Česko – USA 5:2 (kon.)
konec
Česko
5:2 (1:0, 4:2)
USA
Čtvrtek 04.07.2019, 16:00 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (junioři) • Finále
Partner:
     
    38:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Riskantní hru s pěti bruslaři využil MARTIN RYŠAVÝ, který z vlastní poloviny trefil odkrytou klec.
     
    37:41
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hotovo ale zatím není. Michal Postava se nestačil přesunout a propálil jej CODY CURTIS VADENBOER. Asistence: Derek Joseph Le.
     
    36:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to blízko! DOMINIK LUŽA prokázal instinkt kanonýra a střelou z kruhu našel prostor v postoji brankáře Yanoa.
     
    31:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže co se nepovedlo Američanům, vyšlo českému týmu! STANISLAV SVOZIL střílel z pravého kruhu a Yano možná čekal přihrávku, která ale nepřišla a Svozil jej propálil střelou do horní poloviny. Asistence: Jan Mlčák.
     
    30:22
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané se poprvé prosadili a snižují české vedení. JONATHAN JOSEPH PANISA trefil nejprve v úniku tyč, ale poté kotouč nějakým způsobem doskákal až za brankovou čáru. Asistence: Jaden Andrew Guzman.
     
    21:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Co se nepovedlo Američanům v první minutě, to vyšlo Čechům! Na pravý kruh dostal pas MARTIN RYŠAVÝ a střelou do horní poloviny propálil Yanoa, který už na puk nedokázal dosáhnout.
     
    01:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je úvod! Po minutě hry jde český tým do vedení, když si před branku sjel PETR HAŠEK, který usměrnil přihrávku Luži do americké branky. Asistence: Dominik Luža.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 2. Hašek (Luža), 22. Ryšavý, 32. Svozil (Mlčák), 37. Luža, 39. Ryšavý – 31. Panisa (Guzman), 38. Vadenboncoeur (Le)


    Česko: Postava (Šarman) – Turek, Hašek, Altrichter, Adamec, Jindra, Svozil, Indrák – Čech, Štíbr, Suhrada, Luža, Hrazdira, Mlčák, Ryšavý.
    USA: Yano, Te Pas – Vadenboncoeur, Dale, Guzman, Gangarella, Panisa, Bozanich, Chipping, Le, Mahoney, Lorenz, Gallaher, Yada, Dunne, Jogiel

    Rozhodčí: Friberg, Pfeffer
    thejrc.org