Nikaragua – Haiti 0:2 (kon.) | Kostarika – Bermudy 2:1 (kon.)
konec
Kostarika
2:1 (1:0)
Bermudy
Pátek 21.06.2019, 03:30 • Toyotta stadium, Dallas • CONCACAF Gold Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (05:29:02)
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:14.
     
    Je konec! Kostarika zvládla dnešní souboj a po výhře 2:1 postupuje ze základní skupiny! Hráči Bermud však předvedli zajímavý výkon a favoritovi pořádně zatopili. Velkou šanci měl v 17. minutě Clemons, ale trefil jen boční síť. O tři minuty později mohl poslat Bermudy do vedení Lewis, ale toho pro změnu vychytal brankář. Kostarika poté udeřila z rohového kopu, když se prosadil Mayron George! Po změně stran hrála Kostarika nadále aktivně a Elías Aguilar přidal druhou branku! Bermudy však ještě dokázaly utkání zdramatizovat. Po hodině hry snížil z penalty Wells. Další šance už ale nepřišly. Kostarika tak postupuje do další fáze, zatímco Bermudy skončí po posledním duelu v základní skupině proti Hondurasu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Kostarika v závěru nastavení ještě zahrávala přímý kop. Hráči v červeném jej rozehráli přihrávkou do kombinace a nyní si vyměňují míč v zadních řadách.
     
    90+2
    Kostarika vyvezla míč až k rohovému praporku, kde fotbalisté v červeném nastřádali cenné vteřinky k dobru. Bermudům už moc času nezbývá.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Jonte Smith se krásně otočil v pokutovém území a dostal se do zakončení. Míč se mu na poslední chvíli svezl po nártu a prolétl kolem zadní tyče.
     
    89
    Randall Leal sice odcentroval do pokutového území, ale zakončující spoluhráč si nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.
     
    88
    Hra je přerušena! Po hlavičkovém souboji zůstává na trávníku ležet Óscar Duarte, který se ve výskoku srazil s vlastním spoluhráčem.
     
    87
    Kostarika zahrávala další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, jenže nikdo v červeném se nedostal do zakončení. Favoritovi to však stačí.
     
    86
    Tre Ming fauloval na polovině hrací plochy a za svůj šlapák dostává žlutou kartu.
     
    85
    Celso Borges předvedl skvělý defenzivní zákrok na polovině hřiště. Domácí záložník následně zapojil do rozehrávky také obránce. Kostarika se už nikam nežene.
     
    84
    Kacy Butterfield dostal přihrávku na střed hrací plochy, roztáhl hru na pravé křídlo, jenže Bermudy se nepřesností v kombinaci samy připravily o míč.
     
    83
    Óscar Duarte vypíchl soupeři míč na hranici pokutového území. Do odraženého balónu se následně položil Jonte Smith, jehož rána prolétla vysoko nad brankou.
     
    82
    Kostarika znovu hraje s míčem na kopačkách a svému soupeři jej prakticky nepůjčuje. Divákům se závěrečné minuty nelíbí, což dávají najevo pískotem.
     
    81
    Střídání v týmu Bermudy: ze hřiště odchází Osagi Bascome, přichází Jonte Smith.
     
    80
    Exekuce přímého kopu se ujal kapitán Bryan Ruiz. Zdatný střelec tentokrát vsadil na technické zakončení, jenže trefil hlavu obránce ve zdi.
     
    79
    Rónald Matarrita dostal přihrávku na hranici pokutového území, kde jej nedovoleným zákrokem zastavil Dante Leverock. Kostarika tak bude zahrávat přímý kop ze skvělé pozice.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 31. George, 55. Aguilar (Oviedo) – 60. Wells (pen.)

    Karty:   14. Ó. Duarte (CRC), 77. B. Ruiz (CRC) – 28. Wells (BMD), 86. Ming (BMD)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:14.
    Kostarika: L. Moreira – Gamboa, Ó. Duarte, Waston, Oviedo – C. Borges, Cruz, Aguilar (73. Matarrita), J. Campbell (71. Leal) – George, McDonald (46. B. Ruiz).
    Náhradníci: Madrigal, Segura – F. Calvo, Fuller, G. González, Matarrita, Ch. Bolaños, B. Ruiz, Tejeda, Leal, Saborío.

    Bermudy: Eve – Lambe, Harvey, Bather, Leverock – Brangman, Lewis (73. Donawa), Clemons (74. Ming), Bascome (81. Smith), Butterfield – Wells.
    Náhradníci: Hill, Hunt – Donawa, Lee, Minors, Basden, Evans, Ming, Robinson, Simmons, Warren, Smith.
    thejrc.org