Nikaragua – Haiti 0:2 (kon.) | Kostarika – Bermudy 2:1 (kon.)
konec
Nikaragua
0:2 (0:2)
Haiti
Pátek 21.06.2019, 01:00 • Toyota Stadium (Frisco, Texas) • CONCACAF Gold Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. Ještě bych si vás dovolil pozvat na druhé utkání skupiny B a to mezi Kostarikou a Bermudy, který píše kolega Tomáš Kubečka. (03:02:00)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:20.
     
    Je konec! Haiti vítězí 2:0 a zajišťuje si tak postup do vyřazovacích bojů. Nikaragua prohrává, byť tomu tak nemuselo býti. Hráči hráli ve druhé části o dost lépe, hold to tam prostě nespadlo. Nikaragua má velmi negativní skóre a to 0:6, poslední zápas je čeká s Bermudy a ty musí jednoznačně porazit. Haiti se v posledním zápase utká o první místo s Kostarikou.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nikaragua kombinuje na vlastní polovině a vypadá to, že i po druhém zápase budou bez vstřelené branky, tudíž se skóre 0:6!
     
    90+1
    Haiťané již na střídačce slaví, jelikož je jasné že toto utkání vyhrají a zajistí si tak postup do vyřazovacích bodů a to poměrně po dlouhé době. Záběry na diváky jsou dech beroucí, protože ti fotbalem žijí.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje tři minuty!
     
    89
    Haiťané zahrávali přímý kop a toto byl snad jeden z nejhorších zahraných kopů, co jsem za poslední dobu ve fotbale viděl. Místo střely z cca 19 metrů, přišel nesmyslný centr, který vzápětí získal obránce Nikaragui a směřoval dopředu.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Kevin Serapio (Nikaragua).
     
    87
    Vzápětí na to, se domácí hráč s číslem šestnáct Armanto Gkoufas, tlačil do úniku 1 na 1, Jems Geffrard ho k tomu ale nepustil, tlačil se s ním však až do brankoviště, míč si poté převzal brankář Placide.
     
    86
    Není to 3:0!! Derrick Etienne střílel jako první, míč se ale odrazil od nohy obránce. Následně dorážel Jonel Désiré, tu však skvělým zákrokem vychytal Justo Lorente a svůj tým ještě drží v nadějích.
     
    85
    Derrick Etienne dostává velmi zbytečnou žlutou kartu, jelikož potyčka s Armantem Gkoufasem byla naprosto k ničemu. Etienne poté vyvolával diváky, ať bučí, za to též mohl dostat další žlutou.
     
    84
    Přímý kop na sebe vzal právě zfaulovaný Duckens Nazon, který to zkusil rovnou na bránu, už podle jeho zvláštního rozeběhu, bylo vidět, že to gólově neskončí a to se také stalo. Míč nakonec skončil pouze na obranné zdi.
     
    83
    Po delší době je tu faul ze strany Nikaragui. Kevin Serapio neudržel nervy a v blízkosti vápna srazil k zemi Duckense Nazona, kartu za to ale nedostává.
     
    82
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Wilde-Donald Guerrier, přichází Alex Junior Christian.
     
    81
    Před námi je poslední desetiminutovka tohoto zápasu, uvidíme zda se nám ještě změní skóre, nebo zůstane stejné.
     
    80
    Dnešní utkání sleduje 5971 diváků.
     
    78
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Frantzdy Pierrot, přichází Jonel Désiré.
    Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Renato Punyed, přichází Armanto Gkoufas.
     
    76
    Hlavní sudí opět povolává hráče na občerstvovací přestávku.

    Gerard Filip

    Branky: 22. Saba (Nazon), 33. Rosas (vla.)

    Karty:   20. O. López (NGA), 88. Serapio (NGA) – 12. Arcus (HAI), 66. Guerrier (HAI), 74. Pierrot (HAI), 85. Etienne (HAI)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:20.
    Nikaragua: Lorente – Rosas (67. Flores), Copete, Quijano, O. López – Cadena (47. Galeano), Serapio, Barrera – Betancur, Punyed (78. Gkoufas), Bonilla.
    Náhradníci: Maradiaga, Rodríguez – Flores, Huete, M. López, Montenegro, Pérez, Arteaga, Galeano, Báez, Chavarría, Gkoufas.

    Haiti: Placide – Arcus, Geffrard, Jean-Baptiste, Guerrier (82. Christian) – Alceus, Herivaux, Etienne, Saba (72. Cantave) – Nazon, Pierrot (78. Désiré).
    Náhradníci: J. Duverger, Simon – Christian, Adé, Alexis, Jérôme, Cantave, Hérold Jr., Clerveaux, Bazile, Désiré, Bissainthe.

    Rozhodčí: M. Escobar – H. Panjoj, Z. Zeegelaar

    Diváci: 5971
    bahis siteleri