Česko – Velká Británie 10:2 (kon.)
konec
Česko
10:2 (3:2, 7:0)
Velká Británie
Úterý 11.06.2019, 14:15MS v inline hokeji – kategorie Masters
Partner:
     
    39:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen jsme se desítky dočkali! Přečíslení českého celku vymyslel Vích přihrávkou na PAVLA WÜRTHERLEHO, který se také zapisuje do střelecké listiny dnes potřetí – 10:2! Asistence: Luboš Vích.
     
    37:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Britové totálně odpadli, čeští hokejisté znovu míří na desítku. Vích zadovkou nechal puk pro TOMÁŠE LANGRA, který ukázkovou ranou pod břevno prostřelil britského brankáře – 9:2! Asistence: Luboš Vích.
     
    37:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    LUBOŠ VÍCH přidává vzápětí osmou trefu a jako první hráč v utkání dokonává hattrick – 8:2!
     
    37:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další rychle akce našich hokejistů přinesla Hejdukův pas na rozjetého MARTINA VOLESKÉHO, který si v nájezdu z pravé straně věděl řady – 7:2! Asistence: Tomáš Hejduk.
     
    32:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr ve druhé půli dominuje a znovu odskakuje na vyšší brankový rozdíl. Sám před brankářem zůstal osamocený PAVEL WÜRTHERLE, který se rozhodl pro přímou střelu, na kterou britský brankář nedosáhl. V brankovišti Britů po šesté brance dochází k výměně – 6:2!
     
    31:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pátý gól, čtvrtá využitá přesilová hra! Česká zbraň přinesla opravdu pohlednou kombinaci, na jejímž konci vybídl Balázs přes brankoviště LUBOŠE VÍCHA, jenž neměl před prázdnou brankou těžkou úlohu – 5:2! Asistence: David Balázs.
     
    28:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    4:2! I třetí přesilová hra byla z české strany zužitkována, Langr zpoza branky posunul puk na PAVLA WÜRTHERLEHO, který si počkal a prudkou ranou pod víko nedal soupeřově brankáři šanci – 4:2! Asistence: Tomáš Langr.
     
    19:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    A daří se to dokonale! Třináct vteřin před koncem přepustil Hejduk kotouč na ROBERTA HANÁKA, který z levé strany trefil neomylně – 3:2! Asistence: Tomáš Hejduk.
     
    18:09
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Chvíli před koncem první poloviny začínáme od nuly! MARCEL MALY prokázal kvalitu svého zakončení, ostrou ranou trefil přesně k tyči a rozjásal britské fanoušky na tribunách – 2:2!
     
    11:35
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Naopak přichází korekce stavu na opačné straně! MARCEL MALY zakončil svůj samostatný průnik ukázkovou střelou, na kterou Málek nedosáhl – 2:1!
     
    05:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilovková trefa českého týmu! Hejduk posunul puk na střelu LUBOŠOVI VÍCHOVI, který si ho ještě zpracoval a následně prudkou ranou prostřelil vše před sebou – 2:0! Asistence: Tomáš Hejduk.
     
    04:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nabídnutou šanci Češi vzali za své a ujímají se na začátku čtvrté minuty vedení! Langr křižnou přihrávkou našel hokejku DAVIDA BALÁZSE, který z první poslal kotouč k zadní tyči – 1:0! Asistence: Tomáš Langr.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Balázs (Langr), 6. Vích (Hejduk), 20. Hanák (Hejduk), 29. P. Würtherle (Langr), 32. Vích (Balázs), 33. Würtherle, 38. Voleský (Hejduk), 38. Vích, 38. Langr (Vích), 40. Würtherle (Vích) – 12. Maly, 19. Maly


    Česko: Málek (21. Pavlíček) – Balázs, Plášek, Vích, Hejduk – P. Hanák, R. Hanák, Schubert, Voleský, Pospíšil, Kala, P. Würtherle, Langr
    Velká Británie: Knock (33. Lowe) – Pakrin, Hehir, Newberry, Wightman, Morris, Maly, Pindlow, Coulstock, Gibbons, Shinwell, Grocutt, Giover, Goodman
    thejrc.org