Vissel Kobe – Barcelona 0:2 (kon.) | PSG – Inter 1:1 (5:6 po pen.) | Dortmund – Udinese 4:1 (kon.)
konec
Vissel Kobe
0:2 (0:0)
FC Barcelona
Sobota 27.07.2019, 11:00 • NOEVIR Stadium Kobe (Kobe) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Barcelony, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. Na první branku tohoto zápasu jsme čekali do úvodu druhého poločasu, dokázal se prosadit hostující Pérez, který ještě jednou skóroval v závěru tohoto zápasu. Katalánci byli ve druhém dějství jasně aktivnějším celkem, naopak soupeř se k ničemu vážnějšímu nedostal. (12:54:40)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Vypadá to, že se žádné další branky už nedočkáme. Barcelona se i nadále nachází celkem daleko od branky soupeře.
     
    90+1
    Jaime neměl kolem sebe podporu spoluhráčů, proto musel na své kolegy čekat, načež se mu jako první nabídl aktivní Pérez.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Dost možná se ještě dočekáme nastaveného času.
     
    88
    Nyní to budou mít hráči Kobe nesmírně složité, pár minutek před koncem zápasu prohrávají už o dvě branky, což je téměř neřešitelný úkol.
    86. PÉREZ - 0:2
     
    86
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Máme tady druhou branku tohoto zápasu! Na levém křídle operoval s míčem Jaime, kterému se na hranici pokutového území podařilo najít CARLESE PÉREZE, jehož tvrdá rána levou nohou se otřela o tyč, načež skončila za domácím brankářem.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes pět minut. Barcelona je i nadále ve vedení o jednu branku, navíc je i v posledních minutách nebezpečnějším celkem.
     
    84
    Velice dobře to udělal Todibo, který si v pokutovém území počkal na zakončení od Nakasakeho, jenž dokázal srazit za brankovou čáru – rohový kop.
     
    83
    Sám na sebe to zkoušel vzít Dembélé, který se pohotovým způsobem dostal až k hranici pokutového území, odkud mířil pouze doprostřed branky.
     
    82
    Hned dva hráči hostujícího celku se ocitli na zemi, avšak ani v jednom případě to nebyl nedovolený zákrok. Posléze Wellington přenášel hru vlevo.
     
    81
    De Jong se včas vrátil na vlastní polovinu, kde si navíc pomohl čistým způsobem. Daleko se ale nedostal Dembélé, jenž narazil pouze do Nišiho.
     
    80
    Majekawa nyní rozehrával od své branky, přičemž celkem riskoval. Jeho přihrávka směřovala na Nakasakeho, jenž mu v tísni dokázal vrátit na kopačku.
     
    78
    Do další velké šance se pro změnu dostal Malcom, který rovněž nevyzrál na domácího brankáře. Na opačné straně se daleko nedostal Watanabe.
     
    74
    Na opačné straně se do dobré pozice dostával Wellington, avšak ani on nedokázal vystřelit. Navíc další z řady centrů přistál přesně na hlavě Todiba.
     
    73
    Málem to bylo o dvě branky! Obrana Kobe totiž naprosto propadla, před brankáře se dostal Aleñà, který nedokázal přehodit brankáře Majekawu.
     
    72
    Do kombinace svého celku se zapojil také záložník de Jong, který místo kolmice na pravou stranu oslovil pouze Roberta, jenž podržel balón na kopačce.

    David Suchý

    Branky: 59. Pérez, 86. Pérez

    Karty:   37. Jamaguči (KOBE)


    Vissel Kobe: Majekawa (82. Jošimaru) – Fujitani (46. Niši), Dankler (46. Watanabe), Mija (46. Hašimoto), Hatsuse – Jamaguči (46. Tanaka), Samper (82. Kobajaši), Iniesta (C) (46. Jasui)– Goke (46. Nakasaka), Villa (46. Wellington), Ogawa (46. Masujama)
    Náhradníci: Ito, Ogi, Jošimaru – Tanaka, Niši, Wellington, Jasui, Nasu, Osaki, Kobajaši, Nakasaka, Hašimoto, Watanabe, Masujama

    FC Barcelona: ter Stegen (46. Neto) – Semedo (46. Roberto), Araújo (46. Todibo), Lenglet (46. Umtiti), Alba (46. Jaime) – Puig (46. Malcom), Busquets (C) (46. Aleñà), Rakitić (46. de Jong) – Rafinha (46. Monchu), Griezmann (46. Dembélé), Collado (46. Pérez)
    Náhradníci: Neto, Iňaki – Umtiti, de Jong, Todibo, Aleñà, O. Busquets, Abe, Piqué, Jaime, Roberto, Pérez, Malcom, Dembélé, Monchu
    ocianews.com