New York RB – Chicago Fire 3:1 (kon.) | Colorado Rapids – Los Angeles FC 1:0 (kon.) | Minnesota – Cincinnati 7:1 (kon.)
konec
Minnesota United FC
7:1 (4:0)
FC Cincinnati
Sobota 29.06.2019, 22:10 • Allianz Field (Saint Paul, Minnesota) • Americká MLS
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Minnesota deklasovala soupeře, se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc. (00:03:22)
     
    Po velké šanci hostujícího celku přebrala Minnesota otěže zápasu a můžeme říct, že soupeře doslova zničila. Domácí mužstvo vsítilo sedm branek, což asi před utkáním niko nečekal. Zatímco United se snadno dostali k šancím, tak Cincinnati vyslalo pár propagačních pokusů. Můžeme tak říct, že Minnesota vyhrála rozdílem dvou tříd a hlavně zcela zaslouženě.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    K postranní čáře znovu přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že dnešní utkání bude o dvě minuty delší. Vraťme se na zelený pažit, kde znovu kombinují domácí hráči.
     
    88
    Trochu kostrbatě se do šestnáctky dostal Finlay, který přihrál na hranici vápna, kde se nacházel Molino. Jeho technický pokus proletěl těsně vedle levé tyče.
    87. Kevin MOLINO - 7:1
     
    87
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Dokonalé rozebrání hostující obrany a Minnesota dává sedmou branku v zápase! Na pravou stranu si naběhl Finlay, který dal míč pod sebe, kde se nacházel Toye. Střídající hráč mohl střílet, ale zvolil přihrávku na levou stranu šestnáctky, kde si nabíhal KEVIN MOLINO. Hráč Trinidadu a Tobaga už celou akci ukončil.
     
    86
    Po faulu slovenského reprezentanta poslalo hostující mužstvo další centr do velkého vápna. Jenže ani tentokrát Cincinnati prostor tří tyčí neohrozilo.
     
    84
    V další akci hostujícího celku se Cincinnati dožadovalo odpískání pokutového kopu. Do vápna vnikl Manneh, který po souboji upadl, ovšem sudí ukázal, že všechno proběhlo v pořádku. To se pochopitelně hostujícímu hráči nelíbilo.
     
    84
    Na levé straně měl dost času k postupu do šestnáctky Finlay, který se snažil o nadýchaný centr. Ovšem balon si ze vzduchu sebral Richey, jenž zakládá další akci hostů.
     
    83
    Až nyní se Cincinnati pokusilo o dlouhý pas, který byl znovu nepřesný. Na hrot útoku se vytáhl Manneh, ale na balon nedosáhl, a tak se hra vrací na kopačky hráčů v bílých dresech.
     
    82
    Utkání se už pouze dohrává a u balonu se nacházejí hostující hráči, kteří sice drží míč, ale pouze na vlastní polovině hrací plochy.
     
    81
    Střídání v týmu FC Cincinnati: ze hřiště odchází Dally, přichází Bone.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Ethan Finlay (Minnesota United FC), který ve skluzu trefil nohy soupeře. Jedná se o potrestání po zákroku, který se odehrál na útočné polovině.
    76. Mason TOYE - 6:1
     
    76
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Slovenský záložník hraje úžasně, tentokrát vypíchl míč soupeři a zmocnil se ho MASON TOYE. Střídající hráč si to namířil do šestnáctky, odkud obstřelil k pravé tyči obránce i brankáře. Tohle je hodně studená sprcha pro Cincinnati.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Justin Hoyte (FC Cincinnati), jenž zezadu atakoval soupeře, kterému došlápl na patu.
    70. Ike OPARA - 5:1
     
    70
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Po odvráceném rohovém kopu se míč dostal na levou stranu, kde se nacházel Ján Greguš, který poslal do vápna další centr. Na hranici malého vápna se nejlépe pohyboval IKE OPARA, jenž vyskočil nejvýše a umístil balon do pravého spodního rohu branky.

    Michal Luxa

    Branky: 18. Opara (Greguš), 23. Dotson (Greguš), 30. Finlay (Quintero), 43. Rodriguez (Quintero), 70. Opara (Greguš), 76. Toye (Greguš), 87. Molino (Toye) – 56. Ledesma (Manneh)

    Karty:   54. Ibarra (MNN), 59. Rodriguez (MNN), 79. Finlay (MNN) – 73. Hoyte (CNC)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 7:8. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:9.
    Minnesota United FC: Mannone – Gasper, Opara, Boxall, Dotson – Greguš, Alonso (69. Olum), Ibarra – Finlay, Rodriguez (61. Toye), Quintero (61. Molino).
    Náhradníci: Dayne – Kallman, Miller, Molino, Olum, Schuller, Toye.

    FC Cincinnati: Richey – Stanko, Hoyte, Hagglund, Deplagne (58. Lasso) – Alexander (46. McCabe), Ulloa – Ledesma, Amaya, Manneh – Dally (81. Bone).
    Náhradníci: Tytoń – Bone, Gdula, Lasso, McCabe.

    Rozhodčí: Dickerson – Poeschel, Richardson
    thejrc.org