Real Madrid – Arsenal 2:2 (3:2 po pen.) | CD Guadalajara – Atlético 0:0 (4:5 po pen.) | Bayern – AC Milán 1:0 (kon.)
Juventus – Inter 1:1 (4:3 po pen.)
konec
Bayern Mnichov
1:0 (1:0)
AC Milán
Středa 24.07.2019, 03:05 • Children´s Mercy Park, Kansas City • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Bayern Mnichov zvládl těžké utkání, se s vámi loučím a přeji vám příjemný vstup do středečního dne. (05:01:41)
     
    Utkání rozhodla branka z nastaveného času prvního poločasu, o kterou se postaral Leon Goretzka. Ve druhé části měl největší příležitost na vyrovnání Cutrone, jenže ve vyložené šanci selhal. Poté už německé mužstvo kontrolovalo hru a soupeře k ničemu nepustilo. Bayern Mnichov tak zaslouženě zvítězil a v tabulce se posunul na druhé místo za londýnský Arsenal.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Castillejo, přichází Mionič.
    90. Alaba - neuznaný gól (BAY)
     
    90
    Místo vyrovnání mohlo být rozhodnuto, to by se ale nesměl pískat ofsajd. Na zadní tyč si naběhl Alaba, který si ukázkově zpracoval míč a poslal ho na pravou stranu branky. Ovšem nepohlídal si náběh, a tak gól nemůže platit.
     
    89
    Italské mužstvo je sice na balonu, ale vyrovnání z vlastní poloviny se nedočká. Milánští se ve druhém poločase jen těžko dostávají před branku soupeře.
     
    87
    Bayern Mnichov vymyslel kolmou přihrávku do šestnáctky, kam si nabíhal Arp. Domácí hráč se ocitl mezi dvěma soupeři a skončil na zemi, pokutový kop se ani tentokrát nepíská.
     
    86
    Další míč mířil před branku AC, kde se odrazil na pravou stranu pokutového území. V tomto místě se nacházel Singh, jenž se pokoušel o ránu, kterou trefil jen soupeře.
     
    85
    Mnichovští se sice nenacházejí v držení balonu, ale hraje se daleko od jejich branky. V aktuální chvíli až na druhé straně, jelikož se míč nachází v moci brankáře Donnarumma, jenž se pokouší spoluhráčům pomoci s rozehrávkou.
     
    83
    Arp sice kroutí hlavou, ale rozhodnutí hlavního sudího rozhodně nezmění. Do konce utkání už zbývá jen pár minut a Bayern je stále ve vedení.
     
    82
    Mnichovští se už radovali z druhé branky, ovšem hlavní rozhodčí ji po chvilce odvolal. ARp nezvládl nejprve zpracování, ale balon zůstal u něj, a tak ho poslal nekompromisně pod břevno. Dle hlavního rozhodčího zahrál německý útočník rukou.
     
    81
    Cutrone měl vše přichystáno na zakončení, ale vhodný moment prováhal, a tak zvolil přihrávku na polského kolegu. Jenže Piatek nezvládl první dotek s míčem a následně fauloval.
     
    80
    Kapitánská páska po hráčích Bayernu dál putuje. Vraťme se ale na zelený pažit, kde je domácí mužstvo v kombinaci.
     
    79
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Müller, přichází Stiller.
     
    78
    Müller se dopustil na vlastní polovině faulu, po které rozehrávalo AC volný kop z velké dálky. Oblouček měl mířit do šestnáctky, ale obrana jej přizvedla a o zbytek práce se postaral brankář Bayernu.
     
    77
    Centr od rohového praporku znovu mířil do nebezpečné pozice, jenže AC se k balonu znovu neprodralo. Německý soupeř tak hru odklidil do bezpečných míst.
     
    77
    Po chvilce se ale Milánští dočkali zakončení, které bylo vysláno z velké dálky. Do míče se opřel Calhanoglu, jehož pokus mířil doprostřed branky, a tak jej Ulreich vyrazil na další roh.
     
    76
    Hostující tým se tlačí za vyrovnáním, ovšem zatím se ho nedočkal. AC vybojovalo rohový kop, po kterém znovu střelecký pokus nepřišel.

    Michal Luxa

    Branky: 45+4. Goretzka (Kimmich)

    Karty:   50. Calhanoglu (ACM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 15:7.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) (46. Ulreich) – Kimmich (46. Mihaljević), Süle, Pavard, Davies – Goretzka, Tolisso (46. Alcantara), Sanches (59. Sanches) – Müller (79. Stiller), Arp, Coman (59. Singh).
    Náhradníci: Hoffmann, Ulreich – Alaba, Alcantara, Lewandowski, Johansson, Kehl, Mihaljević, Poznanski, Singh, Stiller, Zaiser.

    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Gabbia, Strinič, Hernandez (44. Conti) – Biglia (C) – Calhanoglu, Maldini (59. Cutrone), Borini – Piatek, Castillejo (90+1 Mionič).
    Náhradníci: A. Donnarumma, Plizzari – Brescianini, Copanni, Capone, Conti, Cutrone, Mionič.

    Rozhodčí: Chapman – Kennard, Swartzel
    ocianews.com