Riga FC – Dundalk 0:0 (4:5 po pen.) | AIK Stockholm – Ararat-Armenia 3:1 (kon.) | Karabach – Partizani Tirana 2:0 (kon.)
Rosenborg – Linfield 4:0 (kon.) | Ludogorec – Ferencváros 2:3 (kon.) | Kluž – Astana 3:1 (kon.)
Piast Gliwice – BATE 1:2 (kon.) | Maribor – Valur 2:0 (kon.) | Sutjeska – Slovan Bratislava 1:1 (3:2 po pen.)
Celtic – FK Sarajevo 2:1 (kon.)
po penal. (3:2)
Sutjeska Nikšić
1:1 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
Středa 17.07.2019, 20:15 • Stadion Gradski (Nikšić) • Liga mistrů (předkola) • 1. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Liga mistrů má na programu odvetné zápasy prvního předkola, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Sutjeska a ŠK Slovan Bratislava.
     
    FK Sutjeska

    Černohorská Sutjeska se v loňské sezóně radovala ze zisku mistrovského titulu, pochopitelně se umístila na první pozici, přičemž náskok na druhý celek byl devítibodový. Sutjeska dohromady prohrála pouze ve čtyřech případech, zisk titulu si dokázala zajistit už několik kol před koncem sezóny. Celek z Černé Hory se prezentoval vůbec nejlepším útokem celé soutěže, ten totiž z uplynulých šestatřiceti zápasů nastřílel osmapadesát branek, navíc se ideálním dojmem jevila také obrana, jenž byla rovněž nejlepší v celé lize. Sutjeska má za sebou jedno přátelské utkání, souboj proti Radniku nakonec dokázala zvládnout poměrem 1:0.
     
    K Slovan Bratislava

    Fotbalisté Slovanu Bratislava dokázali v uplynulé sezóně usednout na mistrovskou pozici, na které měli úctyhodný sedmnácti bodový náskok na druhou Dunajskou Stredu. Slovan za celou sezónu prohrál pouze ve dvou případech, bylo tomu tak až ve skupině o titul, kde Bratislava nejprve nestačil na Ružomberok, posléze prohrála také následný souboj proti Dunajské Strede. Slovan se prezentoval vůbec nejlepší ofenzívou v celé soutěži, navíc nejlepším střelcem celé ligy byl Andraž Šporar, který nasázel hned devětadvacet ligových branek.
     
    První zápas

    První zápas těchto dvou celků přinesl hodně překvapivou remízu 1:1, což znamená lepší výchozí pozici do odvety pro celek z Černé Hory. Slovan se na vedoucí branku pořádně nadřel, dokázal ji vsítit v poslední desetiminutovce, nicméně soupeř reagoval v páté minutě nastaveného času. Je Slovan na pokraji vyřazení? To by se před tímto dvojzápasem určitě moc nečekalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hráči Slovanu, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    K provedení autového vhazování se postavil Ciger, který se pokoušel najít kolegu Kojaševiće, avšak ve vzdušném souboji byl důraznější Suchockij.
     
    4
    Suchockij si myslel, že vybojoval autové vhazování, avšak tomu bylo přesně naopak. Byl to právě on sám, kdo se jako poslední dotkl hracího předmětu.
     
    5
    O přihrávku si řekl Šporar, který se chtěl rychlostním způsobem dostat až do pokutového území, což se povedlo. Giljen musel zasahovat proti Holmanovi.
     
    6
    Na opačné straně jsme sledovali sympatický protiútok domácích. Nakonec se k míči dostal Vučić, jehož zakončení směřovalo daleko vedle branky.
     
    7
    Dalekonosný nákop se snesl na Markoviće, který se snažil prodloužit za sebe, což se mu podařilo. Svým prodloužením ale našel pouze hradbu těl.
     
    8
    Moha to zkoušel vzít sám na sebe, načež po manévru na pravou nohu zkoušel najít Šporara, před kterým se podařilo zasáhnout pozornému Nedićovi.
     
    9
    Do akce musel také brankář Giljen, který v poklidu stáhl míč ze vzdušného prostoru. Sutjeska to zkouší kombinací po levém křídle hrací plochy.
     
    10
    Na pořadu dne byla velice nadějná standardní situace pro domácí. U míče se sešlo několik hráčů, nakonec to na sebe vzal Kojašević, jehož obstřel směřoval nad.
     
    11
    Greif se tak postaral o hodně rychlou rozehrávku, přičemž posílal míč na levou stranu, kde hodně agresivním způsobem vletěl do souboje obránce Ciger.
     
    12
    Po levém křídle si to namířil domácí Vučić, který se nakonec s míčem vrátil zpět. Mezitím se vrátila také smečka protihráčů, jenž je svých místech.
     
    13
    Kojašević si počkal na náběh Markoviće, avšak přihrávku za obranu dokázal zablokovat do zámezí Božikov. Domácí hráči budou moci vhazovat.
     
    14
    Následoval rychlý protiútok, který nebyl zrovna povedený. Holman chtěl vrátit Šporarovi, avšak přihrávka směřovala do rukavic brankáře Giljena.
     
    15
    Giljen musel zasahovat, avšak s ránou doprostřed branky neměl sebemenší starosti. I tak to středopolař Ljubičić zkoušel hodně pohotovým pokusem.
     
    16
    Posléze si nedovoleným zákrokem pomohl Moha, přičemž to pořádně schytal Ciger, který nakonec vybojoval autové vhazování z útočné poloviny.
     
    17
    V krátkém časovém sledu bylo opět pískáno, v tomto případě se provinil domácí Janković. Slovenský celek rozjel akci po pravém křídle, avšak Daniel o míč přišel.
     
    18
    Brankář Giljen se postaral o dalekonosný odkop od své branky, který posílal na Markoviće. Důraznější byl Bajrić, který hlavičkovým pokusem našel Mohu.
     
    19
    Daniel ještě udržel míč na hrací ploše, načež okamžitým pasem chtěl najít Holmana, což se nepodařilo. Naopak Giljen rychle vyhodil balón do strany.
     
    24
    Máme za sebou něco málo před dvacet minut hry, na první branku stále čekáme. Slovan je hodně nervózní, vypadnutí z prvního předkola by bylo velkou ostudou.
     
    25
    Hodně rychle musel jednat obránce Božikov, který před dotírajícím protihráčem stačil odkopnout míč na kolegu de Kampse, který uklidnil hru.
     
    26
    Moha to nemyslel vůbec špatně, avšak řešení akce bylo naprosto prachbídné. Výsledkem je nepřesná nabídka, která plachtila několik metrů vedle branky.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Bojan Ciger (FK Sutjeska).
     
    27
    Šporar chtěl patičkou narazit jednomu ze svých spoluhráčů, avšak přesnost přihrávky nebyla dobrá. Proto se jako první dostal k míči brankář Giljen.
     
    28
    Slovan zahrával celkem slušnou standardní situaci, ke které se postavil Holman. Jeho překvapivé řešení přineslo střelecký pokus vedle šibenice.
     
    29
    Giljen se míče nakonec vůbec nedotkl, což pochopitelně zisk rohového kopu nepřineslo. Na opačné straně si u postranní čáry dokázal poradit Suchockij.
     
    30
    I v tomto případě se mohlo žlutit. De Kamps místo míče trefil pouze nohu soupeře, což uviděl také sudí, který levému křídelníkovi udělil razantní domluvu.
     
    31
    Hodně nepovedeným řešením to zkoušel Suchockij, jehož přízemní centr našel pouze kopačku Nediće, který nekompromisním způsobem odklízel do autu.
     
    32
    O přihrávku si řekl zatím hodně nenápadný Daniel, který si u pokutového území všiml volného Šporara, jehož chytrý manévr skončil na kopačce Šofranace.
     
    33
    Sledovali jsme odkop od domácí branky, který si pochopitelně vzal na starost brankář Giljen. Po jeho nabídce se jako první dostal k míči Božikov.
     
    34
    Kojašević zkoušel centrovanou nabídkou najít jediného spoluhráče, což se nepovedlo. Na opačné straně se Šporarovi podařilo vybojovat rohový kop.
     
    35
    Suchockij to zkoušel přetaženým centrem, který i přesto usedl na hlavu jednoho z protihráčů. Posléze Bulatović pouze odkopával do bezpečnějšího prostoru.
     
    36
    Tady zas tak moc nescházelo! Holman dokázal načasovat kolmici pro Mohu, jehož střela přeci jenom o kousek minula vzdálenější konstrukci.
    36. Moha minul branku.
     
    38
    Sutjeska měla k dispozici další velice slušnou standardku. Kojašević to po přihrávce zkoušel levou nohou, míč prosvištěl pár centimetrů nad břevnem.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    41
    Bratislava si vybojovala druhý rohový kop. Tentokráte to z pravé strany zkoušel Suchockij, načež před domácím brankářem vznikl menší závar.
     
    42
    Hlavní sudí nakonec opět ukázal k rohovému praporku, což znamenalo další roh. Holman kroutil balón směrem od branky, avšak kýženého adresáta nenašel.
     
    43
    Moha si to namířil středem hrací plochy, načež byl zastaven taktickým zákrokem. I tentokráte se mohlo žlutit, sudí stále vytasil pouze jeden kartónek.
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Máme za sebou první poločas, který nám nepřinesl žádnou přesnou trefu. Směrem dopředu je pochopitelně aktivnější Slovan, avšak ani jedna ze střel neskončila za brankářem Giljenem. Naopak Sutjeska se snaží vycházet ze zodpovědné obrany, což se zatím celkem daří. Domácí navíc podnikají rychlé protiútoky, který jsou hodně nebezpečné. I tak bude muset Slovan minimálně jednou skórovat!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Erik Daniel, přichází Aleksandar Čavrić.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hráči Slovanu, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se k sympatické ráně dostal Šporar, nicméně Giljen dokázal zasáhnout. Poté se Slovan marně dožadoval penalty.
     
    49
    Hrací předmět zaplul ven z hrací plochy, načež Suchockij obstaral autové vhazování z levé strany. Přihrávka na Mohu směřovala do těžké pozice.
     
    49
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Celek z hlavního města Slovenska se dostává do kýženého vedení! Jeden z domácích pouze prodlužoval míč za sebe, kde se nacházel Moha. Jeho přihrávka do malého vápna našla dobře stojícího ANDRAŽE ŠPORARA, který dopravil míč do prázdné brány.
    49. ŠPORAR - 0:1
     
    50
    Posléze si také Sutjeska vyzkoušela provedení autového vhazování. Postaral se o to zadák Bulatović, po jehož přihrávce se v ofsajdu ocitl Vučić.
     
    51
    V tuto chvíli to bude mít Sutjeska hodně složité, bude muset vstřelit minimálně jednu branku. V tomto případě se v postupové pozici nachází soupeř.
     
    52
    Slovan si navíc zajistil další rohový kop, tentokráte z levé strany. Holman na přední tyči hledal Bajriće, avšak ve vzdušném souboji dokázal zasáhnout Eraković.
     
    53
    Na druhé straně bojoval o míč Marković, kterému se alespoň podařilo vybojovat autové vhazování. To nepřineslo nic zajímavého, u míče se nachází Bajrić.
     
    53
    Žlutou kartu dostává Kenan Bajrić (ŠK Slovan Bratislava).
     
    54
    Černohorský celek rozehrával volný kop z útočné poloviny, nicméně středopolař Janković byl donucen ke zpětné přihrávce až na nohu Nediće.
     
    55
    Slovan se pokoušel o rychlý protiútok, který hodně rychle zastavil velice dobře hrající Ciger. Jeho vypíchnutí míče přinese další autové vhazování.
     
    56
    Obrovská šance Sutjesky! Obrana Slovanu nedokázala vystavit Četkovicé do ofsajdu, domácí záložník utíkal sám na brankáře Greifa, nicméně střelu poslal vedle.
     
    57
    Greif se tak okamžitě postaral o rozehrávku od své branky, která přinesla střelecký pokus. Do vzduchu se dostal Ljubičić, jenž hlavičkoval kousek nad.
     
    58
    Další z řady taktických zákroků v podání hráčů Slovanu. Z něj pramenila standardní situace, přičemž v pokutovém území dokázal zakročit Božikov.
     
    59
    Janković se drzým způsobem prohnal k hranici šestnáctky, kde byl přeci jenom zastaven. Navíc se domácí jako poslední dotkli míče, aut pro soupeře.
     
    60
    Dalekonosné přenesení hry našlo na levém křídle Mohu, který se nedostal přes Cigera. Druhý jmenovaný zasáhl s vypětím všech sil – rohový kop. Ten přinesl střelecký pokus jednoho z hráčů Slovanu, jenž orazítkoval pouze tyč.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Slovan se dočkal kýženého vedení, navíc v posledních minutách mohl navýšit své jednobrankové vedení.
     
    62
    Do rozhozené obrany si to namířil Moha, který to nakonec zkoušel vzít sám na sebe. Jeho zakončení z hranice šestnáctky bylo hodně nepovedené – odkop.
     
    63
    Slovan zahrával další rohový kop, avšak v tomto případě se nejednalo o nic nebezpečného. Naopak se k míči dostane brankář Giljen, jenž bude vykopávat.
     
    64
    V rychlostním souboji exceloval domácí zadák Šofranac, kterého navíc fauloval dotírající Šporar. Jednoznačný faul, Sutjeska okamžitě rozehrála.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Marin Ljubičić (ŠK Slovan Bratislava).
     
    69
    Střídání v týmu FK Sutjeska: ze hřiště odchází Marko Vučić, přichází Miljan Vlaisavljević.
     
    70
    Momentálně se nehraje, neboť zdravotní problémy má domácí brankář Giljen, jenž se před malým momentem srazil se Šporar. Chvíli se tak hrát nebude.
     
    71
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází David Holman, přichází Leo Abena.
     
    72
    Sutjeska se nyní usadila na polovině soupeře, nicméně k ničemu nebezpečnějšímu to zatím nevede. Slovan Bratislava velice dobře střeží šestnáctku.
     
    73
    Marković se dobrým pohybem dostal kolem protihráče, který musel faulovat. Jednalo se o taktický zákrok, po kterém bude následovat standardka.
     
    74
    K míči se postavil Četković, jehož centr plachtil ke vzdálenější konstrukci, kde na něj žádný ze spoluhráčů nedosáhl. Greif se za míčem pouze ohlédl.
     
    74
    Střídání v týmu FK Sutjeska: ze hřiště odchází Marko Četković, přichází Stefan Nikolić.
     
    75
    Na opačné straně si s balónem pohrál také domácí strážce tyčí Giljen. Následovalo vyhození míče do strany, kde měl velké starosti s napadáním Vlaisavljević.
     
    76
    Od svého pokutového území mohl rozehrávat obránce Bajrić, který roztáhl hru na levou stranu. De Kamps to zkoušel proti přesile, nicméně nakonec neuspěl.
     
    77
    Sutjeska má velké problémy s napadáním, což se projevilo i před malým momentem. Nedić si určitě oddechl, soupeř si přeci jenom počínal nedovoleně.
     
    78
    Dalekonosný odkop nenašel nikoho v bílém, naopak míč doskákal až do pokutového území Sutjesky, kde se o okamžitou rozehrávku postaral Giljen.
     
    79
    Navíc na řadu přišlo autové vhazování pro slovenský celek. Šporar se snažil Medveděvovi vypomoct, což se nakonec setkalo s kýženým úspěchem.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Slovan i nadále vede o jednu branku, soupeř se v posledních minutách dostává k náporu.
     
    85
    Moha to udělal velice zkušeně, neboť zavezl míč na útočnou polovinu, kde vybojoval cenné vteřinky. Slovenský celek se snaží držet balón na kopačkách.
     
    86
    Ljubičić naznačil zakončení, avšak místo toho ještě zkoušel oslovit své spoluhráče, což bylo špatné řešení. Sutjeska ale uspěchala protiútok.
     
    86
    Střídání v týmu FK Sutjeska: ze hřiště odchází Božo Marković, přichází Milutin Osmajić.
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Joeri de Kamps, přichází Dejan Dražić.
     
    87
    Do kombinace svého celku se zapojil brankář Greif, který konstruktivně roztáhl hru na levou stranu, kde si nedovoleným zákrokem pomohl Abena.
     
    88
    Černohorci měli k dispozici standardní situaci zhruba ze třiceti metrů od branky. K míči se postavil Eraković, jehož pas trefil hned prvního protihráče.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Do konce zápasu nezbývá moc času, ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90+2
    Brankář Giljen musel ještě jednou zasahovat, jednalo se o zakončení přímo doprostřed branky. Sutjeska bude muse začínat od svého pokutového území.
     
    90+3
    Greif se vrhal po padajícím míči, avšak při střetu si útočným faulem pomohl jeden z protihráčů. Hra je přerušena, i tak je pískáno ve prospěch Slovanu.
     
    90+3
    Sutjeska právě vstřelila branku! To jsou věci, domácí ve třetí minutě nastaveného času srovnávají krok! Sutjeska zahrávala jeden z posledních rohových kopů, na ten si dokázal naskočit jeden z hráčů, proti jehož zakončení dokázal Greif reagovat. Vyražený míč ale doklepl do prázdné brány ALEKSANDAR ŠOFRANAC.
    90+3. ŠOFRANAC - 1:1
     
    90+5
    V závěru druhého poločasu přichází dvě žluté karty.
     
    90+5
    Druhý poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Dlouho to vypadalo, že si Slovan koncovku utkání pohlídá, avšak nakonec tomu tak nebylo. Sutjeska dokázala vyrovnat, díky čemuž si vysloužila prodloužení.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    92
    Právě nám odstartovalo první prodloužení, o jehož rozehrávku se postaral domácí celek, jenž bude v tuto chvíli hrát zleva doprava.
     
    93
    Slovan se v úvodu prodloužení usadil na polovině soupeře. Čavrić to zkoušel kolmicí za obranu, avšak tu si dokázal pohlídat pozorný obránce.
     
    94
    Logicky tak přišel na řadu rohový kop. Míč se snesl směrem od branky, přičemž se v hlavičkovém souboji podařilo uspět Nedićovi, jenž prodloužil míč za sebe.
     
    96
    Vlaisavljević dokázal prodloužit do tandemu na Osmajiće, který se dostal až do palebné pozice. Rána pravou nohou mu nesedla, míč skončil na boční síti.
     
    97
    Osmajić to zkoušel vzít sám na sebe, avšak ani tentokráte to nevyřešil zrovna nejlépe. I další střelecký pokus skončil pouze na boční síti branky soupeře.
     
    98
    Medveděv se postaral o dalekonosné autové vhazování, po kterém se akrobaticky vrhal po míči Šporar, avšak rychleji se k míči dostal Šofranac.
     
    100
    Šporar se opět srazil s domácím brankářem, přičemž i v tomto případě byl pískán útočný faul. Dost možná sudí odpískal předchozí ofsajdové postavení.
     
    101
    Giljen si poranil pravou ruku, avšak by měl pokračovat ve hře. Sudí je na svém místě, budeme sledovat odkop od branky černohorského celku.
     
    102
    Přihrávku na Abenu dokázal pohlídat jeden z hráčů soupeře, poté si čistým způsobem počínal Ljubičić, který i přesto odvracel míč pouze k Cigerovi.
     
    104
    Vypadá to, že nám první prodloužení žádnou branku nepřinese. Dokonce jsme neviděli ani žádnou šanci, Slovan si tak s postupem skutečně zahrává.
     
    105
    První prodloužení skončilo.
     
    První prodloužení žádnou branku nepřineslo. Pakliže se to samé stane i v tom druhém, budeme sledovat penaltový rozstřel.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    106
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Marin Ljubičić, přichází Rafael Ratao.
     
    107
    Právě nám odstartovalo druhé prodloužení, jehož rozehrávku si vzali na starost hráči Slovanu, jenž budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    109
    Medveděvovi nevyšel centr dle představ, nicméně naštěstí pro něj se hodně rychle dostal zpět k míči. I to vedlo k nepřesné přihrávce k šestnáctce.
     
    110
    Do pokutového území Sutjesky přiletěl další centr, který se stal kořistí Šofranace. Ten trochu zazmatkoval, nicméně Suchockij toho nedokázal využít.
     
    111
    Velice pohotovým způsobem to zkoušel Dražić, jehož rána bez přípravy vystoupala nad břevno branky soupeře. Giljen tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    112
    Abena nedokázal uspět v hlavičkovém souboji, díky čemuž si soupeř vybojoval autové vhazování z levé strany, o které se postaral Bulatović.
     
    113
    Sledujeme hodně poklidné tempo, hráči se zřejmě připravují na případný penaltový rozstřel. Brankář Giljen si dával s odkopem od své branky hodně načas.
     
    114
    Čavrić ještě dokázal zachytit míč na hrací ploše, avšak to hrálo do karet protihráči, který si navíc troufl na drzý manévr kolem soupeře.
     
    115
    Střídání v týmu FK Sutjeska: ze hřiště odchází Branislav Janković, přichází Vladan Bubanja.
     
    117
    Slovan rozjížděl další útočnou akci až od své poloviny hřiště. Medveděv byl hodně rychle atakován, proto raději spolupracoval s obráncem Božikovem.
     
    118
    Do konce prodloužení nezbývá moc času, zcela jistě se dočkáme penaltového rozstřelu. V tomto případě se jedná o loterii, Slovan je na pokraji vyřazení.
     
    119
    Žlutou kartu dostává Damir Kojašević (FK Sutjeska).
     
    120
    Druhé prodloužení bude nastaveno o jednu minutu.
     
    120+1
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    Je tomu skutečně tak, o osudu tohoto zápasu rozhodne penaltový rozstřel!
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    1:0
    Jako první se k exekuci postavil Nikolić, který poslal míč do levé šibenice.
     
    1. série
    1:0
    Na opačné straně to na sebe vzal Dražić, který úplně minul branku soupeře.
     
    2. série
    1:0
    Kojašević to zkoušel na pravou stranu, kam se vrhl také brankář Greif, který zasáhl.
     
    2. série
    1:0
    To jsou věci! Božikov to zkoušel přízemní střelou, se kterou si domácí brankář poradil.
     
    3. série
    2:0
    Znamenitým způsobem to provedl Vlaisavljević, který poslal míč nad brankáře Greifa.
     
    3. série
    2:1
    Ratao je prvním úspěšným střelcem svého celku, brankáře poslal k opačné konstrukci.
     
    4. série
    3:1
    Jenomže soupeř reaguje tím nejlepším možným způsobem, Bubanja rovněž překonal Greifa.
     
    4. série
    3:2
    Ještě jiskřička naděje pro Slovan. Abena měl velké štěstí, Giljen jeho pokus málem zneškodnil.
     
    5. série
    3:2
    Slovan utekl hrobníkovi z lopaty! K rozehrávce se postavil Bulatović, který vysoko přestřelil.
     
    5. série
    3:2
    Fantastický Giljen! Šporar vsadil na razanci, nicméně domácí brankář vytasil senzační zákrok!
    Šporar nevyzrál na Giljena.
     
    Konec zápasu.
     
    Je tohle možné? Slovan byl v tomto předkole velkým favoritem, nicméně nakonec se z Ligou mistrou loučí. Slovenský celek v dnešním utkání dlouhou dobu vedl o jednu branku, nicméně soupeř dokázal vyrovnat v nastaveném čase. Ani jedno prodloužení branku nepřineslo, což logicky znamenalo penaltový rozstřel, ve kterém hráči Slovanu doslova vyhořeli. Jediným úspěšným střelcem byl Ratao, naopak hned tři další pokutový kop neproměnili.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 6:9. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:25. (23:01:41)

    David Suchý

    Branky: 90+3. Šofranac (Janković) – 49. Šporar (Moha)

    Karty:   26. Ciger (SUT), 90+5. Janković (SUT), 119. Kojašević (SUT) – 53. Bajrić (SBA), 67. Ljubičić (SBA), 90+5. Medveděv (SBA)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Nikolić (SUT)
    1:0   Dražić (SBA)
    2. série:
    1:0   Kojašević (SUT)
    1:0   Božikov (SBA)
    3. série:
    2:0   Vlaisavljević (SUT)
    2:1   Ratao (SBA)
    4. série:
    3:1   Bubanja (SUT)
    3:2   Abena (SBA)
    5. série:
    3:2   Bulatović (SUT)
    3:2   Šporar (SBA)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 6:9. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:25.
    Sutjeska Nikšić: Giljen – Ciger, Nedić, Šofranac, Bulatović – Janković (115. Bubanja), Eraković – Kojašević, Četković (74. Nikolić), Vučić (C) (69. Vlaisavljević) – Marković (86. Osmajić)
    Náhradníci: Ličina – Božović, Bubanja, Grivić, Nikolić, Osmajić, Vlaisavljević

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Medveděv, Bajrić, Božikov (C), Suchockij – Ljubičić (106. Ratao) – Daniel (46. Čavrić), Holman (71. Abena), Moha, de Kamps (86. Dražić) – Šporar
    Náhradníci: Šulla – Abena, Nono, Ratao, Dražić, Strelec, Čavrić

    Rozhodčí: Fesnic – Cerei, Marica (všichni Rumunsko)
    10.07.2019
    Slovan Bratislava - Sutjeska 1:1

    Branky: 82. Šporar (Daniel) – 90+5. Kojaševič

    Karty:   41. Ljubičič (SBA)

    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 12:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:9.
    thejrc.org