New England – Philadelphia 1:1 (kon.) | Toronto – Atlanta United 3:2 (kon.) | DC United – Orlando City 1:0 (kon.)
Montreal – Portland 2:1 (kon.) | Dallas – Vancouver 2:2 (kon.) | San Jose – Houston 2:0 (kon.)
konec
DC United
1:0 (1:0)
Orlando City
Čtvrtek 27.06.2019, 02:10 • Audi Field (Washington) • Americká MLS
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že DC United zastavilo sérii bez vítězství, se s vámi loučím a přeji vám příjemný vstup do čtvrtečního dne. (04:08:40)
     
    Jestliže první poločas se dal nazývat reklamou na fotbal, tak druhý rozhodně ne. Domácí celek se v něm totiž zatáhl do obrany a čekal s čím přijde soupeř. United doslova hrálo na čisté konto a chtělo vyhrát nejmenším možným výsledkem. Ten mohl změnit Segura, jemuž byl gól odvolán pro ofsajd. Pokud se budeme bavit o hře Orlanda, tak to marně hledalo cestu ke vstřelení branky, přestože šancí si vytvořilo hned několik. Z vítězství se tak raduje po nádherném Rooneyho gólu Washington, jenž potvrdil roli favorita.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    DC United se zmocnilo balonu a přesunulo se na útočnou polovinu, kde kombinačně ukončí dnešní zápas. Hráči v bílých dresech už ani nenapadají.
     
    90+4
    Ve středovém kruhu byl faulován Rooney, který se rychle zvedl, aby rozehrál. Ovšem domácí kapitán poslal míč z vlastní poloviny jen k brankáři, odevzdaný balon.
     
    90+2
    Z pravé stran se hnal do hranici vápna Ruan, jenž trefil soupeře, a tak po zablokování přišel další centr. Situaci zavíral Nani, jehož hlavička zamířila vysoko nad horní tyčku.
     
    90+1
    K postranní lajně přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se bude hrát ještě pět minut nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Lucas Rodriguez (DC United), jenž v přerušené hře ještě vystřelil. Hlavní rozhodčí nemá s hráčem slitování a i jeho trestá.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Sacha Kljestan (Orlando City). Hostující hráč přispěchal jako třetí do souboje a zezadu poslal soupeře na zelený pažit.
     
    88
    Střídání v týmu DC United: ze hřiště odchází Acosta, přichází Amarikwa.
     
    88
    Z levé strany přišel do pokutového území centr, pro který si vyběhl Hamid, jenž cestou srazil spoluhráče. Ovšem balon na číhajícího Michela nepropustil.
     
    86
    Na pravé straně se přes obránce uvolnil Segura, který následně vyslal centr do šestnáctky. Jenže balon nenašel žádného spoluhráče, a tak se spěchá na druhou polovinu hrací plochy.
     
    85
    Po ataku u půlící lajny zůstal na zeleném pažitu ležet domácí Durkin. Hlavní rozhodčí v přerušené hře volá na trávník lékařský tým Washingtonu.
     
    84
    Po rohovém kopu sice přišlo zakončení, které ale mířilo jen nad břevno. Orlandu se čas na vyrovnání začíná rychle krátit a času už moc opravdu nezbývá.
     
    84
    Na středu hrací plochy se k balonu probojoval Patino, který zakončoval zpoza pokutového území. Jenže také jeho zakončení bylo sražené na rohový kop.
     
    83
    Střídání v týmu Orlando City: ze hřiště odchází Akindele, přichází Patino.
     
    82
    U pravé tyče byl v náběhu střídající Michel, který se pokoušel dostat míč na střed branky. Jenže obrana v černých dresech znovu odolala, ale musí být pozorná, jelikož je zde další roh.
     
    80
    Do šestnáctky si nabíhal Kljestan, jenž byl atakován soupeřem. Útočící hráč si pomohl přidržením, a tak je mu odpískán faul. Washington bude moci znovu uklidnit hru.

    Michal Luxa

    Branky: 11. Rooney (Canouse)

    Karty:   90. Rodriguez (DCU) – 27. Ruan (ORL), 89. Kljestan (ORL)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 10:12. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:15.
    DC United: Hamid – Brillant, Mora, Birnbaum – Durkin, Jara, Canouse, Rodriguez – Segura, Rooney (C), L. Acosta (88. Amarikwa).
    Náhradníci: Seitz – Amarikwa, McCann, Pines, Robinson, Stieber, Yow.

    Orlando City: Rowe – Ruan, Sane, Jansson, Smith – Powers, Kljestan, Ascues (70. Rosell) – Mueller (79. Michel), Akindele (83. Patino), Nani (C).
    Náhradníci: Stajduhar – D. Acosta, De John, Michel, O'Neill, Patino, Rosell.

    Rozhodčí: Chilowicz – Hosking, White
    bahis siteleri