Columbus – Seattle 1:2 (kon.) | Cincinnati – Houston 3:2 (kon.) | Montreal – Minnesota 2:3 (kon.)
Kansas City – Chicago Fire 1:0 (kon.) | Los Angeles FC – Vancouver 6:1 (kon.) | San Jose – Real Salt Lake 1:0 (kon.)
Atlanta United – New York RB 3:3 (kon.) | Philadelphia – Orlando City 2:2 (kon.)
konec
Atlanta United FC
3:3 (1:1)
New York Red Bulls
Neděle 07.07.2019, 20:00 • Mercedes-Benz Stadium • Americká MLS
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:27:33)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:19.
     
    Je konec! Atlanta nakonec remizovala s New York Red Bulls 3:3. Oba týmy se přesto dokázaly prosadit. Hned v úvodu využila Atlanta zaváhání soupeře a Justin Meram otevřel skóre. Poté se na trávníku dlouhou dobu nic nedělo. Až v 38. minutě se uvolnil Daniel Royer, který s přehledem vyrovnal. Do druhé půle vstoupil aktivněji New York. Aktivita se mu vyplatila po hodině hry, kdy White poslal hosty do vedení! V 80. minutě však z pokutového kopu srovnal Martinez. Stejný hráč navíc na začátku nastavení povedenou hlavičkou strhl vedení na stranu domácího mužstva. To ale nebylo vše. Wright-Phillips dostal kousek prostoru a bez váhání ještě během nastavení vyrovnal.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Bradley WRIGHT-PHILLIPS - 3:3
     
    90+4
    New York RB právě vstřelil branku!
    Fantastický závěr dnešního souboje! New York dokázal bleskově vyrovnat a stadion je úplně ticho! Na přihrávku do velkého vápna si naběhl BRADLEY WRIGHT-PHILLIPS a pohotovou střelou vyrovnal!
     
    90+3
    Martinez ještě uviděl žlutou kartu, jelikož si po brance sundal dres!
    90+2. Joseph MARTINEZ - 3:2
     
    90+2
    Atlanta právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Atlanta v nastaveném čase přidává třetí branku a obrací vývoj dnešního duelu v závěrečné čtvrthodině! Na parádní centr si naskočil JOSEPH MARTINEZ a hlavičkou o břevno dostal míč těsně za brankovou čáru!
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu New York Red Bulls: ze hřiště odchází Rzatkowski, přichází Fernandez.
     
    89
    Casseres se efektní kličkou zbavil soupeře na polovině hřiště, přenechal míč Duncanovi, jenže ten dloubákem celou akci zazdil.
     
    88
    Marem dohnal prudkou přihrávku na levou stranu a vnějším nártem přihrál na malé vápno. Gressel k míči sice doklouzal, ale už nedokázal dostatečně zakončit.
     
    87
    Marem dostal parádní přihrávku do běhu, navedl si míč na levou nohu, jenže jeho zakončení levačkou prosvištělo kousek nad břevnem branky New Yorku.
     
    86
    Guzan dlouho váhal s rozehrávkou od vlastní branky. Hlavní rozhodčí se vydal za brankářem domácí Atlanty a dal mu najevo, že příště to bude za kartu.
     
    85
    Na druhé straně pálil pro změnu Gressel. Do jeho střely vložil nohu jeden z obránců, který jeho zakončení srazil do rukavic pozorného brankáře.
     
    84
    Exekuce přímého kopu se ujal Wright-Phillips, který odcentroval na malé vápno, kde se do zakončení dostal Muyl, ale Guzan vytáhl reflexivní zákrok!
     
    83
    Hosté se dostali do blízkosti pokutového území a vytěžili ze svého tlaku přímý kop ze zajímavé pozice. Na hřišti to nyní opravdu vře.
     
    82
    Joseph Martinez nyní hecuje domácí fanoušky, aby Atlantu podpořili ještě hlasitěji. Domácí celek cítí, že New York teď není zrovna v pohodě.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 12. Meram (G. Martínez), 80. Martinez (pen.), 90+2. Martinez (Escobar) – 38. Royer (Rzatkowski), 62. White (Muyl), 90+4. Wright-Phillips (Casseres)

    Karty:   45+2. Remedi (ATA), 90+3. Martinez (ATA) – 45+2. Tarek (NYR), 52. Duncan (NYR)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:19.
    Atlanta United FC: Guzan – Escobar, Robinson, Pogba (30. Parkhurst), Ambrose – Remedi (75. Larentowicz), Martínez (64. Vazquez), Nagbe – Gressel, J. Martínez, Meram
    Náhradníci: Pereira, Shea, Parkhurst, Larentowicz, Kann, Vázquez, Carleton

    New York Red Bulls: Robles – Duncan, Nealis, Aziz, Lawrence – Muyl, Rzatkowski (90. Fernandez), Royer (73. Etienne), Davis (78. Wright-Phillips), Cásseres – White
    Náhradníci: Jorgensen, Wright-Phillips, Meara, Etienne, Fernandez, Lade, Barlow

    Rozhodčí: Stott – Poeschel, Wienckowski
    bahis siteleri