Austrálie – Česko 1:24 (kon.)
konec
Austrálie
1:24 (1:13, 0:11)
Česko
Neděle 07.07.2019, 09:45 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (ženy)
Partner:
     
    Je dobojováno a Austrálie podlehla hrozivým výsledkem 24:1. Češky pohodlně prokráčely zápasem a byly velmi efektivní v koncovce. Po dvou úvodních zápasech mají na kontě vysoké skóre 35:1! Zítra je čeká další duel, soupeřem bude od 8:00 reprezentace Číny. (11:01:22)
     
    Konec zápasu.
     
    39:49
    A zase Wheelerová, která už nechce inkasovat. Kristýna Kaltounková se nacpala až před ni a chtěla ji prostřelit mezi betony, jenže tam Australanka neměla volný prostor.
     
    39:26
    Adéla Jůzková dostala nabito do jízdy od Kaltounkové. Wheelerová se tentokrát vyznamenala.
     
    38:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    A ještě jeden z hole NATÁLIE MLÝNKOVÉ. Australanky už rezignují a na tento zápas budou vzpomínat v těch nejhorších snech. Asistence: Kateřina Mrázová.
     
    38:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Branka Kaltounkové nebyla poslední. Mezi kruhy se zjevila NATÁLIE MLÝNKOVÁ a poslala tam další gól. Asistence Sára Čajanová.
     
    38:00
    Probíhají poslední dvě minuty utkání.
     
    37:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Wheelerová podruhé inkasuje. KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ natáhla ke svižné střele, kterou zastavuje až síť v australské brance. Asistence: Adéla Jůzková.
     
    35:50
    Mrázová napřáhla od levého mantinelu, Wheelerová chytá. Podobně si počínala následně i Jančová z protější strany.
     
    34:04
    Samostatně se do přesily protihráček pustila Kateřina Pipková a po slalomu mezi Australankami i zakončila. Wheelerová kotouč udržela koncem betonu.
     
    33:28
    Z dálky to na Wheelerovou zkusila Kovářová, jenže čerstvá australská brankářka se dobře pohybuje v brankovišti a taky stejně dobře zasáhla.
     
    32:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už Wheelerová inkasuje. Před brankou se zjevila SÁRA ČAJANOVÁ a přihrávkou od Natálie Mlýnkové nepohrdla.
     
    31:15
    Wheelerová málem brzy dostala dárek na uvítanou. Elitní česká formace totiž rozebrala austalskou čtverku, k zakončení ale nepřešla.
     
    31:08
    Austrálie si bere oddechový čas a vyčerpaná Carrollová Bertlesová bude střídat. Na její místo nastoupí Wheelerová.
     
    31:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to 20! z pravé strany se totiž do rány opřela ELIŠKA VESELÁ a Carrollová Bertlesová nestačila zasáhnout. Asistence: Tereza Mazancová.
     
    30:52
    Mazancová si narazila s Flachsovou, ale tato akce gólem nekončí. V rozhodujícím momentu Mazancové sjel kotouč z hole.
     
    29:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    DOMINIKA VOPRAVILOVÁ zřejmě viděla, že není brankářka Austrálie v ideálním rozpoložení, a tak ji z vrcholu kruhu prostřelila mezi betony. Asistence:
     
    28:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky to tam znovu sypou jako na běžícím páse. SÁRA ČAJANOVÁ zůstala volná před brankou, čehož si všimnula Kateřina Mrázová. Carrollová Bertlesová jistě vyhlíží závěr.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 17. Crawleyová (Melkshamová) – 1. Mrázová (Čajanová), 5. Mlýnková (Jančová), 7. Mazancová (Flachsová), 12. Mrázová (Čajanová), 12. Mlýnková (Čajanová), 13. Kovářová (Vopravilová), 14. Flachsová (Pipková), 15. Jančová (Mrázová), 17. Mlýnková (Jančová), 17. Mrázová (Mlýnková), 19. Erbenová (Mazancová), 19. Flachsová (Pipková), 19. Mrázová (Čajanová), 22. Mrázová (Mlýnková), 27. Čajanová (Mrázová), 29. Erbenová (Pipková), 29. Čajanová (Jančová), 29. Čajanová (Mrázová), 30. Vopravilová (Jůzková), 32. Veselá (Mazancová), 33. Čajanová (Mlýnková), 38. Kaltounková (Jůzková), 39. Mlýnková (Čajanová), 39. Mlýnková (Mrázová)


    Austrálie: Carrollová Bertlesová (32. Wheelerová) – Grevellová, Fitzpatricková, Atkinsová, Majorová, Crawleyová, Cooková, Melkshamová, Bigginová, Willisonn-Allenová, Borgová, Turnerová, Smithová.
    Česko: Peslarová (21. Škodová) – Erbenová, Flachsová, Jančová, Kovářová, Mazancová, Pipková – Jůzková, Kaltounková, Mlýnková, Mrázová, Čajanová, Vopravilová, Veselá.
    thejrc.org