Česko U16 – Česko U15 8:1 (kon.) | Slovensko – Kanada West 2:3 (kon.) | Velká Británie – Kanada East 0:13 (kon.)
Česko U15 – Slovensko 1:8 (kon.) | Kanada East – Česko U16 4:2 (kon.)
konec
Velká Británie
0:13 (0:4, 0:6, 0:3)
Kanada East
Čtvrtek 27.06.2019, 15:07Světový pohár - junioři U16
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.
     
    Premiéra na Světovém poháru čeká v kategorii chlapců U16 týmy Velké Británie a Kanady East.
     
    Velká Británie v minulém roce nevyhrála ani jeden zápas a ve všech odehraných zápasech vstřelila pouhé dva góly. I v letošním roce čeká Brity těžký úkol, protože ve skupině potkají Čechy, Kanady a Slováky, tedy hokejbalové velmoci.
     
    Kanada East skončila v minulém ročníku na pátém místě poté, co poslední utkání vyhrála na USA Blue 4:0. V tomto utkání budou Kanaďané v roli jasného favorita.
     
    Úvodní sestavy:

    Velká Británie: Rae (McGrellis) – Jackson (C), Anderson, Waters, Edge, Howie, Woodcock, Rudkin – Cox, Bolstridge, Rae, Harrison, Wilson, Holicka, Jewitt, Bonewell, Cairns, Dennis, Bourne, Blavo

    Kanada East: Gennaro (Schoeftner) – Poltras, Smilsky, Chambers, Lindsay, Kennedy, Cleary, Leithman, Alexopoulus – Dean (C), Shepard, Johnston, Snedden, Gillespsie, Pavis, Greene, Hudon, Smith, Phillips, Turcotte, Crane

    Rozhodčí: Patrik Gondora, Tomáš Zbořil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    04:31
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! Smilsky výtečnou přihrávkou našel vepředu úplně volného ZACHARYHO DEANA, který se prorval obranou Britů a završil tak první branku zápasu.
    04:31 DEAN - 0:1
     
    06:23
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! Po tlaku Kanady přišla typická zámořská kombinace, na které se nejdříve podílel Chamber, poté Gillespie a tuto nádheru završil do sítě AIDAN SHEPARD.
    06:23 SHEPARD - 0:2
     
    07:16
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! Tak to je rychlovka! Kanada už vede 3:0 a to máme teprve sedmnou minutu! Crane na levé straně našel volného ATHANA ALEXOUPOULOSE, a ten se díky ráně od modré mohl radovat.
    07:16 ALEXOUPOULOS - 0:3
     
    07:54
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! Takový start si Britové určitě nepředstavovali. Úvodní minuty byly vyrovnané, ale to se od prvního gólu zcela změnilo. WYATT JOHNSON dobrou střelou z mezi kruží vymetl branku Rae.
    07:54 JOHNSON - 0:4
     
    10:16
    Vyloučení v týmu Kanada East (Pavis – 2 min. Vysoká hůl).
     
    11:42
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Waters – 2 min., podražení).
     
    12:23
    Hosté v plném počtu.
     
    13:45
    Domácí v plném počtu.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    Úvod první třetiny byl velmi vyrovnaný, ovšem první branka ve čtvrté minutě vše změnila. Poté padly ještě další tři branky a to v rozmezí tří minut. Pokud se již nic hrozného nestane, tak je Kanada krůček od předpokládaného vítězství.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    18:15
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! Pátá branka je na světě! Kanada se držela na polovině Britů, ovšem ZACHARY DEAN z ničeho nic vypálil a míček zapadl za záda Gennara. DEAN dává druhou branku v dnešním utkání.
    18:15 DEAN - 0:5
     
    21:22
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! A další branka v síti Britů. Turcotte našel na levé straně úplně volného DAWSONA CRANA a ten přímo z první vymetl pavučiny v bráně.
    21:22 CRANE - 0:6
     
    22:33
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! A máme tu sedmou branku a navíc i Hattrick. Opět výtečná akce kanadského celku. Přihrávka tam a zpět, brankář byl úplně zmatený, až ho nakonec z bezprostřední blízkosti prostřelil dnes již potřetí ZACHARY DEAN.
    22:33 DEAN - 0:7
     
    24:14
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! 8:0! Takové skóre se zřejmě dalo čekat, ovšem né ve druhé třetině. Snedden prokličkoval obranou a poté posunul míček na JACKSONA PHILLIPSE, který vstřelil další gól.
    24:14 PHILLIPS - 0:8
     
    26:04
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! Nekončíme! Britové jsou pod úplným tlakem a Kanaďané si s obranou dělají podstatě co chtějí. Hudon přesunul hru na levou stranu, kde na střelu vyčkával DAWSON CRANE a pěknou ránou z první prostřelil brankáře.
    26:04 CRANE - 0:9
     
    28:32
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! Desátý gól!! Pokud to takhle půjde dále, tak dnes uvidíme nejvyšší výhru. Kanada vyhrála buly u branky Britů, Gillespie poté přihrál OLIVERU SMITHOVI a ten prostřelil brankáře mezi nohy.
    28:32 SMITH - 0:10
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce, k vidění bylo šest gólů. Kanada naprosto drtí soupeře z ostrova a myslím si, že ve třetí třetině budeme pokračovat. Dnešní největší skóre je 13:0, pokud to půjde takto lehce, dočkáme se v tomto zápase většího.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:02
    Střídání v týmu Velká Británie: ze hřiště odchází Rae, přichází McGrellis.
     
    33:39
    Vyloučení v týmu Kanada East (Snedden – 2 min., držení hole).
     
    35:40
    Hosté v plném počtu.
     
    36:06
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! Kanada se dostala do plného počtu a ihned toho využili. Gillepsie dnes svojí třetí asistencí posunul hru na pravou stranu, odkud zakončoval LEO CHAMBERS a míček propadl mezi nohy brankáře Gellise.
    36:06 CHAMBERS - 0:11
     
    37:50
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Bolstridge – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu Kanada East (Dean – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:00
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! Po vyloučení přišel rychlý protiútok Kanady a CONNOR SNEDDEN završuje již dvanátý gól do sítě Britů.
    38:00 SNEDDEN - 0:12
     
    39:55
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    41:57
    Tým Kanada East právě vstřelil branku! A další gól zámořského týmu. Gillepsie našel na levé straně volného OLIVERA SMITHA, který našel malinkou skulinku za brankářem.
    41:57 SMITH - 0:13
     
    44:45
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Waters – 2 min., krosček).
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Stejně jako Juniorky U18, tak i hráči do šestnácti let své první zápasy prohrávají 13:0. Kanada od začátku až do konce dominovala, ovšem to se před zápasem řádně očekávalo.
     
    Hráčem zápasu Velké Británie, byl zvolen brankář Dominic Rae. Hráčem utkání z týmu Kanady East by zvolený Dawson Crane.
     
    To je z mé strany vše, děkuji Vám za pozornost a u dalšího zápasu z hokejbalu na viděnou. (16:43:49)

    Gerard Filip

    Branky a nahrávky: 5. Dean (Smilsky), 7. Shepard (Gillespie, Chambers), 8. Alexoupoulos (Crane), 8. Johnson (Green, Dean), 19. Dean (Johnson, Greene), 22. Crane (Turcotte, Hudon), 23. Dean (Johnson, Greene), 25. Phillips (Snedden), 27. Crane (Hudon, Turcotte), 29. Smith (Gillespie), 37. Chambers (Smith, Gillepsie), 38. Snedden (Pavis, Noah), 42. Smith (Gillespie, Lindsay)


    Velká Británie: Rae (McGrellis) – Jackson (C), Anderson, Waters, Edge, Howie, Woodcock, Rudkin – Cox, Bolstridge, Rae, Harrison, Wilson, Holicka, Jewitt, Bonewell, Cairns, Dennis, Bourne, Blavo
    Kanada East: Schoeftner (Gennaro) – Poltras, Smilsky, Chambers, Lindsay, Kennedy, Cleary, Leithman, Alexopoulus – Dean (C), Shepard, Johnston, Snedden, Gillespsie, Pavis, Greene, Hudon, Smith, Phillips, Turcotte, Crane

    Rozhodčí: Patrik Gondora, Tomáš Zbořil
    thejrc.org