Velká Británie – Česko 0:13 (kon.) | Velká Británie – Slovensko 0:11 (kon.)
konec
Velká Británie
0:13 (0:4, 0:6, 0:3)
Česko
Čtvrtek 27.06.2019, 09:00 • Zimní stadion, Česká Třebová (kapacita: 1200 míst) • Světový pohár - juniorky U18
    37:17 BARÁKOVÁ - 0:13
     
    37:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Roanové se málem podařilo zadržet další českou tutovku, jenomže ekvilibristické počínání jí nakonec k ničemu nepomohlo. Do brankoviště se totiž vřítila KAROLÍNA BARÁKOVÁ a chladnokrevnou dorážkou rozvířila další českou radost. Asistence: Klára Seroiszková, Vanesa Habrštálová.
    34:06 MĚCHUROVÁ - 0:12
     
    34:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další český tlak, další branka. Prakticky stoprocentní úspěšnost z ofenzivních přečíslení se svěřenkyním kouče Davídka vyplácí ve dvanáctou branku. Tentokrát se parádní technickým pokusem ukázala zaplněnému hledišti KAROLÍNA MĚCHUROVÁ. Asistence: Tereza Ištoková, Ivana Petrášková.
    32:28 SVOBODOVÁ - 0:11
     
    32:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Britky tlak soupeřek vydržely tentokrát necelé dva a půl minuty. NIKOLA SVOBODOVÁ totiž zvládla bez velkých potíží poslat míček přesně do šibenice, Roanová se za touto bombou jen ohlédla. Asistence: Radka Kalousková.
    29:52 HALBRŠTÁTOVÁ - 0:10
     
    29:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Desátá trefa domácích! Český výběr zvládl tentokrát bez potíží přehrát bezmocnou defenzivní řadu Britek a dostat míček přímo na VANESU HALBRŠTÁTOVOU, která se postarala o parádní golfák. Míček zaletěl přesně do šibenice. Asistence: Aneta Kábrtová.
    25:11 SVOBODOVÁ - 0:9
     
    25:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další minuta, další česká radost. NIKOLA SVOBODOVÁ se tentokrát rozhodla o střelbu z větší vzdálenosti, což Roanovou dokonale rozhodilo. Míček jí proskákal mezi betony. Asistence: Vanesa Halbrštátová.
    23:52 KALTOUNKOVÁ - 0:8
     
    23:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky pokračují v dominanci! I tentokrát se po rychlém přechodu modré čáry dostala ke střelbě KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, které se podařilo bez potíží přehodit ležící Roanovou. Ta se natahovala po míčku marně. Asistence: Patricie Škorpíková
    21:20 IŠTOKOVÁ - 0:7
     
    21:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    A další česká trefa! Vyčerpaná Jacksonová se znovu jen bezmocně ohlédla za ránou z velké dálky, která bez potíží doplachtila za její záda, když se TEREZA IŠTOKOVÁ dostala k palbě z modré čáry. Asistence: Vanesa Halbrštátová.
    20:44 KALTOUNKOVÁ - 0:6
     
    20:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Britky nyní znovu kapitulovaly. Tedy spíše brankářka Jacksonová, která viditelně chytá s velkými obtížemi. KRISTÝNĚ KALTOUNKOVÉ tentokrát stačilo jen vyjet na kruhy a vystřelit přízemní ránu. Britská golmanka ani nezareagovala. Asistence: Karolína Procházková, Kristýně Legdanová.
    16:56 PROCHÁZKOVÁ - 0:5
     
    16:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu pátá branka Češek. Jacksonová sice nejrpve předvedla neuvěřitelný zákrok na brankové čáře, jenomže dorážka KAROLÍNY PROCHÁZKOVÉ nakonec proskákala přes bezmocnou britskou hrdinku. Asistence: Martina Landová, Tereza Ištoková.
    RADOVÁ - 0:4
     
    13:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky vedou už o čtyři branky! Zástupkyně svitavské hokejbalové školy TEREZA RADOVÁ se dokázala objevit přesně na ose, kde se k ní náhodou odrazil poskakující míček. Její golfák Jacksonová nestačila brzdit, balónek spadl přímo do šibenice. Bez asistence.
    KALTOUNKOVÁ - 0:3
     
    08:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    A další česká trefa! Domácí výběr zvládl přetavit další brejk do rychlé branky, když se KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ příliš nerozmýšlela a napálila míček přímo do šibenice. Jacksonová pouze promáchla lapačkou. Asistence: Kristýna Štěpková.
    KALTOUNKOVÁ - 0:2
     
    04:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    A další česká trefa! Jacksonová se tentokrát nestačila přesunout a ranou z mrtvého úhlu ji překvapila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ. Její rána nakonec proletěla přímo k levé tyči, Britky jsou rázem dost zaskočeny. Asistence: Patricie Škorpíková.
    ŠKORPÍKOVÁ - 0:1
     
    04:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci je prolomeno české gólové mlčení! Domácí hráčky až překvapivě dlouho čekaly, nicméně PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ urvala dost volného prostoru a parádní ranou pod břevno dostala český výběr do vytouženého vedení. Jacksonová tentokrát kapitulovala. Bez asistence.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 5. Škorpíková, 5. Kaltounková (Škorpíková), 9. Kaltounková (Štěpková), 14. Radová, 17. Procházková (Landová, Ištoková), 21. Kaltounková (Procházková, Štěpková), 22. Ištoková (Halbrštátová), 24. Kaltounková (Škorpíková), 26. Svobodová (Halbrštátová), 30. Halbrštátová (Kábrtová), 33. Svobodová (Kalousková), 35. Měchurová (Ištoková, Petrášková), 38. Baráková (Seroiszková, Habrštálová)


    Velká Británie: Jacksonová (22. Roanová) – Heathová, Raeová (C), Walshová, Jonesová, Rudkinová, Danielová, Ashtonová, Jacobsová, Murrayová (A), Smithová – Turnbullová, Rudkinová, Boardmanová, Forrestová, Croslandová-Evansová, Roanová (A), Murdochová, Hallová
    Česko: Staňková (Jiráčková) – Radová, Kalousková, Baráková, Červíková, Seroiszková, Štepková, Legdanová, Ullmanová, Landová – Svobodová, Kaltounková (C), Procházková, Ištoková, Škorpíková (A), Kábrtová, Rudová, Měchurová, Halbrštátová, Petrášková, Kotlíková, Lagová

    Rozhodčí: Kristýna Butašová, Martina Zedníková (obě CZE)
    thejrc.org