Kanada – Česko 7:10 (kon.) | Česko – Itálie 6:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (2:1, 4:0)
Itálie
Středa 12.06.2019, 19:00MS v inline hokeji – kategorie Veteráni
Partner:
     
    39:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Poslední slovo si bere český výběr na začátku závěrečné minuty! DANIEL ŠELEŠOVSKÝ se natlačil do brankoviště, kde nadvakrát dotlačil puk za záda italského gólmana – 6:1! Bez asistence.
     
    32:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Italové vystřídali brankáře, ten byl přivítán v brankovišti velmi důrazně! Prudká střela DUŠANA VÁPENÍKA kousek za červenou čarou končí přímo v šibenici a znamená pátou radost českého výběru! Ten si tak kráčí pro jistotu prvního místa ve skupině – 5:1!
     
    31:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pospíšilův návrat z trestné lavice byl velmi povedený! V přečíslení s LUĎKEM STEHLÍKEM dva na jednoho vše vyřešili exkluzivně a zvyšují již na rozdíl tří branek – 4:1!
     
    29:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi navyšují své vedení, střelu Šelešovského vyrazil italský brankář jen před sebe, kde byl na dorážku připraven IVO JINDRÁK, který zvyšuje na 3:1! Asistence: Daniel Šelešovský.
     
    19:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě do přestávky se čeští hokejisté radují podruhé! Nástřel od červené čáry se po několika tečích odrazil před gólmana, kde ho do sítě zametl TOMÁŠ ULRICH – 2:1!
     
    18:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kletba zlomena! DUŠAN VÁPENÍK sto sekund před první sirénou vyrovnává stav utkání poté, co po pasu od Zadiny napřáhl až ke stropu a po zemi prostřelil italského brankáře – 1:1! Asistence: Tomáš Zadina.
     
    07:17
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak to jsem zakřikl! Domácí celek se dostává na začátku osmé minuty do vedení! Na pravé straně se k zakončení odhodlal ENDRIZZI, který trefil přesně a dostává Italy kupředu – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 19. Vápeník (Zadina), 20. Ulrich, 30. Jindrák (Šelešovský), 32. Stehlík (Pospíšil), 33. Vápeník, 40. Šelešovský – 8. Endrizzi


    Česko: Hrachovina (33. Kudělka) – Polívka, Suhrada, Stehlík, T. Würtherle, Pospíšil, Kala, Ulrich, Kazlepka, Zadina, Vápeník, Jindrák, Šelešovský.
    Itálie:
    bahis siteleri