Kanada – Česko 7:10 (kon.) | Česko – Itálie 6:1 (kon.)
konec
Kanada
7:10 (3:5, 4:5)
Česko
Středa 12.06.2019, 12:30MS v inline hokeji – kategorie Veteráni
Partner:
     
    Konec zápasu. (13:58:18)
     
    39:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už je to hotovo! ROMAN KALA vybojoval u střídačky puk na protihráči a z půlící čáry trefil přesně prázdnou kanadskou klec – 7:10!
     
    39:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Už je to jen o dva góly! DARIN GEATES dostal přesný pas zpoza branky a na mezikruží se opřel do kotouče přesně. Kudělka neměl šanci zareagovat – 7:9!
     
    38:41
    Javorové listy si věří a odvolávají brankáře!
     
    38:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak přece jen ještě branka! ERIK VILIO se s ničím nepáral, navedl si puk na střelu příklepem a tvrdou ranou k tyči opět přibližuje Kanadu soupeři – 6:9!
     
    38:18
    Ani necelé dvě minuty před koncem za rozhodnutého stavu jsou Kanaďané velmi urputní, pomalu to začíná zavánět nějakou potyčkou.
     
    38:18
    Wandler před prázdnou brankou minul prostor mezi třemi tyčemi, Češi nyní měli velké štěstí!
     
    37:59
    Tomáš Ulrich (CZE), dle názoru rozhodčího, natlačil kanadského hráče do Kudělky, za nedovolené bránění dává Kanaďanům naději na kontaktní branku.
     
    37:13
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to jsem zakřikl. Prudká rána od červené čáry z hokejky Wancla se se štěstím odrazila přímo na hokejku volného ERIKA VILIA, který neměl u pravé tyče práci vůbec složitou – 5:9! Asistence: Vince Wancl.
     
    36:20
    Šelešovský ještě nemá po čtyřech gólech dost, stále je hodně hladový. Přečíslení dva na jednoho znovu řešil přímou střelou, tentokrát si ale na Forbese nepřišel.
     
    35:32
    Času do konce zápasu již moc nezbývá, Kanada se ještě snaží s nepříznivým vývojem něco udělat. Česká defenzíva ale pracuje na jedničku.
     
    33:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Řekl bych, že není, co řešit! Češi znovu navyšují své vedení a odskakují poprvé v utkání již na rozdíl pěti branek! Polívkova přihrávka našla rozjetého DANIELA ŠELEŠOVSKÉHO, který čtvrtým gólem v zápase zvýšil rozdíl mezi oběma soupeři – 4:9! Asistence: Petr Polívka.
     
    32:48
    Hrachovina je velmi jistý, další zakončení z hokejky Grega Zomy mu zalétlo přímo do připravené rukavice.
     
    32:32
    Přečíslení dva na jednoho vyřešil Kazlepka pěknou žabičkou na Stehlíka, jeho ránu z první ale brankář Forbes odrazil až do ochranné sítě.
     
    31:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól s pořadovým číslem osm! Češi rozjeli akci až zpoza vlastní branky, Zadina předložil kotouč DUŠANOVI VÁPENÍKOVI, který ho následně umístil přímo pod víko – 4:8! Asistence: Tomáš Zadina.
     
    30:52
    Na opačné straně neomylně lapil pokus Hunta Petr Hrachovina.
     
    30:45
    Znovu zvoní branková konstrukce za brankářem Forbesem, tentokrát po dělovce Jiřího Suhrady!
     
    30:03
    Hosté v plném počtu.
     
    29:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další přesilová hra Kanady přináší českou radost! ROMAN KALA totiž ujel všem strážcům, svůj nájezd od půlící čáry zakončil chytrou kličkou a vrátil českým barvám tříbrankové vedení – 4:7! Asistence: Luděk Stehlík.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 1. Pealock (Krawetz), 6. Geates, 17. Hunt, 28. Adams, 38. Vilio (Wancl), 39. Vilio, 40. Geates – 3. Stehlík (Pospíšil), 4. Šelešovský (Kala), 9. Vápeník (Suhrada), 11. Suhrada, 20. Šelešovský (Stehlík), 25. Šelešovský, 30. Kala (Stehlík), 32. Vápeník (Zadina), 33. Šelešovský (Polívka), 40. Kala


    Kanada: Forbes – Pealock, Hunt, Geates, Krawetz, Adams, Melton, Bryan, Wandler, Vilio, Kennedy, Wand, Zoma
    Česko: Hrachovina (35. Kudělka) – Polívka, Suhrada, Pelech, Stehlík, T. Würtherle, Pospíšil, Kala, Ulrich, Kazlepka, Zadina, Vápeník, Jindrák, Šelešovský.
    thejrc.org