Panama – Trinidad a Tobago 2:0 (kon.) | USA – Guyana 4:0 (kon.)
konec
Panama
2:0 (0:0)
Trinidad a Tobago
Středa 19.06.2019, 01:30 • Allianz Field (Saint Paul, Minnesota) • CONCACAF Gold Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, děkuji Vám za pozornost a ještě bych si Vás dovolil srdečně pozvat na druhý zápas skupiny D a to mezi USA a Guyanou, který začíná již za třicet minut. (03:30:26)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:9.
     
    Je konec. Skupina D má za sebou první zápas a vítězně z něj vyšli favorité z Panamy. Trinidad si v utkání moc šancí nevytvořil, na bránu vyslali čtyři střely z toho jedna šla na bránu. Panama vyhrála snad ve všem, v utkání, statistikách a i v divácké kulise. Hráčem utkání byl zvolen nahrávač na první gól Gabriel Torres.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Na středu měl míč na kopačce střelec první branky Armando Cooper a pěkným zaseknutím donutil Molinu faulovat. Dnešní utkání bude zřejmě bez jakékoliv karty, což mi přijde jako velký úspěch.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje poslední dvě minuty !
     
    88
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Alberto Quintero, přichází Omar Browne.
     
    87
    Není sníženo! Z pravé strany nadešel centr, který putoval až do malého vápna, tam se do teče probojoval Leston Paul, ale jeho pokus ještě lépe vyrazil brankář Luis Mejía.
     
    86
    Do vyprodání chybí ještě osm tisíc diváků, i přesto je to zatím druhá největší návštěva turnaje, první byla na utkání domácí Jamajky s Hondurasem. Rekord ale může překonat za necelou půl hodinu USA.
     
    85
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Gabriel Torres, přichází Rolando Blackburn.
     
    85
    Dnešní utkání sleduje 11 850 diváků.
     
    83
    Střídání v týmu Trinidad a Tobago: ze hřiště odchází Nathan Lewis, přichází Cordell Cato.
     
    82
    Marvin Phillip opět zachraňoval! Z levé strany to znovu zkoušel technicky Gabriel Torres, ale tomu též není přáno. Do dorážky se poté snažil dostat čerstvý Abdiel Arroyo, jenže podklouzla mu omylem noha.
     
    80
    Fajardo se již branky nedočká, páč z utkání musel odstoupit, neboť byl vystřídán mladým Abdielem Arroyou.
     
    78
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází José Fajardo, přichází Abdiel Arroyo.
     
    77
    José Fajardo je dnes velmi aktivní, ale branku nemůže dát. Nyní se pokoušel o nádhernou technickou střelu na zadní tyč, ta však najednou změnila směr a škrtala pouze tyč!
     
    76
    Trinidad se vždy dostane do nějaké situace, ta jim ale většinou nevyjde a poté se klidně pět a více minut jen brání, viz. nyní.
     
    74
    Zpátky k zápasu. Panama se již nehrne nikam moc dopředu, ale třetí branku by ještě chtěli přidat, páč za necelou hodinu zde bude hrát USA a očekává se silný brankostroj, tudíž potřebují si navýšit skóre.
     
    72
    Panama nedominuje pouze na hřišti, ale i v hledišti, Panamských diváků si do nového stadionu v Minnesotě našlo cestu a je jich tu opravdu hodně. Kolik diváků nakonec zápasu přihlíží, to se dozvíme za malý moment.

    Gerard Filip

    Branky: 53. Cooper (G. Torres), 69. Bárcenas


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:9.
    Panama: Mejía – Davis, Murillo, R. Torres (C), Cummings, Escobar – A. Quintero (88. Browne), Bárcenas, Cooper – G. Torres (85. Blackburn), Fajardo (78. Abdiel Arroyo).
    Náhradníci: Calderón, Mosquera – Galván, Machado, Palacios, Abdiel Arroyo, Pimentel, Rodríguez, Sánchez, Blackburn, Browne, Godoy.

    Trinidad a Tobago: Phillip – Archer, Cyrus, M. Williams, A. Jones – J. Williams (65. J. Jones), Hyland (C), Molino, N. Lewis (83. Cato) – Garcia, George (66. Paul).
    Náhradníci: Foncette, Ranjitsingh – Gonzales, Mitchell, Cato, Hackshaw, Humphrey, J. Jones, Muckette, Peltier, Winchester, Paul.

    Rozhodčí: A. Escobero

    Diváci: 11 850
    ocianews.com