Kanada – Česko 7:10 (kon.) | Česko – Itálie 6:1 (kon.)
konec
Kanada
7:10 (3:5, 4:5)
Česko
Středa 12.06.2019, 12:30MS v inline hokeji – kategorie Veteráni
Partner:
     
    37:59
    Tomáš Ulrich (CZE), dle názoru rozhodčího, natlačil kanadského hráče do Kudělky, za nedovolené bránění dává Kanaďanům naději na kontaktní branku.
     
    28:03
    Huntův průnik končí v lapačce Hrachoviny, po odpískání však dostává za sekání menší trest Tomáš Würtherle (CZE). Další komplikace pro naše barvy.
     
    27:01
    Hunt zahákován Danielem Šelešovským (CZE), přesilová hra pro Kanadu.
     
    21:01
    Jako tank šel za kotoučem Polívka, to se nelíbilo Billu Adamsovi, který si to s českým hráče několika údery vyřídil po svém. Sudí nakonec posílá na trestnou lavici oba aktéry, pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    15:25
    Jiří Suhrada nejprve ztratil kotouč na pravém mantinelu, protiútok hasil podražením. Počet hráčů na hrací ploše se znovu srovná.
     
    14:42
    Michael Krawetz je z průběhu utkání hodně frustrovaný, to je vidět na první pohledat. Nadává, vzteká se a fauluje. Po krosčeku před brankou opět míří na trestnou lavici.
     
    12:15
    Michael Hunt vzápětí nabízí přesilovou hru i Česku, provinil se držením hole.
     
    09:40
    Přesilovce Česka je konec. Daniel Šelešovský (CZE) byl nejprve tísněn za brankou na pomezí faulu, nakonec si frustraci vybil v dalším souboji a za držení si odpočine za katrem. Hrát se bude tři na tři.
     
    09:07
    Michael Krawetz (CAN) si proti Kazlepkovi pomohl háčkem, rozhodčím tento zákrok neunikl a trestají ho dvěma minutami. První přesilovku Češi využili, co tentokrát?
     
    07:21
    Michael Hunt (CAN) je potrestán menším trestem, první přesilová hra pro Česko.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 1. Pealock (Krawetz), 6. Geates, 17. Hunt, 28. Adams, 38. Vilio (Wancl), 39. Vilio, 40. Geates – 3. Stehlík (Pospíšil), 4. Šelešovský (Kala), 9. Vápeník (Suhrada), 11. Suhrada, 20. Šelešovský (Stehlík), 25. Šelešovský, 30. Kala (Stehlík), 32. Vápeník (Zadina), 33. Šelešovský (Polívka), 40. Kala


    Kanada: Forbes – Pealock, Hunt, Geates, Krawetz, Adams, Melton, Bryan, Wandler, Vilio, Kennedy, Wand, Zoma
    Česko: Hrachovina (35. Kudělka) – Polívka, Suhrada, Pelech, Stehlík, T. Würtherle, Pospíšil, Kala, Ulrich, Kazlepka, Zadina, Vápeník, Jindrák, Šelešovský.
    bahis siteleri