Olomouc – Pardubice 2:1 (kon.) | FC Košice – Michalovce 3:1 (kon.) | Karviná – Vítkovice 4:0 (kon.)
Teplice – Sokolov 5:0 (kon.) | Raków – Opava 1:0 (kon.) | Brno – Jihlava 5:2 (kon.)
Samara – Ostrava 0:1 (kon.) | Hr. Králové – Varnsdorf 2:2 (kon.) | Prostějov – Třinec 2:2 (kon.)
Žižkov – Táborsko 3:0 (kon.) | Karviná – Poprad 0:1 (kon.) | Vladislav – Jihlava 1:8 (kon.)
Kluž – Sparta 1:0 (kon.) | Rapid – Bohemians 1905 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – Amstetten 2:2 (kon.)
Olomouc – Trnava 1:2 (kon.) | Maribor – Slovácko 0:1 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
2:3 (0:1)
Bohemians Praha 1905
Sobota 29.06.2019, 16:30 • Melk (Rakousko) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bohemians, které svého soupeře porazili poměrem 3:2. Klokani vstoupili do druhého poločasu velice dobře, dostali se totiž do dvoubrankového vedení. Posléze začal hrát také soupeř, který navíc snížil díky pokutovému kopu. Rapid byl najednou aktivnější, nicméně protiútok soupeře nabídl čtvrtou, přičemž rakouský celek v závěru zkorigoval na rozdíl jediné branky. (18:14:48)
     
    90
    Konec zápasu.
    88. KNASMÜLLNER - 2:3
     
    88
    Rapid právě vstřelil branku!
    Tak ještě jiskřička naděje pro Rapid! CHRISTOPH KNASMÜLLNER si u pokutového území narazil s Arasem, načež se natlačil až před brankáře Valeše, který na jeho ránu pravou nohou nakonec nedosáhl.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Klokani stále vedou o dvě branky, dost možná se nebude ani nastavovat.
     
    87
    Dalekonosný pas si ve vzduchu dokázal najít Ljovin, který hlavičkou poslal míč k protihráči. Ten alespoň vybojoval autové vhazování.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Klokani se nacházejí ve velice dobré situaci, naopak Rapidu se na vyrovnání krátí čas.
     
    84
    Na opačné straně skončil na zemi Wunsch, který postupoval přes střed hrací poochy. Taktickým zákrokem se prezentoval vracející se Ljovin.
     
    83
    Keita si rychlostí řekl o přihrávku do běhu, avšak zdárně mu sekundoval také Martić, který ho čistým způsobem vytlačil z přijatelné pozice.
     
    82
    Strebinger se jako první dostal k míči, avšak útočnou akci zhatil nedovolený zákrok v podání Araseho, který zatáhl protihráče za dres.
     
    81
    Zpětná přihrávka opět směřovala až na Valeše, který ihned roztáhl hru na levou stranu, načež si za obranu pokoušel naběhnout Keita.
    80. NEČAS - 1:3
     
    80
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Klokani si berou dvoubrankové vedení zpět! Průnik po pravém křídle nakonec nabídl přihrávku před odkrytou branku, kam si dokázal seběhnout JAKUB NEČAS, který pohotovým způsobem dopravil míč do brány.
     
    79
    Klokani si vyzkoušeli standardní situaci, která byla hodně nebezpečná. Brankář zasahoval na poslední chvíli, na druhé straně měl štěstí Valeš.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Manuel Martić (SK Rapid Vídeň).
     
    74
    Po zhruba minutovém přerušení se opět pokračuje ve hře. Volný kop rozehrával Barać, který ve středu hrací plochy našel volného Thurnwalda.
     
    73
    Stejně jako v prvním dějství, tak také v tom druhém hlavní sudí nařídil krátkou přestávku, během kterém hráči doplní potřebné tekutiny.
     
    72
    Málem se do zakončení dokázal natlačit Arase, avšak na poslední chvíli zasahoval protihráč. Klokani se nemohou vymanit ze sevření soupeřem.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Jan Záviška (Bohemians Praha 1905).

    David Suchý

    Branky: 59. Schwab (pen.), 88. Knasmüllner – 44. Hronek, 51. Hronek, 80. Nečas

    Karty:   54. Badji (RVI), 78. Martić (RVI) – 71. Záviška (BOH)


    SK Rapid Vídeň: Strebinger (46. Knoflach) – Hofmann (62. Greiml), Dibon (62. Martic), Barac – Schick (62. Auer), Murg (62. Knasmüllner), Grahovac, Schwab (62. Wunsch), Potzmann (62. Thurnwald) – Badji (62. Arase), Pavlovic (62. Schobesberger).
    Náhradníci: Knoflach, Schobesberger, Martic, Thurnwald, Auer, Knasmüllner, Greiml, Wunsch, Arase

    Bohemians Praha 1905: Valeš – Krch (46. Šmíd), Hůlka, Köstl (61. Bederka) – Bartek (61. Záviška), Jindřišek (46. Ljovin), Vacek (46. Rada), Schumacher (46. Vondra) – Hronek (61. Marhún), Kouba (61. Keita), Vodháněl (61. Nečas).
    Náhradníci: Fryšták – Ljovin, Záviška, Keita, Nečas, Šmíd, Marhún, Vondra, Rada, Bederka
    ocianews.com