Zlaté Moravce – Petržalka 2:2 (kon.) | Uničov – Líšeň 1:1 (kon.) | Prostějov – Dubnica 3:4 (kon.)
Slovácko – Trenčín 1:1 (kon.) | Teplice – Vyšehrad 1:0 (kon.) | Dukla Praha – Varnsdorf 4:2 (kon.)
Hr. Králové – Sparta B 3:2 (kon.) | Rapid – Jablonec 2:1 (kon.) | Carl Zeiss Jena – Ústí n. L. 0:0 (kon.)
Pardubice – Jihlava 2:2 (kon.) | Č. Budějovice – Žižkov 3:0 (kon.) | Karviná – Pohronie 2:0 (kon.)
Brno – Nitra 4:0 (kon.) | Chrudim – Živanice 2:0 (kon.) | Příbram – Vlašim 2:2 (kon.)
Linz – Bohemians 1905 2:1 (kon.) | Sereď – MTK Budapešť 1:1 (kon.) | Zlín – Senica 3:0 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
2:1 (1:1)
FK Jablonec
Sobota 06.07.2019, 15:30 • Bad Wimsbach • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Rapidu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Druhý poločas nám nabídl celkem nezáživnou podívanou, která nabízela celou řadu nedovolených zákroků. Moc vyložených šancí jsme neviděli, avšak jednu z nich měl Doležal, jenž nedokázal zamířit do opuštěné branky. Rapid tak trestal, druhou brankou v utkání otočil výsledek, díky čemuž se mohl radovat z vítězství. (17:20:39)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Málem bylo srovnáno! Acosta velice přesným centrem našel zcela volného Chramostu, jehož hlavičkový pokus zamířil pouze do rukavic brankáře.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Jablonec i nadále prohrává o jednu branku, dost možná se bude nastavovat.
     
    88
    Rakouský brankář zkoušel na levém křídle oslovit Potzmanna, avšak před ním se podařilo zasáhnout Holíkovi. Následné zakončení od Acosty nebylo přesné.
     
    85
    I přesto se Holíkovi podařilo vybojovat autové vhazování, o které se následně sám postaral. Jenomže před Chramostou odklízel míč Potzmann.
     
    84
    Jablonec se konečně na delší dobu usadil na polovině soupeře, avšak ten český celek vyhnal na jeho vlastní polovinu, kde se do rozehrávky zapojil také Hanuš.
     
    83
    O přízemní rozehrávku se postaral Martic, po jehož nahrávce to přenesením hry zkoušel Potzmann, avšak jeho nabídku zachytil pozorný protihráč.
     
    82
    Dalekonosný odkop se snesl ke středovému kruhu, kde Auer nedokázal prodloužit za sebe. Tentýž hráč byl faulován u levé postranní lajny.
     
    81
    V tuto chvíli to budou mít hráči Jablonce hodně složité, prohrávají totiž o jednu branku. Navíc do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut.
    80. MURG - 2:1
     
    80
    Rapid právě vstřelil branku!
    Máme tady vedoucí branku rakouského celku! Nejprve se do šance mohl dostat Fountas, avšak brankář Hanuš se včas dostal z branky, nicméně jeho odpravení míče si našel THOMAS MURG, jenž zamířil do opuštěné branky.
     
    80
    Před malým momentem jsme sledovali celkem dlouhé ošetření jednoho z hráčů rakouského celku, nyní se už může opět pokračovat ve hře.
     
    79
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Martin Doležal, přichází Jan Chramosta.
     
    74
    Sýkora dokázal najít hlavu Doležala, který ještě prodlužoval za sebe na Acostu, před kterým odklízel za postranní lajnu pozorný Martic.
     
    73
    Až nyní se opět pokračuje ve hře. O rozehrávku se postarali hráči českého celku, konkrétněji to byl střídající Krob, kterému na spolupráci přiběhl Doležal.
     
    72
    Hlavní sudí nařídil další krátkou přestávku, během které hráči doplňují tekutiny. Stále panuje velké vedro, což panuje už nějakou tu dobu.
     
    71
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází , přichází Jan Krob.
     
    71
    Na hrací plochu se dostali další střídající hráči rakouského celku. Navíc se o provedení autu postaral Auer, který následně nevybojoval standardku.

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 17. Müldür, 80. Murg – 13. Doležal

    Karty:   58. Pilík (JAB)


    SK Rapid Vídeň: Strebinger – Greiml, Hofmann, Barac – Müldür, Knasmüllner, Grahovac, Schwab (C), Schick – Schobesberger, Badji
    Náhradníci: Gartler, Konflach, Dibon, Auer, Potzmann, Martic, Wunsch, Fountas, Arase, Murg

    FK Jablonec: Hrubý – Holík, Hübschman (C), Břečka, Sýkora – Kratochvíl, Matoušek, Považanec – Pleštil, Doležal (79. Chrampsta), Jovović (70. Acosta)
    ocianews.com