New York City – Kansas City 3:1 (kon.) | Los Angeles FC – Atlanta United 4:3 (kon.)
konec
Los Angeles FC
4:3 (4:2)
Atlanta United FC
Sobota 27.07.2019, 04:05 • Banc of California Stadium, Los Angeles • Americká MLS
Předzápasové kurzy
    90. Gressel (ATA)
     
    90
    Německý fotbalista měl na noze vyrovnání! Míč propadl na zadní tyč, kde se nacházel Gressel. Hostujícímu hráči dlouho trvalo, než si balon zpracoval, a tak se skluzem stihl přispěchat obránce, jenž střelu k levé tyči zastavil.
     
    89
    Střídání v týmu Los Angeles FC: ze hřiště odchází Rossi, přichází Jaković.
     
    85
    A další zakončení domácího celku vyprodukoval Vela. Jeho pokus mířil k pravé tyči, jenže hostující gólman byl znovu připravený a připsal si další parádní zákrok.
    84. Nguyen (LAFC)
     
    84
    Přihrávku do vápna dostal Diomande, který si počkal na náběh spoluhráčů. Do druhé vlny si naběhl Nguyen, jenž mířil do pravého spodního rohu branky. Ovšem Guzan se natáhl a míč vyrazil na další roh.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Justin Meram (Atlanta United FC), který to přehnal s agresivitou. Hráč Atlanty si počínal trochu zápasnicky, když chytil soupeře za ramena a shodil jej na trávník.
    72. Hyndman (ATA)
     
    72
    Centr z levé strany mířil před branku, kde si míč převzal Hyndman. Hostujícímu hráči dlouho trvalo zpracování, a tak následný pokus byl přizvednutý nad branku.
     
    67
    Domácí Diomande vnikl do pokutového území, kde po souboji upadl. Norský útočník se nejprve dožadoval pokutového kopu, až poté v leže zakončil. Střela to byla slabá a navíc mířila přesně na brankáře.
    66. Josef Martínez (ATA)
     
    66
    Po nedorozumění se Atlanta hnala do otevřené obrany. Josef Martínez naznačil střelu, a tak se na zem položil bránící hráč. Ovšem pokus přišel až po chvíli a byl znovu nepřesný.
     
    63
    Střídání v týmu Los Angeles FC: ze hřiště odchází Beitashour, přichází Nguyen.
     
    59
    Střídání v týmu Atlanta United FC: ze hřiště odchází Gonzalo Martínez, přichází Barco.
     
    57
    Sám faulovaný hráč se postavil k přímému kopu, který směřoval do pravé šibenice. Guzan byl na tuto variantu připraven a míč tak vytěsnil nad břevno.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Leandro Gonzalez (Atlanta United FC), který podrazil rozběhlého Velu.
    51. Eddie SEGURA - 4:3
     
    51
    Atlanta právě vstřelila branku!
    Tak to vypadá, že nás ve druhém poločase čeká napínavá bitva! Střídající Meram vnikl do šestnáctky, kde se protáhl kolem soupeře a přihrál před branku. EDDIE SEGURA se stal nešťastníkem celého momentu, jelikož balon uklidil do vlastní branky.
     
    46
    Střídání v týmu Atlanta United FC: ze hřiště odchází Adams, přichází Meram.
    45+2. Josef MARTÍNEZ - 4:2
     
    45+2
    Atlanta právě vstřelila branku!
    Ještě není konec prvního poločasu a už vidíme šestou branku! Gressel se dostal k přetaženému centru a poté míč prohodil mezi obránce na JOSEFA MARTÍNEZE. Hostující sniper na nic nečekal a rychlou střelou snížil Brankář Fink si na míč sáhl, ale vyrazit jej nedokázal.
    45. Eduard ATUESTA - 4:1
     
    45
    Los Angeles FC právě vstřelil branku!
    Tak to je studená plocha pro Atlantu! Carlos Vela posun míč do strany, kde se pohyboval Diomande, který přihrál před branku. V nebezpečném prostoru se nacházel EDUARD ATUESTA, jenž byl zády k brance, ale otočil se a napálil balon za bezmocného brankáře.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Eric Remedi (Atlanta United FC), jenž poslal na zelený pažit pronikajícího domácího kapitána.
    42. Carlos VELA - 3:1
     
    42
    Los Angeles FC právě vstřelil branku!
    Zákrok, po kterém byla nařízená penalta, se dlouho kontroloval, jelikož se opravdu odehrál na hranici vápna. K pokutovému kopu se postavil kanonýr CARLOS VELA, jenž si správně vybral pravý spodní roh branky.
    39. Penaltový zákrok na Velu
     
    39
    Pokutový kop pro Los Angeles! Escobar na hranici šestnáctky fauloval Velu, který ho kopl do pravé nohy. Rozhodčí neváhal ani vteřinu a hned ukazoval na penaltový puntík.
    38. Diego ROSSI - 2:1
     
    38
    Los Angeles FC právě vstřelil branku!
    To je velice dobrá pasáž pro domácí celek! Na pravé straně se znovu nacházel Carlos Vela, který přihrával před branku, kde se nacházel Diomande. Balon k němu nedoputoval, ovšem byl sražen do druhé vlny. DIEGO ROSSI ihned zakončil, a jelikož míč před brankářem skočil, skončil v brance.
     
    34
    Vyrovnávací branka se ještě kontrolovala podle videa. Norský útočník si ale pohlídal své postavení a tento gól musel platit.
    33. Adama DIOMANDE - 1:1
     
    33
    Los Angeles FC právě vstřelil branku!
    Fanoušci na tribunách bouří a Los Angeles zaslouženě vyrovnalo! Kaye si narazil míč se spoluhráčem a následně našel norského spoluhráče. ADAMA DIOMANDE si to okamžitě namířil do šestnáctky a pumelicí na první tyč dává další branku.
    29. Rossi (LAFC)
     
    29
    Na levé straně šestnáctky se objevil Rossi, který vyslal technickou střelu na zadní tyč. Ovšem Guzan předvedl spektakulární zákrok a míč vyrazil na další roh. Na autora zakončení se zlobí Diomande, jenž se nacházel sám u zadní tyče.
    22. Gonzálo Martínez (ATA)
     
    22
    Hostující celek se hnal do otevřené obrany a hlavně do přečíslení. Gonzálo Martínez byl ale kvalitně bráněn, a tak musel míč zaseknout. Jeho následný pokus pak mířil přesně na brankáře.
    2. Mohammed ADAMS - 0:1
     
    2
    Atlanta právě vstřelila branku!
    Tak to je úvod zápasu jako hrom! Centr z volného kopu byl zahrán na zadní tyč, odkud byl balon vracen zpátky do ohně. K odraženému balonu se dostal MOHAMMED ADAMS, který technickým zakončením našel místo u pravé tyče.

    Michal Luxa

    Branky: 33. Diomande (Kaye), 38. Rossi, 42. Vela (pen.), 45. Atuesta (Diomande) – 2. Adams, 45+2. Martínez (Gressel), 51. Segura (vla.)

    Karty:   44. Remedi (ATA), 57. Gonzalez (ATA), 80. Meram (ATA)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 1:4. Rohy: 13:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:14.
    Los Angeles FC: Fink – Beitashour (63. Nguyen), Zimmerman, Segura, Harvey – Kaye, Atuesta, Blessing – Vela (C), Diomande, Rossi (89. Jaković).
    Náhradníci: Miller – Jaković, Nguyen, Perez, Pérez, Ramírez, Zelaya.

    Atlanta United FC: Guzan (C) – Gressel, Robinson, Gonzales, Escobar – Nagbe, Remedi, Adams (46. Meram) – G. Martínez (59. Barco), J. Martínez, Hyndman.
    Náhradníci: Barco, Larentowicz, Meram, Pakrhurst, Pereira, Pogba, Vazquez.

    Rozhodčí: Elfath – Parker, Atkins
    thejrc.org