Partizani Tirana – Karabach 0:0 (kon.) | BATE – Piast Gliwice 1:1 (kon.) | Šeriff Tiraspol – Saburtalo 0:3 (kon.)
Ferencváros – Ludogorec 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Sutjeska 1:1 (kon.) | Dundalk – Riga FC 0:0 (kon.)
Linfield – Rosenborg 0:2 (kon.) | Valur – Maribor 0:3 (kon.)
konec
KF Partizani Tirana
0:0 (0:0)
FK Karabach
Středa 10.07.2019, 17:30 • Selman Stermazi, Tirana • Liga mistrů (předkola) • 1. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Opět po roce tu máme předkola Ligy mistrů. Dnes se podíváme na zajímavé utkání mezi FK Partizani – FK Karabach. Favoritem bude tým z Ázerbájdžánu, ovšem albánský Partizani nebude lehký soupeř. Výkop je stanoven na 17:30.
     
    FK Partizani je albánský tým, který vyhrál domácí ligu a díky tomu může hrát 1. předkolo Ligy mistrů. Minulý rok tak úspěšný nebyl. Partizani hrálo kvůli špatnému umístění v lize pouze 1. předkolo Evropské ligy, kde narazilo na těžký Maribor, se kterým prohráli 3:0. Tento rok má však tým poměrně nabitý kádr a můžeme od nich něco čekat, ovšem los jim dal těžkého soupeře z Ázerbájdžánu, tudíž se jim situace zkomplikovala. Nikdy proti sobě nehráli, takže nás čeká velká premiéra. Utkání se odehraje na stadionu Selman Stermaz, který má kapacitu 9500 diváků.
     
    FK Karabach je ázerbájdžánský tým, který je Česku velmi povědomí. Osm dní zpět totiž Karabach sehrál přípravný zápas s Plzní, který skončil 2:2. I Karabach tuto sezónu slavil, páč i zde byla zdvižená trofej nad hlavu. Minulý rok se Karabach dostal až do skupinové fáze Evropské ligy a tam na ně čekal Arsenal. Karabach nakonec skončil poslední se ziskem tří bodů. I přesto, že budou hrát na hřišti soupeře, tak v utkání budou velkými favority. Jak to nakonec všechno skončí, to se dozvíme v 17:30.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Partizani: Hoxha (C) – Hakaj, Belica, Bitri, Ibrahimi – Cordeiro, Telushi, Mala – Mensah, Cinari, Asani
    Náhradníci: Xhika – Broja, Solomon, Lucas, Trashi, Kote, Brown

    FK Karabach: Vagner – Husejnov, Mammadov, Sadygov (C), Medveděv – Míchel – Ozobič, Almeida – Quintana, Emreli, Zoubir
    Náhradníci: Magomedaljev – Garajev, Slavčev, Abdullajev, Romero, Ibrahimli, Hajijev

    Rozhodčí: T. Árnason – J. Gudmundsson, A. Vigfusson (vš. ISL).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní výkop se postaral domácí tým v červených dresech. Hosté nastupují v dresech bílých.
     
    2
    Hráči Karabachu drží již necelé dvě minuty míč na kopačkách a různě kombinují po hřišti, do brankoviště se ale zatím nedostali.
     
    3
    Zoubir se točil dokola s míčem v blízkosti vápna, až se nakonec nechal zfaulovat.
     
    4
    Hosté zkoušeli přihrávku za obranu, na kterou si sbíhal Richard Almeida. Tuto šanci však obránci přečetli.
     
    5
    Domácí se stále nedostali k míči. Karabach má téměř 90% držení míče, ovšem sledujeme opatrný fotbal.
     
    6
    Dnes to nebude jen souboj na hřišti, ale i v hledišti. Kotel domácího celku je dnes plný, to o hostujícím říct nemůžeme, ale na stadionu panuje dobrá atmosféra.
     
    7
    Hosté se dostali až na hranici vápna, odkud to nejdříve zkoušel Quintana, jeho pokus byl ale zblokovaný. Na podruhé to vyzkoušel Ozobič, míč se ale k brankáři jen dokutálel.
     
    8
    Míchel pomocí signálu poslal dlouhou přihrávku po levé straně, na tu si sbíhal Dani Quintana, ovšem ten vyběhl o něco dříve a pomezní sudí tak pískl ofsajd.
     
    10
    Deset minut hry za námi a k vidění byl pouze jeden střelecký pokus, který se zřejmě jako pokus brát nebude. Oba celky hrají velmi opatrně a nechtějí udělat chybu.
     
    11
    Na hřišti se začal snášet déšť a poměrně velký, tak uvidíme, jakému týmu to více pomůže.
     
    12
    Z pravé strany přilétl centr do vápna domácích, na který si sbíhal Míchel, jeho hlavička ale přesná nebyla, jelikož byl atakován dvěma obránci.
     
    13
    Poprvé se dnes do nějaké šance dostali domácí. Cordeiro chtěl centrovat a také tak učinil, jenže sudí si všiml, že míč byl již v zámezí a musel tak hru přerušit.
     
    15
    Hosté opět kombinovali na polovině Partizani, ovšem obránci veškerou přihrávku odvrátili, až nakonec dostali hosty do menších problémů a přihrávka zaplula za postranní čáru.
     
    16
    Z velké dálky zkusil ohrozit branku Emreli, jeho rána k tyči byla ale ztečovaná a pro hosty je tu tak první rohový kop.
     
    17
    První rohový kop nebyl gólový a ani nijak neohrozil branku, páč vše odvrátili do bezpečí obránci.
     
    19
    Před zápasem se očekávalo, že budeme svědky zajímavého souboje, ovšem realita je úplně jiná. Sledujeme spíše kombinační fotbal a stále velmi opatrnou hru.
     
    20
    Tak toto se jen tak nevidí!! Quintana dostal dlouhou přihrávku po lajně, která ho poslala až do brankoviště. Těsně před brankářem dokázal míč posunout na volného Ozobiče, který měl úplně odkrytou branku, zpoza malého vápna ji však přestřelil!!
    20. Velká šance Ozobiče
     
    22
    Zazděná tutová šance hostů dala zápasu větší a rychlejší tempo.
     
    23
    Domácí brankář měl namále! Přihrávka od jednoho z obránců putovala na brankáře Hoxha, míč však neměl moc velkou rychlost a jen tak tak ho brankář odkopl před dobíhajícím Emrelim.
     
    24
    A zřejmě se nám hra oživila! Domácí se dostali až k brankovišti Karabachu, kde si hledal dobrou pozici pro střelu Asani, jeho finální technická střela však nakonec branku těsně míjela.
     
    26
    Hosté zahrávali přímý kop z poměrně dobré vzdálenosti, ale velkého úhlu. Za kop se nakonec postavil Ozobič, který to zkusil rovnou na bránu, jeho pokus však brankář úspěšně vyrazil.
     
    28
    V utkání jsou lepší hosté a kdyby se Ozobič prosadil, skóre by bylo 1:0. Pro domácí je však stále šance na výhru, uvidíme zda se dočkáme nějaké branky do konce první části.
     
    30
    Zoubir svým centrem hledal na zadní tyči Quintanu, ten se ale na poslední chvíli rozmyslel a míč tak putoval pouze na kopačku Belici.
     
    32
    A další stejná situace Karabachu!! Zoubir se s míčem nacházel na hranici vápna, kde po po jeho levici nabíhal Medveděv, který si to ale také rozmyslel a Zoubir zuřil.
     
    33
    Ozobič dlouho držel míč, až si začal hledat dobrou pozici pro zakončení, místo toho ale přihrával na Zoubira. Přihrávka však měla velkou razanci a nebylo ji možné dobře zpracovat.
     
    34
    Po šancích hostů, se do útoku přesunuli domácí. Mensah utekl dvěma hráčům v bílém až se ocitl na hranici vápna, odkud to také na branku zkusil. Do rány mu však na poslední chvíli vlétl jeden z obránců a pro brankáře to tak nebylo vůbec těžké.
     
    37
    Utkání se rozjelo, ale poslední tři minuty ticho. Karabach se vrátil na svoji vlnu přihrávek, která trvá doposud.
     
    39
    Karabach zahrával rohový kop, který směřoval na přední tyč, u míče však nebyl první nikdo jiný než brankář Vagner.
     
    40
    Blíží se konec prvního poločasu, dočkáme se ještě úvodní branky ?
     
    41
    Škoda pro domácí! Zpoza vápna z ničeho nic vystřelil Asani, jeho pokus však tečoval jeden z obránců, díky kterému míč putoval do branky, jenže na poslední chvíli ho tečoval i domácí Mensah, tudíž následuje pouze odkop od brány.
     
    43
    Hosté znovu zahrávali přímý kop, tentokrát o něco z větší vzdálenosti a vše na sebe vzal Quintana. Quintana to zkusil přímo na bránu, jenže jeho čekaný pokus skončil pouze na obranné zdi.
     
    45
    Z pravé strany přilétl nadějný centr z kopačky domácích, do hlavičky se na přední tyči vložil Ibrahimi, brankář Vagner byl ale připraven!
     
    45+0
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Rozhodčí nenastavil ani minutu a první část hry tak končí bez gólů. Po celou dobu byli lepší hosté, ale branku vstřelit nedokázali. Největší šanci měl ve 20. minutě Ozobič, ten však zpoza malého vápna přestřelil bránu. Hosté poté pokračovali v útoku, ale vše letělo vedle. I domácí si v závěru vytvořili dvě šance, ty ale skončili stejně jako šance Karabachu.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:30.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Pro hosty tu byl přímý kop, který směřoval na zadní tyč, míč však opět sbíral tentokrát se štěstím brankář Hoxha.
     
    50
    Po delší době se něco dělo !! Domácí se málem dostali do vedení ! Mala poslal do vápna skvělý centr, do kterého se ve vápně doslova položil Cinari, jeho pokus však na brankové čáře vyrazil brankář Vagner!
    50. Obrovskou šanci měli Domácí
     
    51
    Další tutovka! Rohový kop Partizani putoval do středu vápna, kde se k míči dostal Belica. Jeho dobrý pokus z otočky však Vagner vyrazil na břevno a do dorážky se již nikdo nedostal.
    51. Další obrovskou šanci měli Domácí
     
    52
    Domácí měli dvě tutovky, ale ani jednu neproměnili. Oba celky nedaly tutové šance a na gól stále čekáme.
     
    54
    Karabach se drží na polovině domácích, kde kombinují, obrana je však nechce pustit do žádné akce.
     
    56
    Quintana si zpracoval míč ve vápně, kde následně mohl střílet, na poslední chvíli mu však míč odkopl Ibrahimi a domácí tým zachránil před inkasováním.
     
    58
    Střídání v týmu FK Partizani: ze hřiště odchází Asani, přichází Brown.
     
    60
    Quintana to udělal skvěle. Získal míč na hranici vápna, poté s ním běžel do chumlu s obránci a pro svůj tým vybojoval velmi nadějný přímý kop z cca 20 metrů!
     
    61
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Quintana, přichází Romero.
     
    63
    Ozobič se postavil za přímý kop a zkusil to přímo na bránu, jeho rána ale těsně míjela pravou tyč.
     
    65
    Hráči Karabachu dnes předvádí opravdu pěkné kombinace, nyní jsme byly jedné svědkem. Emreli posunul míč na hranici malého vápna na Zoubira, ten však místo střely zvolil centr na zadní tyč, tam si ale akci pohlídal jeden z obránců.
     
    66
    Pro hosty tu byl další rohový kop, ovšem ani ten nebyl gólový.
     
    68
    Střídání v týmu FK Partizani: ze hřiště odchází Cordeiro, přichází Broja.
     
    69
    Po velmi dobrém úvodu, se druhá část opět proměnila v nudnou a sledujeme pouze kombinační hru Karabachu.
     
    71
    Emreli posunul míč na pravou stranu, Almeida však míč ihned vrátil a následné zakončení Emreliho bylo nepřesné.
     
    73
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Emreli, přichází Abdullajev.
     
    74
    Karabach dostal hráče Partizani doslova pod tlak, až hráči v bílém byli namačkaný v brankovišti. Následná Romerova střela z dálky však mezi tři tyče nezamířila.
     
    76
    Mala viděl na pravé straně svého spoluhráče, přihrávka kterou vyslal mu však nevyšla podle plánů, páč skončila za postranní čarou.
     
    78
    Karabach na míči naprosto dominuje, ale v koncovce už tak dobří nejsou. Obrana Partizani se štěstím odolává a do konce utká zbývá necelých dvanáct minut.
     
    79
    Střídání v týmu FK Partizani: ze hřiště odchází Hakaj, přichází Trashi.
     
    81
    Trenér domácího celku, dal hráčům příkaz, aby se vytáhli z obrany a zřejmě to pomáhá. Partizani nyní útočí a drží se na polovině hostů, dočkáme se už konečně branky?
     
    83
    Žlutou kartu dostává Cinari (FK Partizani).
     
    84
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Ozobič, přichází Garajev.
     
    85
    Statistiky držení míče: 34%-66%
     
    86
    Abdullajev hledal na pravé straně nabíhajícího Garajeva. Ten si míč sice zpracoval, ale nacentrovat již nedokázal, následuje odkop od brány.
     
    88
    Blíží se závěr utkání a domácí se znovu brání, využije Karabach své dominance až v samotném závěru ?
     
    90
    Rozhodčí nastavuje 3 minuty!
     
    90+1
    Do vápna domácích se nesl zajímavý centr, na jeho konci však žádné zakončení nebylo.
     
    90+1
    Dnešní utkání sleduje 5250 diváků.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce, branku jsme bohužel neviděli. V samotném závěru se ani jeden tým do ničeho netlačil ,už se pouze dohrávalo. Celý zápas měli hráči Karabachu tlak na míči, ale branku prostě nevstřelili. Největší šanci zápasu měl ve 20. minutě Ozobič, ale zpoza malého vápna netrefil branku. Ve druhé části ihned v úvodu nastaly dvě tutovky pro domácí, ti je však také nevyužili. Zápas tedy končí 0:0 a o postupujícím rozhodne odveta v Ázerbájdžánu.
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 1:1. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:4.
     
    Odveta je naplánovaná na 17.7. od 19:00.
     
    To je z mé strany vše, děkuji vám za pozornost a u dalšího přenosu z předkol na viděnou. (19:25:29)

    Gerard Filip

    Branky:

    Karty:   83. Cinari (PTZ)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 1:1. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:4.
    KF Partizani Tirana: Hoxha (C) – Hakaj (79. Trashi), Belica, Bitri, Ibrahimi – Cordeiro (68. Broja), Telushi, Mala – Mensah, Cinari, Asani (58. Brown)
    Náhradníci: Xhika – Broja, Solomon, Lucas, Trashi, Kote, Brown

    FK Karabach: Vagner – Husejnov, Mammadov, Sadygov (C), Medveděv – Míchel – Ozobič (84. Garajev), Almeida – Quintana (61. Romero), Emreli (73. Abdullajev), Zoubir
    Náhradníci: Magomedaljev – Garajev, Slavčev, Abdullajev, Romero, Ibrahimli, Hajijev

    Rozhodčí: T. Árnason – J. Gudmundsson, A. Vigfusson (vš. ISL)

    Diváci: 5250
    Středa 17.07.2019
    Karabach - Partizani Tirana 2:0

    Branky: 51. Ozobič (Ailton), 90+4. Quintana (Michel)

    Karty:   39. Medvedev (KBK), 41. Michel (KBK), 54. Mammadov (KBK) – 65. Hakaj (PTZ), 90+2. Belica (PTZ)

    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 11:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:11.
    bahis siteleri