Liverpool – Sevilla 1:2 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:2 (1:1)
Sevilla FC
Pondělí 22.07.2019, 00:00 • Fenway Park (Boston) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sevilly, která svého soupeře porazila poměrem 2:1. Druhý poločas byl z hlediska atraktivity o poznání méně záživnější, neboť jsem za celou dobu viděli pouze několik náznaků šancí. I tak se Sevilla před koncem utkání dostala do vedení, což jí vydrželo až do posledních vteřin. Zajímavým momentem druhého poločasu bylo udělení červené karty pro sevillského Gnagnona, který doslova skopl k zemi Larouciho, jenž byl odvezen z hrací plochy. (01:58:57)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Wöber si počínal hodně důrazně, tělem totiž před sebe nepustil Lovrena, který nevybojoval ani roh. Vaclík tak bude vykopávat od své branky.
     
    90+3
    Milner si to namířil po pravém křídle, kde proti němu číhala pořádná smečka protihráčů. Výsledkem je zisk autového vhazování.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
    90. POZO - 1:2
     
    90
    Sevilla právě vstřelila branku!
    V koncovce utkání tady máme další branku! Parádním způsobem to udělal obránce Koundé, který dalekonosným pasem našel na levém křídle našel Munira, jenž ještě pod sebou oslovil ALEJANDRA POZA. Posledně jmenovaný obešel brankáře a poté poslal míč do prázdné brány.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Očekávat se dá dlouhé nastavení, k tomu přispělo také Larouciho ošetřování.
     
    87
    Munir se tělem natlačil před Hoevera, který musel faulovat. Možná se jednalo o hodně chtivý pád, avšak sudí přeci jenom pískl do své píšťalky.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. I nadále sledujeme vyrovnanou podívanou, avšak o něco aktivnější jsou hráči Sevilly.
     
    84
    Wöber se na pravém křídle dostal k centru, kterým trefil pouze obětavého protihráče. Aby toho nebylo málo, tak zasahoval také Kent, jenž poslal míč do zámezí.
     
    83
    Torres to nyní udělal velice dobře, rychlostním způsobem se dostal daleko na útočnou polovinu, kde se mu se štěstím podařilo vybojovat další aut.
     
    82
    Míč se snesl ven z hrací plochy, z čehož pramenilo autové vhazování pro Liverpool. Krátce po něm přihrával pod sebe Milner, to ale přečetl Kjaer.
     
    81
    Nehrálo se dost dlouho, Larouci nakonec opustil hrací plochu, přičemž ho na hrací ploše nahradil Duncan. I tyto momenty patří k přípravným zápasům.
     
    80
    Navíc to dost možná vypadá o dost vážněji. Na zelený pažit přijelo také ošetřovací lehátko, Larouci dost možná v tomto utkání skončil.
     
    79
    Až nyní se Gnagnon skutečně pakoval do útrob stadionu, nicméně Larouci stále leží na hrací ploše. Na scéně je také lékařský personál.
    76. Červená karta
     
    76
    To jsou věci! Na zemi se ocitl jeden z hráčů Sevilly, nicméně soupeř nechtěl zakopnout míč. Toho využil Gnagnon, jenž sestřelil Larouciho, za což obdržel přímou červenou.
     
    74
    Munir stáčel do pokutového území nebezpečný centr, avšak žádný ze spoluhráčů na něj nedosáhl. Balón tak proskákal až k reklamním bannerům.

    David Suchý

    Branky: 44. Origi – 37. Nolito, 90. Pozo

    Karty:   36. Dijk (LIV) – 12. Banega (SEV), 35. Carlos (SEV)   76. Gnagnon (SEV)


    Liverpool FC: Lonergan (46. Mignolet) – Alexander-Arnold (46. Gomez), Phillips, van Dijk (46. Lovren), Robertson (46. Lewis) – Henderson (46. Milner), Wijnaldum (46. Fabinho), Oxlade-Chamberlain – Wilson, Origi (46. Larouci) (80. Duncan), Woodburn (46. Hoever)
    Náhradníci: Mignolet, Atherton – Lewis, Brewster, Matip, Hoever, Lovren, Milner, Fabinho, Kent, Larouci, Gomez, Jones, Duncan

    Sevilla FC: Rico (46. Vaclík) – Navas (46. Corchia), Carrico (46. Kjaer) (74. Wöber), Carlos, Reguilón (46. Escudero) – Banega, Fernando (46. Torres), Jordán (60. Ben Yedder) – Ocampos (60. Gnagnon), de Jong (46. Dabbur) (82. Pozo), Nolito (46. Munir)
    Náhradníci: Vaclík – Mena, Munir, Gnagnon, Pozo, Wöber, Escudero, Ben Yedder, Vázquez, Corchia, Torres, Koundé, Díaz, Dabbur, Lara, Juanpe, Kjaer

    Rozhodčí: Bazakos
    thejrc.org