Vissel Kobe – Barcelona 0:2 (kon.) | PSG – Inter 1:1 (5:6 po pen.) | Dortmund – Udinese 4:1 (kon.)
konec
Vissel Kobe
0:2 (0:0)
FC Barcelona
Sobota 27.07.2019, 11:00 • NOEVIR Stadium Kobe (Kobe) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
    86. PÉREZ - 0:2
     
    86
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Máme tady druhou branku tohoto zápasu! Na levém křídle operoval s míčem Jaime, kterému se na hranici pokutového území podařilo najít CARLESE PÉREZE, jehož tvrdá rána levou nohou se otřela o tyč, načež skončila za domácím brankářem.
     
    78
    Do další velké šance se pro změnu dostal Malcom, který rovněž nevyzrál na domácího brankáře. Na opačné straně se daleko nedostal Watanabe.
     
    73
    Málem to bylo o dvě branky! Obrana Kobe totiž naprosto propadla, před brankáře se dostal Aleñà, který nedokázal přehodit brankáře Majekawu.
    59. PÉREZ - 0:1
     
    59
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak až nyní tady máme úvodní branku tohoto zápasu! CARLES PÉREZ dokráčel s míčem k pokutovému území, kde si dokázal narazit s Malcomem, který mu chytrým způsobem vrátil do běhu, načež prvně jmenovaný hráč zacílil mezi nohy brankáře.
     
    58
    Na opačné straně to velice nebezpečnou střelou zkoušel Dembélé, který levačkou mířil ke vzdálenější konstrukci, kterou míč minul o pár centimetrů.
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
    45. Rakitić nevyzrál na brankáře.
     
    45
    Majekawa nyní podržel svůj celek, neboť se mu podařilo vyrazit hodně nebezpečné zakončení od Rakitiće.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Hotaru Jamaguči (Vissel Kobe).
     
    13
    Katalánci se mohli dostat do vedení! Dankler chyboval při rozehrávce, k míči se tak dostal Puig, jehož zakončení pravou nohou skončilo na boční síti.

    David Suchý

    Branky: 59. Pérez, 86. Pérez

    Karty:   37. Jamaguči (KOBE)


    Vissel Kobe: Majekawa (82. Jošimaru) – Fujitani (46. Niši), Dankler (46. Watanabe), Mija (46. Hašimoto), Hatsuse – Jamaguči (46. Tanaka), Samper (82. Kobajaši), Iniesta (C) (46. Jasui)– Goke (46. Nakasaka), Villa (46. Wellington), Ogawa (46. Masujama)
    Náhradníci: Ito, Ogi, Jošimaru – Tanaka, Niši, Wellington, Jasui, Nasu, Osaki, Kobajaši, Nakasaka, Hašimoto, Watanabe, Masujama

    FC Barcelona: ter Stegen (46. Neto) – Semedo (46. Roberto), Araújo (46. Todibo), Lenglet (46. Umtiti), Alba (46. Jaime) – Puig (46. Malcom), Busquets (C) (46. Aleñà), Rakitić (46. de Jong) – Rafinha (46. Monchu), Griezmann (46. Dembélé), Collado (46. Pérez)
    Náhradníci: Neto, Iňaki – Umtiti, de Jong, Todibo, Aleñà, O. Busquets, Abe, Piqué, Jaime, Roberto, Pérez, Malcom, Dembélé, Monchu
    bahis siteleri