Austrálie – Brazílie 3:2 (kon.) | Jihoafr. republika – Čína 0:1 (kon.)
konec
Austrálie
3:2 (1:2)
Brazílie
Čtvrtek 13.06.2019, 18:00 • Stade de la Mosson (Montpellier) • Mistrovství světa - ženy • Skupina C
Předzápasové kurzy
    69. MONICA - 3:2
     
    69
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom je z toho vedoucí branka Austrálie! Kerrová se skutečně v době přihrávky nacházela v ofsajdu, avšak k míči se nakonec nedostala. Naopak se do vzduchu dostala MONICA, která si nešťastným prodloužením míče vstřelila vlastní branku.
    58. Chloe LOGARZOOVÁ - 2:2
     
    58
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak pozor, máme tady vyrovnávací branku! Obrana Brazílie si není nedokázala pohlídat jedinou protihráčku, kterou byla CHLOE LOGARZOOVÁ, jenž zkoušela poslat míč na teč do pokutového území, avšak žádná ze spoluhráček se ho nakonec nedotkla.
    45+2. Caitlin FOORDOVÁ - 1:2
     
    45+2
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tady máme zkorigování nepříznivého stavu! Famózní nabídka z levé strany našla v pokutovém území Logarzovou, jenž ještě prodlužovala za sebe na lépe postavenou CAITLIN FOORDOVOU, jenž se pravačkou nemýlila.
    38. CRISTIANE - 0:2
     
    38
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Avšak branka přichází na opačné straně! Tamires nasadila jesličky protihráčce, načež přihrávala do volného prostoru na Debinhu. Ta se nadechla ke vzdušné nabídce, díky které v pokutovém území našla CRISTIANE, jenž přesnou hlavičkou překonala Williamsovou.
    27. MARTA - 0:1
     
    27
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavila kapitánka MARTA, která si vybrala levou stranu, zatímco se Williamsová vydala k opačné konstrukci.

    David Suchý

    Branky: 45+2. Foordová, 58. Logarzoová, 69. Monica (vla.) – 27. Marta (pen.), 38. Cristiane

    Karty:   13. Formiga (BRA), 85. Andressa Alvesová (BRA), 88. Luana (BRA)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 6:7.
    Austrálie: Williamsová – Carpenterová, Kennedyová, Catleyová, Kellondová-Knightová – Yallopová, van Egmondová, Logarzoová – Gielniková (71. Rasová), Kerrová (C), Foordová (90+4. Roestbakkenová).
    Náhradníci: Arnoldová, Micahová – Allenová, De Vannaová, Gorryová, Fowlerová, Harrisonová, Luiková, Polkinghorneová, Rasová, Roestbakkenová, Simonová.

    Brazílie: Bárbara – Letícia Santosová, Kathellen, Monica, Tamires – Debinha, Formiga (46. Luana), Thaisa, Andressa Alvesová – Marta (C) (46. Ludmila) – Cristiane (75. Beatriz).
    Náhradníci: Letícia, Aline Villaresová – Poliana, Luana, Andressinha, Ludmila, Geyse, Raquel Fernandesová, Camila, Limeiraová, Tayla, Beatriz.

    Rozhodčí: Staubliová – Küngová (obě Švýcarsko), Masseyová (Anglie)
    thejrc.org