Česko – Německo 15:1 (kon.)
konec
Česko
15:1 (6:0, 9:1)
Německo
Čtvrtek 13.06.2019, 14:30MS v inline hokeji – kategorie Veteráni • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Čeští veteráni smetli ve čtvrtfinále Německo a zahrají si o medaile! V zítřejším semifinále je čeká lepší z dvojice Slovensko – Itálie. (15:46:05)
     
    Konec zápasu.
     
    38:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výsledek bude ještě zakulacen. Jindrák zpoza branky naservíroval kotouč na DANIELA ŠELEŠOVSKÉHO, jenž hbitou ranou švihem přidává svoji pátou branku v utkání – 15:1! Asistence: Ivo Jindrák.
     
    35:54
    Tomáš Würtherle se chtěl také zapsat do střelecké listiny, dnes podruhé však jeho dělovka skončila na brankové konstrukci. Štěstí mu ve čtvrtfinále příliš nepřeje...
     
    34:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naši reprezentanti si se soupeřem doslova hrají a blíží se nejvyššímu vítězství na tomto šampionátu. Šelešovský nesobecky předložil kotouč k tyči ROMANOVI KALOVI, který neměl práci složitou – 14:1! Asistence: Daniel Šelešovský.
     
    33:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Němci jsou totálně odevzdaní a nadále jen tahají puky z vlastní sítě. Kazlepka postupoval s LUĎKEM STEHLÍKEM sám ve dvou na brankáře, právě Stehlík udělal bekhendovou kličku, po které zasunul puk mezi brankářovy nohy – 13:1! Asistence: Tomáš Kazlepka.
     
    32:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Individuální průnik DUŠANA VÁPENÍKA skončil úspěšným bekhendovým blafákem, který přinesl dvanáctou českou radost – 12:1!
     
    30:52
    Další Polívkova rána přizvednuta až do ochranné sítě.
     
    29:06
    Kudělka má na kontě úvodní zákrok, po střele Wiltse dokázal ještě bleskurychle rozehrát.
     
    28:26
    Další oddechový čas pro německý výběr.
     
    28:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Demolice pokračuje! Kala postupoval s DANIELEM ŠELEŠOVSKÝM do přečíslení ve dvou proti jednomu, předložil mu kotouč a chvíli na to se mohl radost z jedenácté trefy v síti západního souseda – 11:1! Asistence: Roman Kala.
     
    27:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na desátý gól jsme nemuseli příliš dlouho čekat! Kazlepka přistrčil puk na hokejku MARTINA POSPÍŠILA, jehož prudká rána z hranice kruhů zapadla přesně do horní poloviny branky Hopfenzitzovy sítě – 10:1! Asistence: Tomáš Kazlepka.
     
    27:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    To již ale neplatí v případě následujícím, kdy si defenzíva Německa naprosto nevšímala TOMÁŠE ZADINY. Suhradovi pak stačilo před brankou najít přesně jeho čepel a rázem z toho byla devátá branka v německé sítě – 9:1! Asistence: Jiří Suhrada.
     
    26:48
    Tomáš Würtherle dostal nadýchaný pas od Karla Pláška přes polovinu hřiště do samostatného úniku, rychlou bekhendovou kličku ale německý gólman včas přečetl a zlikvidoval!
     
    26:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Radost pokračuje opět na české straně. Kala nabil na příklep DANIELOVI ŠELEŠOVSKÉMU, který dokonává svůj hattrick – 8:1! Asistence: Roman Kala.
     
    25:38
    Německu tentokrát opět pomohla branková konstrukce! Po ráně Stehlíka totiž zazvonilo břevno.
     
    24:55
    Jindrák mohl vrátit Česku sedmibrankový náskok, jeho pokus ale německý gólman vyškrábl koncem lapačky nad.
     
    24:16
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Hrachovina, přichází Kudělka.
     
    24:16
    Německo právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra přináší úspěch i na opačné straně. Hrachovina zůstal naprosto sám proti dvojici německých hráčů, puk za jeho záda dostal až ANDRE HARTJES – 7:1!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 2. Vápeník (Suhrada), 7. Kazlepka (Stehlík), 9. Šelešovský (P. Würtherle), 11. Kazlepka (Stehlík), 15. Šelešovský (Jindrák), 17. Stehlík (Kazlepka), 21. Suhrada (Vápeník), 27. Šelešovský (Kala), 28. Zadina (Suhrada), 28. Pospíšil (Kazlepka), 29. Šelešovský (Kala), 33. Vápeník, 34. Stehlík (Kazlepka), 35. Kala (Šelešovský), 39. Šelešovský (Jindrák) – 25. Hartjes


    Česko: Hrachovina (25. Kudělka) – Polívka, Suhrada, Stehlík, T. Würtherle, Pospíšil, Kala, Ulrich, Kazlepka, Zadina, Vápeník, Jindrák, Šelešovský.
    Německo: Sorin (21. Hopfenzitz) – Betz, Wilts, Heinz, Laimann, Krill, Hofmann, Hohenberger, Kahlfuss, Holzner, Seifert, Hartjes, Körber
    ocianews.com