Česko – Německo 15:1 (kon.)
konec
Česko
15:1 (6:0, 9:1)
Německo
Čtvrtek 13.06.2019, 14:30MS v inline hokeji – kategorie Veteráni • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Čeští veteráni smetli ve čtvrtfinále Německo a zahrají si o medaile! V zítřejším semifinále je čeká lepší z dvojice Slovensko – Itálie. (15:46:05)
     
    Konec zápasu.
     
    38:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výsledek bude ještě zakulacen. Jindrák zpoza branky naservíroval kotouč na DANIELA ŠELEŠOVSKÉHO, jenž hbitou ranou švihem přidává svoji pátou branku v utkání – 15:1! Asistence: Ivo Jindrák.
     
    35:54
    Tomáš Würtherle se chtěl také zapsat do střelecké listiny, dnes podruhé však jeho dělovka skončila na brankové konstrukci. Štěstí mu ve čtvrtfinále příliš nepřeje...
     
    34:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naši reprezentanti si se soupeřem doslova hrají a blíží se nejvyššímu vítězství na tomto šampionátu. Šelešovský nesobecky předložil kotouč k tyči ROMANOVI KALOVI, který neměl práci složitou – 14:1! Asistence: Daniel Šelešovský.
     
    33:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Němci jsou totálně odevzdaní a nadále jen tahají puky z vlastní sítě. Kazlepka postupoval s LUĎKEM STEHLÍKEM sám ve dvou na brankáře, právě Stehlík udělal bekhendovou kličku, po které zasunul puk mezi brankářovy nohy – 13:1! Asistence: Tomáš Kazlepka.
     
    32:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Individuální průnik DUŠANA VÁPENÍKA skončil úspěšným bekhendovým blafákem, který přinesl dvanáctou českou radost – 12:1!
     
    30:52
    Další Polívkova rána přizvednuta až do ochranné sítě.
     
    29:06
    Kudělka má na kontě úvodní zákrok, po střele Wiltse dokázal ještě bleskurychle rozehrát.
     
    28:26
    Další oddechový čas pro německý výběr.
     
    28:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Demolice pokračuje! Kala postupoval s DANIELEM ŠELEŠOVSKÝM do přečíslení ve dvou proti jednomu, předložil mu kotouč a chvíli na to se mohl radost z jedenácté trefy v síti západního souseda – 11:1! Asistence: Roman Kala.
     
    27:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na desátý gól jsme nemuseli příliš dlouho čekat! Kazlepka přistrčil puk na hokejku MARTINA POSPÍŠILA, jehož prudká rána z hranice kruhů zapadla přesně do horní poloviny branky Hopfenzitzovy sítě – 10:1! Asistence: Tomáš Kazlepka.
     
    27:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    To již ale neplatí v případě následujícím, kdy si defenzíva Německa naprosto nevšímala TOMÁŠE ZADINY. Suhradovi pak stačilo před brankou najít přesně jeho čepel a rázem z toho byla devátá branka v německé sítě – 9:1! Asistence: Jiří Suhrada.
     
    26:48
    Tomáš Würtherle dostal nadýchaný pas od Karla Pláška přes polovinu hřiště do samostatného úniku, rychlou bekhendovou kličku ale německý gólman včas přečetl a zlikvidoval!
     
    26:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Radost pokračuje opět na české straně. Kala nabil na příklep DANIELOVI ŠELEŠOVSKÉMU, který dokonává svůj hattrick – 8:1! Asistence: Roman Kala.
     
    25:38
    Německu tentokrát opět pomohla branková konstrukce! Po ráně Stehlíka totiž zazvonilo břevno.
     
    24:55
    Jindrák mohl vrátit Česku sedmibrankový náskok, jeho pokus ale německý gólman vyškrábl koncem lapačky nad.
     
    24:16
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Hrachovina, přichází Kudělka.
     
    24:16
    Německo právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra přináší úspěch i na opačné straně. Hrachovina zůstal naprosto sám proti dvojici německých hráčů, puk za jeho záda dostal až ANDRE HARTJES – 7:1!
     
    23:23
    Češi se dopustili technické chyby při střídání a za hru v pěti si zahrají oslabení. Šance Německa, alespoň na čestnou čtvrtfinálovou branku, žije.
     
    23:20
    Hra na jednu branku nebere konce, německý gólman je pod přímou palbou. Až na úvodní gól zatím ale spolehlivě odolává.
     
    21:09
    Stehlíkova střela na přední tyč se tentokrát neujala, Češi i nadále v tlaku.
     
    20:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střídající brankáře Alexander Hopfenzitz byl mezi tyčemi přivítán velmi ostře! Vápeník s JIŘÍM SUHRADOU se před ním ocitli takřka sami, rychle si vyměnili kotouč a druhý jmenovaný vsítil sedmou českou branku – 7:0! Asistence: Dušan Vápeník.
     
    20:01
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Sorin, přichází Hopfenzitz.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    18:43
    Nyní se však Německo dostalo do mnohem zajímavějšího přečíslení, do šance ale nikoliv. Sporný zákrok Jindráka dvouminutovým trestem oceněn nebyl.
     
    18:18
    Po dlouhé době v permanenci Hrachovina, něco mezi střelou a nahozením Laimanna skončilo bez okolků v lapačce české jedničky.
     
    17:28
    Němci absolutně nestíhají, čtvrtfinále je ještě jednoznačnější podívanou, než se čekalo. Sám si netroufám odhadovat, na jakém výsledku se dnes skóre může zastavit.
     
    16:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střelecký koncert útočného dua Stehlík – Kazlepka pokračuje! U šesté branky si oba role vyměnili, druhý jmenovaný předložil kotouč před branku LUĎKOVI STEHLÍKOVI, který již neměl práci složitou – 6:0! Asistence: Tomáš Kazlepka.
     
    16:07
    Kapitán Tomáš Würtherle nyní spálil dvě obrovské příležitosti! Nejprve prudkou ranou nastřelil Sorina do masky, kotouč se mu vrátil na hůl a podobně, ne li ještě tvrdší, střelou napálil levou tyč!
     
    14:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to o pět branek. Jindrák dlouho čekal s rozehrávkou za vlastní brankou, nakonec předložil kotouč do jízdu DANIELOVI ŠELEŠOVSKÉMU, který se po natlačení do brankoviště natřikrát prosadil – 5:0! Asistence: Ivo Jindrák.
     
    13:11
    Kazlepka chtěl nyní Stehlíkovi oplatit dvě předchozí asistence, jeho spoluhráč ale střelou z levého kruhu nechal vyniknout jen německého gólmana. Za současného stavu mu to ale asi příliš nevadí.
     
    12:12
    Ani tentokrát si Tomáš Zadina na Sorina nepřišel, střela mířící do šibenice skončila na jeho levém rameni.
     
    11:28
    Také naši západní sousedé se po delší době dostali k útoku, zakončení Olivera Krilla bekhendem ale zaplulo přímo do připravené Hrachovinovy lapačky.
     
    11:12
    Kala mohl vzápětí přidat čtvrtý gól, jeho střela ale zacinkala na levou tyč německé branky!
     
    10:27
    Time out pro Němce.
     
    10:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to 4:0! Stehlík znovu zakombinoval s TOMÁŠEM KAZLEPKOU, který puk z mezikruží ukryl přesně k pravé tyči branky Sofiana Sorina – 4:0! Asistence: Luděk Stehlík.
     
    09:32
    Němci zatím českou branku takřka vůbec neohrožují, střely od červené čáry nemohou Petra Hrachovinu zaskočit.
     
    08:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    V početní výhodě se velmi rychle dostáváme do trháku! Pas Pavla Würtherleho neodbytně dotlačil do sítě DANIEL ŠELEŠOVSKÝ, který tak potvrzuje českou nadvládu nad čtvrtfinálovým soupeřem – 3:0! Asistence: Pavel Würtherle.
     
    07:37
    Polívka měl vzápětí další šanci na vstřelení gólu, vzápětí se česká převaha ještě umocní. Oliver Krill (GER) dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    07:10
    Od Romana Kaly dostal ideálně nabito Petr Polívka, nakonec si ještě potáhl kotouč a pak tvrdě vypálil. Sorin neomylný.
     
    06:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naši reprezentanti mají zatím ve čtvrtfinále očividnou převahu a pomalu navyšují své vedení! Stehlík zadovkou nabídl puk pro TOMÁŠE KAZLEPKU, jehož rána příklepem o tyčku zapadla do německé sítě – 2:0! Asistence: Luděk Stehlík.
     
    06:05
    Pospíšil vyvezl puk zpoza branky, dlouho se snažil vymyslet chytrý a nečekaný pas, nakonec ale vypálil. Nebezpečná střela Sorina vystrašila, i přesto ale dorážky namlsaných českých útočníků nepovolil.
     
    05:05
    Český útočník Tomáš Zadina je zatím střelecky nesmírně aktivní, zatím ale míří především mimo. Za seřízení mušky bude mít ještě dostatek času.
     
    03:49
    O několik sekund později dorážel Petr Polívka ostrou ránu z mezikruží, ani nadvakrát ale puk za záda německého brankáře nedotlačil.
     
    03:20
    Polívka se neukvapil a chytrým pasem prostrčil puk na Kalu, jeho pokus do středu branky ale Sorin zlikvidoval.
     
    02:31
    Pod horní tyč se nevešlo ani Kalovo zakončení na straně druhé.
     
    01:59
    Betzova střela na opačné straně Hrachovinu nevystrašila.
     
    01:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Papírový favorit se ve druhé minutě dostává do vedení! Suhrada posunul puk po pravém mantinelu na rozjetého DUŠANA VÁPENÍKA, který přízemní střelou nachytal brankáře Sorina, puk mu prolétl mezi betony – 1:0! Asistence: Jiří Suhrada.
     
    01:17
    Zadinova akce jeden na jednoho skončila střelou mimo tři tyče.
     
    00:45
    Máme za sebou úvodní střelecké pokusy na obou stranách, ani jeden z brankářů ale zasahovat nemusel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Hrachovina (Kudělka) – Polívka, Suhrada, Stehlík, T. Würtherle, Pospíšil, Kala, Ulrich, Kazlepka, Zadina, Vápeník, Jindrák, Šelešovský.

    Německo: Sorin (Hopfenzitz) – Betz, Wilts, Heinz, Laimann, Krill, Hofmann, Hohenberger, Kahlfuss, Holzner, Seifert, Hartjes, Körber.
    Sestřih utkání - kategorie veteráni - Česko - Itálie 6:1
     
    Příjemný čtvrtek ze severu Itálie! Dnes proběhne na veteránském mistrovství světa kompletní čtvrtfinálový program, do boje se opět dostanou oba české týmy. Jako první přijdou na řadu veteráni, kteří po vítězství své skupiny dostanou čtvrtý celek ze skupiny B – Německo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 2. Vápeník (Suhrada), 7. Kazlepka (Stehlík), 9. Šelešovský (P. Würtherle), 11. Kazlepka (Stehlík), 15. Šelešovský (Jindrák), 17. Stehlík (Kazlepka), 21. Suhrada (Vápeník), 27. Šelešovský (Kala), 28. Zadina (Suhrada), 28. Pospíšil (Kazlepka), 29. Šelešovský (Kala), 33. Vápeník, 34. Stehlík (Kazlepka), 35. Kala (Šelešovský), 39. Šelešovský (Jindrák) – 25. Hartjes


    Česko: Hrachovina (25. Kudělka) – Polívka, Suhrada, Stehlík, T. Würtherle, Pospíšil, Kala, Ulrich, Kazlepka, Zadina, Vápeník, Jindrák, Šelešovský.
    Německo: Sorin (21. Hopfenzitz) – Betz, Wilts, Heinz, Laimann, Krill, Hofmann, Hohenberger, Kahlfuss, Holzner, Seifert, Hartjes, Körber
    thejrc.org