Liberecký kraj – Zlínský kraj 5:4 (2:0 po s.n.) | Středočeský kraj – Jihomoravský kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 13:1 (kon.)
Praha – Karlovarský kraj 12:6 (kon.)
konec
Moravskoslezský kraj
13:1 (5:1, 8:0)
Kraj Vysočina
Středa 26.06.2019, 11:00Olympiáda dětí a mládeže • Čtvrtfinále
     
    Slezané postupují do semifinále!

    Máme za sebou třetí čtvrtfinále, které skončilo debaklem 13:1 pro Moravskoslezský kraj. Vysočina na začátku utkání byla vyrovnaným týmem, po čtvrtém gólu už ale její odpor zmizel a Slezané toho využili. (11:57:53)
     
    Konec zápasu.
     
    29:45
    Míček je za brankou hostí, kde už pravděpodobně zůstane do konce utkání.
     
    29:20
    Slezané vyhazují.
     
    28:49
    Hráči Vysočiny si v úvodu přesilovky vytvořili dobrý tlak, ale žádnou šanci z něj nevytěžili.
     
    28:19
    Vyloučení v týmu Moravskoslezský kraj (Gattnar – 2 min., Nesportovní chování).
     
    27:30
    Hráči Vysočiny už nekladou žádný odpor, Slezané si s nimi dělají, co chtějí.
     
    26:00
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil braku! Tohle je opravdu debakl. ADAM ZUBEK si po dvou asistencích připisuje i gól, když hezkou střelou propálil Fridricha. Asistence: Daniel Chatrný.
     
    24:27
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil braku! Slezanům to nestačí, je tu už dvanáctá branka! Vstřelil ji ADAM PALČINSKÝ. Asistence: Adam Zubek.
     
    23:32
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil braku! A další gól. Tentokrát se po nahrávce Zubka prosadil MARTIN GATTNAR. Asistence: Zubek.
     
    23:26
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil braku! Vraždění neviňátek pokračuje, je to už 10:1! ONDŘEJ JANKOVSKÝ si vzal míček na půlící čáře a poslal ho za záda Fridricha.
     
    22:53
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil braku! Palčinský vyslal hezkou křižnou přihrávku na DANIELA CHATRNéHO, jenž se z pravé strany nemýlil. Asistence: Adam Palčinský.
     
    22:09
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil braku! Vysočina už neklade žádný odpor. RADEK STOLÁRIK se nikým nebráněn uvolnil a ze středu propálil Fridricha. Asistence: Ondřej Jankovský.
     
    20:35
    Slezané jsou opět nastěhováni v jejich útočné polovině.
     
    19:50
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil braku! Demolice pokračuje, Slezané přidávají další branku! Zasloužila se o to stejná dvojice jako při předchozím gólu, akorát si vyměnili role. Palčinský přihrával a MARTIN GATTNAR střílel.
     
    19:38
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil braku! A je to o pět branek! ADAM PALČINSKÝ se ocitl sám před brankou a hezkou kličkou do bekhendu překonal Fridricha. Asistence: Martin Gattnar.
     
    19:16
    Václav Richtár rychlou ránou z levé strany orazítkoval břevno Fridrichovy branky!
     
    18:27
    Míček mají pod kontrolou domácí, kteří s ním za brankou kombinují.

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 8. Mikoláš (Chatrný), 8. Stolárik (Bartoš), 11. Stolárik (Bartoš), 11. Palčinský (Zubek), 14. Chatrný, 20. Palčinský (Gattnar), 20. Gattnar (Palčinský), 23. Stolarik (Jankovský), 23. Chatrný (Palčinský), 24. Jankovský (Stolárik), 24. Gattnar (Palčinský), 25. Palčinský (Zubek), 26. Zubek (Chatrný) – 11. Křepinský (Čejka)


    Moravskoslezský kraj: Glogar (Zubek) – Krmášek, Bartoš, Richtár, Jankovský, Mikoláš, Gattnar, Stolárik, Galia, Chatrný, Palčinský, Peterek, Hradil.
    Kraj Vysočina: Fridrich (Kedroň) – Čejka, Mühlfeit, Kršek, Svatoň, Křepinský, Novák, Dufek, Škoda, Mynařík, Sviták, Jílek, Jirků.
    bahis siteleri