázková spolupráce českého útoku vrací vedení našim reprezentantům! Jindrák tak dlouho šachoval s kotoučem, až vymyslel milimetrový pas pro ROMANA KALU, který z první trefil přesně do černého – 2:1! Asistence: Ivo Jindrák.
     
    01:46
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Jenže z náskoku se české barvy příliš dlouho neradovaly. RICHARD MORLING si vzal puk na vlastní polovině, udělal dva rychlé kroky a prudkou ranou těsně za půlící čarou propálil brankáře Hrachovinu – 1:1! Bez asistence.
     
    01:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé! Čeští veteráni na soupeře nastoupili a na začátku druhé minuty se ujímají vedení po přesné střele po zemi v podání TOMÁŠE ZADINY – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 2. Zadina, 5. Kala (Jindrák), 10. Stehlík (Kazlepka), 18. Stehlík (Kazlepka), 31. Selešovský, 33. Stehlík (Pospíšil), 35. Vápeník (Zadina), 37. Kala (Polívka) – 2. Morling


    Česko: Hrachovina (21. Kudělka) – Polívka, Suhrada, Pelech, Stehlík, T. Würtherle, Pospíšil, Kala, Ulrich, Kazlepka, Zadina, Vápeník, Jindrák, Šelešovský.
    Velká Británie: Holt (Holding) – Coles, Fox, Morling, Fowler, James, Dickman, Smith, Philips, Knowles, Pearson, Pace, O'Connor
    thejrc.org