Ostrava – Teplice 0:1 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
0:1 (0:1)
FK Teplice
Pátek 26.07.2019, 18:30 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • FORTUNA:LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z utkání 3. kola FORTUNA:LIGY mezi Baníkem Ostrava a Teplicemi. Zápas začíná v 18:30.
     
    FC Baník Ostrava

    Ostrava do nového ročníku nevstoupila ideálně. V souboji s Libercem sice rychle vedla, nicméně hosté posléze zabrali a ve druhé půli dokázali srovnat. Baník mohl jít poté do vedení po nařízené penaltě, ale tu Hrubý zahodil ranou do břevna. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, naběhl si Potočný na centr ze standardní situace a v nastavení vystřeli tři body Slovanu.
    V Karviné si však Baník zlepšil náladu, alespoň, co se výsledku týče. Stejně jako v předchozím střetnutí dali Ostravané rychlý gól, avšak posléze trochu vypadli z role. Karviná ovšem své šance neproměnila, a tak Baník udeřil podruhé ve 68. minutě. MFK se zmohlo v závěru jen na snížení. Oba celky navíc dohrávaly o desíti, jelikož na sklonku utkání byli vyloučení karvinský Lingr a ostravský Fillo, který tak bude Bohumilu Páníkovi chybět i proti Teplicím. Stejně jako zranění Lukáš Pazdera a Milan Lalkovič.
     
    FK Teplice

    Teplice jsou na tom ještě hůře než slezský klub. V úvodním duelu zahraňovaly remízu 1:1 v Příbrami až v 72. minutě, kdy se prosadil navrátilec Jakub Mareš.
    Po tomto výsledku čekala na teplické těžká šichta, kterou také nezvládli. Slavia Na Stínadlech vedla po poločase již 3:0 a bylo téměř rozhodnuto. Krátce po pauze sice ještě snížil Vondrášek, avšak Pražané následně nasázeli ještě dvě branky a domů si odvezli výhru 5:1. Také hosté nebudou v Ostravě kompletní. Kvůli červené kartě po dvou žlutých bude chybět Jakub Mareš a zranění vyřadilo ze hry Manela Roya a Aloise Hyčku.
     
    Poslední tři vzájemná utkání

    7.4.2019 Baník – Teplice 3:1
    26.10.2018 Teplice – Baník 0:1
    24.2.2018 Teplice – Baník 0:0
     
    Úvodní sestavy:

    FC Baník Ostrava: Budinský – Celba, Procházka, Stronati, Fleišman – Reiter, Jánoš, Jirásek, Granečný – Baroš (C), Diop.
    Náhradníci: Číž – Šindelář, R. Hrubý, Kuzmanović, Smola, de Azevedo, Holzer.

    FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Mareš – Žitný, Ljevaković (C), Kučera, Moulis – Vyhnal, Hora.
    Náhradníci: Jakub Diviš – Kodeš, Nazarov, Čmovš, Jindráček, Trubač, Paradin.

    Rozhodčí: Franěk – Koval, Dresler.
     
    Do dnešního duelu udělal domácí kouč v základní sestavě tři změny, jednu vynucenou a dvě nevynucené. Na pravém beku místo vykartovaného Martin Filla nastoupí poprvé v letošní sezóně Josef Celba. Kompletně se změnilo také útočné duo. Tomáše Smolu a Nemanju Kuzmanoviće nahradili Milan Baroš a Dame Diop.
     
    Také hostující lodivod sáhl do sestavy. Oproti minulému duelu nehraje Igor Paradin, potrestaný Jakub Mareš a Daniel Trubač. Místo nich dostanou šanci Admir Ljevaković, Pavel Moulis a Pavel Vyhnal.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Trojice sudích nyní přivádí hráče obou celků na hrací plochu a následovat bude pochopitelně hymna Baníku v podání ostravských fanoušků.
     
    Domácí fotbalisté se dnes představí v tradičních bílých dresech a hosté duel odehrají ve žlutých trikotech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    První střelecký pokus ze zajímavé pozice zaznamenali hosté. Tomáš Kučera pálil z hranice vápna, avšak rána mu nesedla jeho zakončení minulo Budinského zařízení.
    1. Kučerova střela skončila těsně vedle
     
    3
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak to je opravdu výborný vstup hostů, kteří dokonale zaskočili všechny přítomné! Centr z pravé strany sklepl na zadní tyči Pavel Moulis mezi malé vápno a penaltu k nohám PATRIKA ŽITNÉHO, jenž nikým nehlídán propálil Budinského prudkou střelou.
    3. Patrik ŽITNÝ - 0:1
     
    4
    Domácí se snažili odpovědět centrem zprava, nicméně jejich pokus byl hodně nepovedený a balón nakonec skončil za bránou Grigara.
     
    5
    Nyní se ale otevíral slibný brejk před Ostravany. Jenže Granečný adresoval Barošovi do strany příliš prudký pas a teplická obrana míč v pohodě uzmula do své moci.
     
    6
    Michal Jeřábek posléze ve vzdušném souboji povalil Diopa a pro Baník se tak rýsuje první standardní situace.
     
    7
    Granečného centr si našel na pravé straně vápna Procházka, jehož vrácení do ohně sklepl Baroš před Granečného. Ostravský mladíček ale zakončit nestačil díky dalšímu výbornému zákroku hostující defenzívy.
     
    8
    Dame Diop se poté prosmýkl mezi beky, avšak přihrávka ze středu pole stíhal marně. Grigar tak bude jen odkopávat od svého zařízení.
     
    8
    Baník si nyní opravdu hodně kole koledoval o druhý gól! Pavel Vyhnal si totiž na malém vápně našel centr z levé strany, ale svým pokusem na zadní tyč minul těsně Budinského bránu.
     
    9
    Ostravané zatím působí trochu nervózně. Další jednoduchá ztráta na útočné polovině stojí domácí míč a Teplice budou moci vhazovat.
     
    10
    Nyní ale i hosté chybovali při kombinaci a přes Procházku se míč dostal až k Budinskému, od kterého začne další atak Slezanů.
     
    12
    Vzápětí však mohlo být vyrovnáno! Dame Diop i s trochou štěstí vyhrál souboj na levé straně, odkud servíroval do malého čtverce nebezpečnou přihrávku. Tu nabíhající Milan Baroš jen lízl a míč se dokutálel těsně vedle zadní tyče.
     
    13
    Reiter se po Celbově autu na pravé straně dobře zbavil svého strážce a z pokutového území cpal míč před bránu. Tam ovšem trefil jen bránící hráče Teplic.
     
    14
    Nyní byl opět v akci Rudolf Reiter. Ten se v krátkém časovém okamžiku dostal do zajímavé pozice na pravé straně velkého vápna, avšak tentokrát svou ránu nasměroval jen do boční sítě.
    14. Reiter pronikl do vápna, z úhlu pak trefil boční síť
     
    16
    K přihrávce středem se sice Diop nedostal, ale za míčem následně rychle uháněl Reiter. Ten po chvíli svým sraženým centrem vybojoval první roh Baníku.
     
    17
    Milan Jirásem ovšem svůj centr poslal přímo do rukavic Tomáš Grigara, který měl velmi snadnou práci. Ostrava si tak na další šanci bude muset počkat.
     
    18
    Domácí zatím své akce hrají většinou přes pravou stranu, kde nyní znovu operoval Reiter s Celbou. Druhý jmenovaný ovšem poté vyslal do vápna trochu nepřipravený centr, se kterým si hosté poradili.
     
    19
    Moulis se teď ocitl v dobré možnosti na levé straně vápna, avšak místo střely ještě volil pas před bránu, který skluzem zastavil Patrizio Stronati. Pomezní sudí signalizoval ofsajd, a případně gól by stejně neplatil.
     
    21
    Dame Diop se vyšrouboval na centr z pravé strany, nicméně jeho zakončení nemělo patřičnou razanci ani přesnost. Grigar tak situaci jen kontroloval.
     
    22
    Diop zpracoval míč hrudí pouze pro soupeře, který ovšem pod tlakem zakopává balón do zámezí.
     
    23
    Ve 23. minutě sudí přerušuje hru a nařizuje přestávku krátkou přestávku k občerstvení, jelikož v Ostravě panuje velmi horké počasí.
     
    24
    Baník poté dobře vykombinoval Teplice na pravé straně, ale Jánoš nepodpořil akce povedeným centrem, který si bez problémů stáhl ze vzduchu Tomáš Grigar.
     
    25
    Granečný potáhl míč dobrých dvacet metrů po levé straně. Jenže poté přišla špatná přihrávka do šestnáctky, která ve finále končí až u hostujícího brankáře.
     
    27
    Změnit skóre se nyní pokusil Josef Celba. Jeho dalekonosnou ránu však hosté srazili na rohový kop. Z něj ale již podruhé Jirásek trefil přesně Grigarovy rukavice.
     
    28
    Jan Shejbal byl nyní v souboji později než Dame Diop a ostravský útočník dostal pořádně naloženo. Žlutá karta hostujícího beka tak nemohla minout.
     
    29
    Jiráska v exekuci standardky vystřídal Celba, ale ten si vedl rovněž velmi mizerně. Vysoký centr přeletěl všechny zúčastněné v pokutovém území a z tribun se již poněkolikáté ozývá pískot.
     
    30
    Zničehonic přišla další velká šance Ostravy. Reiter se přeci jen dostal k centru zprava a jeho nabídka našla přesně na přední tyči hlavu Milana Baroše. Grigar však předvedl reflexivní zákrok a míč stačil vykopnout.
    30. Hlavičku Baroše famózně zastavil hlavou Grigar
     
    31
    Na levé straně si posléze naběhl do Celby jeden z hostů, ale nedovolený zákrok sudí nepíská. Teplice budou moci alespoň vhazovat.
     
    32
    Z následného autu vytěžili hosté rohový kop, a tak se veškeré dění stěhuje před Budinského.
     
    33
    V pokutovém území poté došlo ke střetu Vyhnala s domácím hráčem a hostující hráč se poroučel k zemi. Souboj vypadal velmi podezřele, ale penalta se nepíská.
     
    34
    Sudí Franěk ještě poté celou situaci konzultoval s kolegy, ale ani po poradě pokutový kop nenařizuje.
     
    35
    Milanu Jiráskovi dnes zatím centry nevycházejí dle představ. Tentokrát z levé strany trefil pouze prvního bránícího hráče Teplic.
     
    36
    A tak to posléze zkusil ze standardky Jánoš. Ten již dokázal trefit Baroše, po jehož prodloužení zakončoval dost možná z ofsajdu Stronati. Bránu však netrefil, a tak vše končí jen odkopem od teplického zařízení.
     
    37
    Sudí Franěk teď možná trochu necitlivě nenechal domácím výhodu. Ti nicméně rozehráli další přímý kop, který po dobrém prodloužení míče chtěl zakončovat Granečný na zadní tyči. Tomu ovšem chyběly centimetry, aby na balón dosáhl.
     
    38
    Celba nyní velmi chytře posunul míč z jedné do běhu Reiterovi, jenž opět servíroval před bránu zajímavý pas. Teplice ale i v tomto případě odolaly.
     
    39
    Jiráskův další centr hosté rovněž odvrátili, ale domácí mohli pokračovat v útoku. Ten ovšem končí u rohového praporku, kde se proti pravidlům provinil Fleišman.
     
    40
    Žitný poté zkoušel nacentrovat z pravé strany na své kolegy. Nabídka však končí až v moci Budinského.
     
    40
    Jirásek dnes prozatím není oblíbený u fanoušků. Domácí středopolař totiž znovu adresoval svou nabídku jen do rukavic Grigara.
     
    41
    Milan Baroš poté dobře přihrál Diopovi mezi beky, načež se ostravský forvard rozhodl zakončit z hranice vápna. Jeho přízemní rána však letěla těsně vedle vzdálenější tyče.
    41. Diop svižnou ránu poslal těsně vedle
     
    42
    Hodně prostoru se nyní otevřelo před Celbou na pravé straně. Ten ale nezvládl přesně přihrát do nebezpečného prostoru a Teplice centr hravě dostaly do bezpečí.
     
    44
    Stronati teď směřoval pas z poloviny hřiště až na hrot, kde však byli domácí dobře pokrytí.
     
    45
    Baníku se dnes zatím nedaří centry ze stran. Další nepřesný vyprodukoval Granečný, což docela nelibě nesli domácí příznivci.
     
    45
    Hlavní sudí nastavuje v první půli 3 minuty.
     
    45+1
    A zase ta samá písnička. Celbův vysoký centr si stáhl bez problémů Grigar a Teplice mohou přejít znovu vpřed.
     
    45+2
    Procházka posléze zastavuje útok Teplic taktickým faulem, což hlavní rozhodčí oceňuje žlutým kartónkem.
     
    45+3
    Jánošův centr z rohového kopu zkoušel ve skluzu zakončit Celba, avšak ten bránu Teplic minul o pořádný kus.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi úvodní poločas zápasu. Do něj vstoupili lépe hosté, kteří se už ve 3. minutě ujali vedení. Zaváhání domácí obrany totiž přesnou ranou potrestal Patrik Žitný. Poté mohl ještě Ostravu uzemnit Vyhnal, ale ten ve své možnosti minul. Baník se následně snažil o vyrovnání, ačkoliv se často potýkal s nepřesnostmi. Nicméně i přes ně si vypracoval několik příležitostí. Jenže ty Baroš a po něm ani Diop proměnit nedokázali. Po první půli tak odcházejí do kabin spokojenější hosté.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:36.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Denis Granečný, přichází Dyjan Carlos de Azevedo.
     
    47
    Jiří Fleišman nyní kombinoval s de Azevedem na levé straně a svým sraženým centrem získal pro Baník rohový kop.
     
    48
    Ten následně rozehrál de Azevedo nejspíše na hlavu Stronati. Ostravský zadák ovšem hlavičkoval v záklonu mimo hostující bránu.
     
    49
    Milan Jirásek se snažil dlouhým pasem vysunout Baroše, nicméně ostravský kapitán by nestihl pas svého kolegy ani v případě, že by měl nohy Usaina Bolta.
     
    50
    Po drobné skrumáži v pokutovém území se míč odrazil k nohám de Azeveda, který ale nepropálil dobře bránící hráče Teplic.
     
    51
    De Azevedo si vzal na starost také přímý volný kop ze třiceti metrů, po kterém zeď zablokovala střelu na další roh. Ten rozehrál opět nový hráč na hřišti, který našel hlavu Dameho Diopa. S jeho slabým pokusem na zadní tyči si ale Grigar poradil.
     
    53
    Povedená kombinace Baníku končí pohlednou střelou z pětadvaceti metrů. Tu po de Azevedově přiťuknutí vyprodukoval Jánoš, který pořádně protáhl Grigara.
    53. Dělovku Jánoše fantasticky vyrazil Grigar
     
    53
    A opět Jánoš v akci. Ostravský středopolař znovu pálil ze střední vzdálenosti, nicméně hosté srazili balón na roh.
     
    54
    Následný centr do ohně vyzněl úspěšně pro hosty, kteří se za vydatné pomoci Grigara ubránili.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Milan Jirásek (FC Baník Ostrava).
     
    55
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Pavel Moulis, přichází Jevgenij Nazarov.
     
    56
    De Azevedo se zatím ukazuje ve velmi dobrém světle a po jeho příchodu levé strana Baníku ožila. Z ní nyní opět přiletěl centr do vápna, kde ale znovu kralovali hostující beci.
     
    57
    Nyní se ale de Azevedovi nepovedlo přihrát a stejně tak se vedlo i Milanu Barošovi. Teplice posléze podnikly rychlý kontr, který nakonec uhasil Procházka odkopem na roh.
     
    58
    Petr Mareš poté svým centrem jen protáhl Budinského, jehož spoluhráči již uklidili míč do bezpečí.
     
    59
    Trochu prostoru dostal nyní Milan Baroš ve středu hřiště. Ostravský kapitán si posunul míč směrem k brance, kterou však ranou z pětadvaceti metrů netrefil.
     
    60
    Jiřího Fleišmana nyní u lajny přetlačil Vyhnal, který byl následně ostravský zadákem faulován. Standardní situace pro Teplice.
     
    61
    Kučera však poté sice minul zeď, ale trefil jen prvního bránícího fotbalistu Slezanů, jenž neměl problém dostat balón pryč ze své šestnáctky.
     
    62
    Po dobré práci Diopa ve středu pole vedl míč proti bráně hostů Jirásek. Na hranici pokutového území se rozhodl pro střelu, kterou ale hravě zlikvidoval Tomáš Grigar.
     
    64
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Dame Diop, přichází Tomáš Smola.
     
    64
    Novice na trávníku se ihned pokoušel najít vepředu Jiří Fleišman, kterému se však nabídka hrubě nepovedla a Teplice se znovu ubránily.
     
    65
    Po více než hodině hry mají domácí velkou možnost na srovnání! Míč ve vápně lízl ruku jednoho z hostů, který si zvětšil objem těla a sudí Franěk píská pokutový kop.
     
    66
    Druhá penalta Baníku před domácím publikem v této sezóně je rovněž neproměněna. Milan Baroš zvolil ze svého pohledu ránu k pravé tyči, což však Grigar skvěle vystihl a míč za brankovou čáru nepustil.
    66. Baroš nedal penaltu! Slabou střelou nechal vyniknout Grigara
     
    68
    Baník nyní zamkl Teplice v jejich pokutovém území, avšak domácí se ke střele neodhodlali. Vše tak končí pouze sražená příhra Fleišmana, po níž následoval razantní odkop hostů.
     
    69
    Vondrášek teď sice vyhrál hlavičkový souboj s de Azevedem, ale míč nakonec končí v zámezí.
     
    70
    Hlavní rozhodčí nařizuje možná trochu překvapivě i ve druhé půli přestávku na občerstvení.
     
    71
    Fleišmanův vysoký centr hosté znovu hravě zneškodnili a posléze předvedl dobré vystoupení Stronati, jenž hrudí odehrál míč do autu.
     
    72
    Jiří Fleišman si dlouho chystal centr zleva, avšak pro ten si daleko z brány vyběhl Tomáš Grigar, který zatím předvádí výborný výkon.
     
    73
    Teplický protiútok končí špatnou kolmicí za obranu, načež Procházka odvedl dobrou obrannou práci, po níž bude Budinský odkopávat.
     
    73
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Milan Baroš, přichází Nemanja Kuzmanović.
     
    75
    Josef Celba se posléze snažil odcentrovat zleva, avšak ani on nevytvořil další možnost. Baník rozehraje alespoň roh.
     
    75
    Po něm jen hlavou lízl míč Stronati, načež pálil na odraženém míči Jánoš. Prudkou ranou ovšem minul hostující zařízení.
    75. Jánošova pumelice skončila mimo tyče
     
    76
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Admir Ljevaković, přichází Petr Kodeš.
     
    77
    Ani teď není vyrovnáno! Nemanja Kuzmanović si zpracoval přihrávku ze strany, na středu vápna se obtočil kolem svého strážce, ale výborně vyběhnuvšího Grigara nepropálil.
    77. Fantastický Grigar vychytal i Kuzmanoviče
     
    78
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Pavel Vyhnal, přichází Martin Jindráček.
     
    79
    Procházka teď dobrou přihrávkou za beky uvolnil nabíhajícího Celbu, jehož další nabídku do vápna zastavil povedený skluz hostujícího obránce.
     
    80
    Pomezní sudí nyní nenechává pokračovat v útoku hostující celek a mává ofsajd. Baník tak bude moci rozehrávat.
     
    81
    Dnešní utkání sleduje 7 083 diváků.
     
    82
    Teplice nyní poměrně dlouho chytře kombinovali u rohového praporku, než se k míči dostal Jánoš a prudkým odkopem posílá míč na polovinu soupeře.
     
    84
    Smola posléze velmi dobře sklepl míč k Jiráskovi, jehož pokus z hranice šestnáctky srazili hosté na roh.
     
    84
    Baník se navíc po svém rohu musel bránit, ale situaci dva na dva Jirásek ustál a svého soupeře úspěšně odzbrojil.
     
    85
    Baník nyní hraje v podstatě o deseti, jelikož Fleišmana trápí křeče. Ostravský bek na hřišti viditelně kulhá.
     
    86
    Teplice posléze zastavily kontr Ostravy na pravé straně, ale následně jen míč odkopávají k Budinskému, který jej okamžitě posunuje na kopačky svých kolegů.
     
    87
    Tomáš Smola marně stíhal přihrávku hostů na Grigara, který však pod tlakem opět jen odevzdává hrací předmět do moci domácích.
     
    88
    Celba byl nyní přišlápnut u postranní lajny a je pískáno proti Teplicím. Standardní situace pro Baník z pravé strany.
     
    89
    Centr na přední tyč však hosté srazili na rohový kop, po němž následovala nabídka do vápna, kde míč sice propadl, ale nakonec je Slezanům pískán útočný faul.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 4 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90+1
    Procházka hledal centrem své kolegy ve vápně, avšak to se mu nepovedlo. Grigar tak následně snadno uschoval míč v náruči.
     
    90+2
    Rudolf Reiter se na chvíli ocitl za beky Teplic, jenž pomezní rozhodčí usvědčil domácího hráče z ofsajdového postavení.
     
    90+2
    Žitný teď v přerušené hře zakopl balón tak nešikovně, že trefil pomezního sudího do ruky a od hlavního arbitra dostává žlutou kartu.
     
    90+4
    Teplice hrají závěr výborně. Po kombinaci na levé straně rozehrají navíc rohový kop.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec a fanoušci Ostravy se ani na druhý pokus nedočkali prvního letošního domácího vítězství. Hned ve třetí minutě totiž dostal hosty do vedení Patrik Žitný a jeho branka se ve finále ukázala jako vítězná. Baník měl sice v první půli velmi solidní možnosti na srovnání, ale ani jednu z nich Baroš s Diopem nevyužili.

    Také ve druhém poločasu se Ostravané snažili překonat Grigara, který ale dnes předvedl opravdu povedený výkon, jenž navíc korunoval v 66. minutě, když zlikvidoval pokutový kop Milana Baroše. V 77. minutě ještě mohl zlomit střelecké prokletí dnešního dne Nemanja Kuzmanović, avšak ani ten na Grigara nevyzrál. Teplice nakonec hubenou výhru ubránily a vezou si domů všechny tři body.
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Přeji hezký páteční večer a u dalších online přenosů na shledanou. (20:29:37)

    Radomír Fukala

    Branky: 3. Žitný (Moulis)

    Karty:   45+2. Procházka (OVA), 54. Jirásek (OVA) – 28. Shejbal (TEP), 90+2. Žitný (TEP)

    Neproměněná penalta: 66. Baroš (OVA), brankář Grigar zneškodnil


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 13:2. Rohy: 11:3.
    FC Baník Ostrava: Budinský – Celba, Procházka, Stronati, Fleišman – Reiter, Jánoš, Jirásek, Granečný (46. de Azevedo) – Baroš (C) (73. Kuzmanović), Diop (64. Smola).
    Náhradníci: Číž – Šindelář, R. Hrubý, Kuzmanović, Smola, de Azevedo, Holzer.

    FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Mareš – Žitný, Ljevaković (C) (76. Kodeš), Kučera, Moulis (55. Nazarov) – Vyhnal (78. Jindráček), Hora.
    Náhradníci: Jakub Diviš – Kodeš, Nazarov, Čmovš, Jindráček, Trubač, Paradin.

    Rozhodčí: Franěk – Koval, Dresler

    Diváci: 7 083
    thejrc.org