Itálie – Česko 1:3 (kon.)
konec
Itálie
1:3 (0:1, 1:2)
Česko
Pátek 12.07.2019, 19:10 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (ženy) • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už je to hodně blízko. Do prázdné branky se totiž trefila KAROLÍNA KOVÁŘOVÁ, které kotouč nabídla Kateřina Mrázová.
     
    36:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už to tam prošlo! Česká čtveřice se vytrvale držela na italské polovině, až právě KATEŘINA MRÁZOVÁ napřáhla a tentokrát už kotouč visí v italské síti.
     
    34:58
    A zase Rebecca Roccellaová. Během tohoto střídání stihla několikrát zaměstnat českou čtveřici a především Škodovou. Nebezpečný italský výpad z levé strany tentokrát zakončovala sama a její střela měla téměř gólové parametry. Česká gólmanka ji vytlačila ramenem na horní tyč!
     
    30:46
    Arianna Bisiová uprchla české obraně a sama si to namířila ke Škodové. Únik řešila střelou nad vyrážečku brankářky, jenže ta obrouvskou šanci Italek zlikvidovala!
     
    27:02
    Itálie právě vstřelila branku!
    To je škoda. Češky mohly jít do dvougólového vedení, nakonec ale inkasují. GUILIA CIPRIANOVÁ nevědala, co s kotoučem, a tak jej prostě poslala na branku, kudy propadl až za Škodovou. Asistence: Sara Guazziová.
     
    25:49
    Bisiová se natahovala po dorážce, jenže Škodová byla roztažená v brankovišti. Češky vydolovaly kotouč a do brejku vtrhla Mlýnková, která šla do bekhekndového blafáku, na který Biondiová nedosáhla, jenže pomohla jí tyč!
     
    25:16
    Vyloučení v týmu Česko (Kristýna Kaltounková – 2 min., napadení).
     
    22:23
    Dvě velmi nebezpečné akce před českou brankou. Rebecca Roccellaová před Škodovou nejprve nedokázala zakončit, ale došla znovu k volnému puku, který ramenem Blanka Škodová vytěsnila!
     
    12:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    V signalizované výhodě české hráčky tak dlouho držely kotouč, až jej dotlačily do branky. Mrázová chtěla střílet, ale před ní byla hromada těl italských hráček, a tak posunula k tyči na Mlýnkovou, která také neměla moc prostoru. Přihrávka se nějakým způsobem vykutálela až u druhé tyče, kde stála připravená MICHAELA JANČOVÁ, která jej zametla za Biondiovou! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    12:02
    Nebezpečná střela Jančové donutila Biondiovou zakleknout a ihned u tyče a dorážky byla Mlýnková. Italská brankářka s vypětím všech sil vyrazila i druhý pokus.
     
    11:01
    Biondiová si nebyla vůbec jistá, když na středu nabrala rychlost Mlýnková a přešla rovnou do střely, která byla tečována italskou hráčkou. Biondiová kotouč uschovala pod svým betonem.
     
    06:45
    Vyloučení v týmu Itálie (Veronica Novelli – 2 min., hrubost).
     
    03:48
    Mrázová šla do stahovačky, která jí nevyšla podle představ, ale přisunula kotouč Mlýnkové, jenž byla přímo před italskou brankou. Biondiová šla do rozkleku a z velké blízkosti neměla Mlýnková prostor na lepší zakončení.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 28. Ciprianová (Guazziová) – 13. Jančová (Mlýnková), 37. Mrázová, 40. Kovářová (Mrázová)


    Itálie: Biondiová (Pompaninová) – Faravelliová, De Roccoová, Tartaglioneová, Ercolaniová, Speranzaová, Bisiová, Roccellaová S., Roccellaová R., Di Giovanniová, Guazziová, Ciprianoová, Piccininiová, Stockerová, Novelliová.
    Česko: Peslarová (21. Škodová) – Erbenová, Flachsová, Jančová, Kovářová, Mazancová, Pipková – Jůzková, Kaltounková, Mlýnková, Mrázová, Čajanová, Vopravilová, Veselá.

    Rozhodčí: Andersonová, Calerová
    thejrc.org