Real Madrid – Atlético 3:7 (kon.)
konec
Real Madrid
3:7 (0:5)
Atlético Madrid
Sobota 27.07.2019, 02:00 • MetLife Stadium, East Rutherford (USA) • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
    89. Javi HERNÁNDEZ - 3:7
     
    89
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Fotbalová exhibice pokračuje jubilejním desátým gólem! Felipe odvrátil Vázquezův centr na roh, po kterém z dálky vypálil Kubo. Oblak míč jenom vyrazil a to vedlo k hlavičce de la Fuenteho do tyče. Míč se za brankářovými zády kutálel podél brankové čáry, dokud ho do sítě nedorazil dobíhající JAVI HERNÁNDEZ.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Nacho (Real Madrid CF).
    86. Karim BENZEMA - 2:7
     
    86
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Je sníženo! KARIM BENZEMA potvrdil roli kanonýra a precizní ranou k tyči nedal brankáři Atlética sebemenší možnost zasáhnout.
     
    85
    Nacho si troufl na pěknou individuální akci, kterou ve vápně zastavil až faul Herrery. Také Real může skórovat z penalty!
    80. Vitolo (ATM)
     
    80
    Nebezpečný brejk dva na dva zakončoval Vitolo, kterému trochu znepříjemnil situaci Navasův výběh. Místo střely do odkryté branky tak letěl míč jenom nad břevno.
     
    74
    Navas po přetaženém centru Isaaca nešikovně namazal Camellovi. Ten však byl viditelně překvapen a při rutinní dorážce z hranice malého vápna trefil míč tak špatně, že ho zkušený gólman uprostřed branky ještě zvládl zachytit.
    70. VITOLO - 1:7
     
    70
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Další hřebíček do rakve Realu zabouchl střídající VITOLO, který se nadechl k parádnímu sólu. U půlící čáry vyškolil dva protihráče a pak už měl poměrně otevřenou cestu k sedmému gólu svého týmu.
     
    66
    Také Atlético hromadně střídá. Z deseti hráčů zůstal na place jen Oblak, před kterým zápas dohrají Camello, Felipe, Llorente, Isaac, Montero, Sanabria, Vitolo, Herrera a Manuel Sánchez.
     
    65
    A padla také jedna žlutá karta, kterou viděl středopolař Atlética Saúl Ñíguez.
    64. Hromadná potyčka a červené karty pro Costu s Carvalem
     
    64
    Všechno začalo běžným faulem Carvajala na Lemara, který se rozhodl oplácet Diego Costa. Autor čtyř gólů viděl rovnou červenou kartu, což platí i o Carvajalovi.
     
    62
    Trenér Zidane sáhl k hromadnému střídání! Na hřiště jdou Rodrygo, Kubo, Bale, de la Fuente a Sánchez. Staženi byli Modrić, Marcelo, Isco, Hazard a Ramos.
    60. NACHO - 1:6
     
    60
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Po hodně hry se Real dočkal vytouženého snížení! Hazard náhlým zrychlením na pětníku prošel přes dva obránce. Oblak jeho střílený centr z levého křídla vyrazil jen k NACHOVI a ten už zblízka dopravil balón do sítě.
    51. Diego COSTA - 0:6
     
    51
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Ani na šestou trefu nemuseli fanoušci Atlética čekat příliš dlouho. Po faulu na obranné polovině stačily červenobílým jen dvě přihrávky ke gólové střele. Po hezké kolmici Félixe se o ni znovu postaral DIEGO COSTA, na jehož náběh obrana Realu vůbec nezareagovala.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Álvaro Odriozola, přichází Dani Carvajal.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Lucas Vázquez.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Thibaut Courtois, přichází Keylor Navas.
    45. Diego COSTA - 0:5
     
    45
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Asi nikdo by před zápasem nevěřil, že Atlético bude mít ještě do poločasu pětigólový náskok! Míč si na penaltový puntík postavil DIEGO COSTA, který si sice nedal moc záležet na umístění střely, ale ke škodě to rozhodně nebylo, protože Courtois předem skákal na opačnou stranu.
     
    44
    Penalta pro Atlético Madrid! Nešikovný obranný zákrok uvnitř pokutového území vyrobil Isco, který ještě může poděkovat rozhodčímu, že od něj nedostal druhou žlutou kartu.
    38. Vinícius Júnior (REA)
     
    38
    První větší možnost pro Real! Vinícius Júnior dostal míč od jednoho ze záložníků, ve vápně se bleskově otočil a trefil pravou tyč Oblakovy brány!
    33. Stefan Savić (ATM)
     
    33
    Defenziva Realu si dnes zřejmě vzala dovolenou. Lemarův centr z levé strany přistál na hlavě Saviće, který vyprodukoval dobrou hlavičku, ovšem Courtoisův dobrý zákrok pátému inkasovanému gólu zamezil. V obrané činnosti tentokrát propadl Kroos.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Isco (Real Madrid CF).
     
    29
    Po Moratovi je kvůli zranění vyřazen také útočník na druhé straně. Luka Jović přepouští místo Karimu Benzemovi.
    28. Diego COSTA - 0:4
     
    28
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Na MEtLife Stadion se rýsuje obrovská ostuda pro slavný Real! Zatím mizerně hrající Ramos nakopával z vlatního vápna na Modriće. Balón ale zachytil Ñíguez a dobře promyšlenou krátkou kolmicí dostal do gólovky DIEGA COSTU. Zkušenýútočník byl znovu sám před belgickým gólmanem a bezpečně zvýšil už na 4:0.
    19. Ángel CORREA - 0:3
     
    19
    Atlético právě vstřelilo branku!
    A máme tu i třetí gól, po kterém je Real zralý na ručník! Atléticu teď pomohla i trochu štěstí, když Koke propasíroval krátký pas přes dva vystupující beky na nedávno příchozího ÁNGELA CORREU. Ten díky špatnému postavení Marcela nebyl v ofsajdu a zcela sám před Courtoisem si už věděl rady.
     
    13
    Skutečně je to tak, Álvaro Morata je kvůli pravděpodobnému svalovému problému ze hry. Na place se tak nečekaně brzy objevil Ángel Correa.
    8. João FÉLIX - 0:2
     
    8
    Atlético právě vstřelilo branku!
    No to jsou věci, Atlético vede v osmé minutě už o dva góly! Velkou zásluhu na tom má Saúl Ñíguez, který zachytil míč metr před pokutovým územím a zleva ho poslal do ohně, kde Marcela předskočil JOÃO FÉLIX a jednoduchým způsobem dopravil balón za Courtoisova záda.
    1. Diego COSTA - 0:1
     
    1
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Tak to je šokující začátek, Los Colchoneros skórují už po čtyřiceti vteřinách hry! João Félix z osy hřiště přihrál k vápnu na DIEGA COSTU, jehož střelu z úhlu výrazně tečoval stoper Ramos a přesměroval balón k pravé tyči Courtoisovy branky. Belgický gólman už byl bez šance.

    Michal Břuchanský

    Branky: 60. Nacho, 86. Benzema (pen.), 89. Hernández – 1. Costa (Félix), 8. Félix (Ñíguez), 19. Correa (Koke), 28. Costa (Ñíguez), 45. Costa (pen.), 51. Costa (Félix), 70. Vitolo

    Karty:   31. Isco (REA), 88. Nacho (REA) – 65. Ñíguez (ATM)   64. Carvajal (REA) – 64. Costa (ATM)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:13. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:12.
    Real Madrid: Courtois (46. Navas) – Odriozola (46. Carvajal), Ramos (62. J. Sánchez), Nacho, Marcelo (62. Bale) – Kroos, Modrić (62. Kubo), Isco (62. Rodrygo) – Vinícius Júnior (46. L. Vázquez), Jović (29. Benzema), Hazard (62. de la Fuente).
    Náhradníci: Navas, Lunin, Altube – Carvajal, de la Fuente, Fidalgo, Mendy, J. Sánchez, Seoane, Varane, Bale, Mariano, Kubo, L. Vázquez, Benzema, Díaz, Rodrygo.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier (66. Isaac) Savić (66. Felipe), Hermoso (66. Montero), Lodi (66. M. Sánchez) – Félix (66. Vitolo), Saúl Ñíguez (66. Herrera), Koke (66. Llorente), Lemar (66. Sanabria) – Costa, Morata (13. Correa).
    Náhradníci: Adán, Dos Santos – Correa, Camello, Herrera, Llorente, Felipe, Montero, Moya, Isaac, Riquelme, Sanabria, M. Sánchez, Saponjić, Vitolo.

    Rozhodčí: Ted Unkel (USA)
    ocianews.com