Praha – Karlovarský kraj 3:0 (kon.) | Středočeský kraj – Královehradecký kraj 1:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Praha 3:1 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
3:0 (2:0, 1:0)
Karlovarský kraj
Středa 26.06.2019, 10:30 • SportPark Liberec • Olympiáda dětí a mládeže
     
    To je z mé strany vše, pokračovat s přenosy budeme v dalších zápasech, konkrétně ve 12 hodin, kdy se střetnou mezi sebou výběry Středočeského kraje a Královéhradeckého kraje. Děkuji za pozornost. (11:35:33)
     
    Skončil nám dnešní druhý zápas skupiny B mezi fotbalisty z Hlavního města Prahy a Karlovarského kraje, které Pražané bez větších komplikací dovedli do vítězného konce. Svým výkonem se na hřišti v dresu domácího týmu blýskl Karel Rožánek a na druhé straně je potřeba pochválit snažení hostujícího gólmana Martina Berana.
     
    50
    Konec zápasu.
     
    49
    Karel Rožánek teď poslal průnikový pas pro Denise Vokrouhlíka, ale golman Beran jeho úmysl přečel a míč těsně před ním sebral.
     
    47
    Horvát se teď ve středu hřiště snažil prosadit blíže k Váňovi, ale Horák ho doběhl a o míč ho připravil.
     
    44
    Na zemi teď zůstal ležet Karel Rožánek po střetu s gólmanem Beranem. Hráči krátké přestávky využili k rychlému osvěžení u střídačky. Rožánek nakonec bez známek nějakých limitujících znaků pokračuje dále v utkání.
     
    42
    Jan Schulz se kousek od velkého vápna dostal k míči a poslal velmi nebezpečnou střelu na gólmana Váňu, ten však zasahovat nemusel jelikož projektil šel kousek od pravé tyče.
     
    41
    Praha právě vstřelila branku
    Pražané zvyšují svůj náskok! Na malém vápně se dostal k míči KAREL ROŽÁNEK a poslal míč za Berana! Asistenta se opět nepodařilo kvůli skrumáži identifikovat.
     
    39
    Po další pěkné kombinaci mají domácí výhodu rohového kopu. Pokus byl však dlouhý a žádnou hlavu ve žlutém trikotu nenašel. Následně hosté zakládají od svého gólmana Berana.
     
    36
    Do velké šance se teď dostal Nikita Gončarov, který po kombinaci Rožánka a Vokrouhlíka měl na začátku velkého vápna prázdnou bránu, ale střela se mu stočila kousek od pravé tyče!
     
    35
    Pražané teď zkoušeli centrovat přízemní nabídkou před bránu, ale Rmoutil uklidil míč do bezpečí.
     
    34
    Marek Dolejš se teď snažil projít přes několik domácích hráčů a následně se pokusil vynutit si faul, ale rozhodčí zůstávají v klidu.
     
    31
    Karel Rmoutil se teď snažil založit útočnou akci, ale pas mu nevyšel a poslal míč do autu. Karlovarskému kraji se zatím moc nedaří.
     
    28
    Další přímý kop budou zahrávat Pražané. Svůj centr poslal do vápna Kerbach, kde našel nohu Vokrouhlíka, ten však tečoval míč pouze nad bránu.
     
    27
    Po výměně stran se nám hra pohybuje spíše okolo půlící čáry. Žádný z týmů se do žádné velké šance zatím nedostal.
     
    26
    Začal druhý poločas.
     
    25
    První poločas skončil.
     
    25
    Nedovoleným způsobem si počínal jeden z hráčů Karlovarského kraje a přímý kop si bere na starost Planka. Jeho centr vypadal zajímavě, ale gólman zvýšení náskoku nepřipustil.

    Jiří Michal

    Branky: 4. Boháč, 16. Gončarov, 41. Rožánek


    Hlavní město Praha: Boháč David, Branný Matyáš, Fišer Eric, Gončarov Nikita, Hejduk David, Horák Roman, Kerbach Jakub, Krulich Matouš, Mervard Matyáš, Planka David, Pomykáček Martin, Rožánek Karel, Salač Daniel, Šimonovský Pavel, Toula Daniel , Váňa Jakub, Vokrouhlík Denis
    Karlovarský kraj: Beran Martin, Dolejš Marek, Dovotyan Arman, Erlebach Matyáš, Fuchs Dominik, Horvát Jan, Lešťan Radek, Ljapin Petr, Lukeš Jan, Mitterpach Samuel, Paluska Jan, Pipta Lukáš, Rampa Václav, Řezníček Ondřej, Rmoutil Karel, Šaláta Ondřej, Schulz Jan
    thejrc.org