Plzeň – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Mountfield HK
Čtvrtek 01.08.2019, 14:00 • Home Monitoring Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    58:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. Přihrávka Samuela Schindlera byla sice sražená, ale DANIEL KAISER si puk přesto našel a střelou mezi betony zvyšuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Schindler.
     
    36:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Branka, která všechny překvapila a nikdo si pořádně ani nevšiml, že puk je v brance. ADAM DOLHÝ překvapil brankáře Tichého utajenou střelou od levého mantinelu a posílá svůj tým opět do vedení. Asistence: Daniel Kaiser, Jakub Holý
     
    28:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ledabylá rozehrávka plzeňský obránců a hosté trestají. Novotný našel zpoza branky před brankou přesně hokejku MATĚJE BENEŠE, který poslal puk přesně mezi betony Bočana. Asistence: Matěj Novotný.
     
    22:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme sníženo. DAVID BROŽEK dostal ideální puk do jízdy a z levého kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Matyáš Sláma.
     
    17:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového vedení. Tentokrát našel Schindler před brankou volného JAKUBA HOLÉHO, který zakončoval do prázdné brány. Asistence Samuel Schindler.
     
    05:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První branka je na světě. Kreuzman v situaci dvou na jednoho našel ideální moment na přihrávku pro MICHALA MATOUŠKA, který puk jen dopravil do prázdné klece. Asistence: Jaroslav Kreuzman.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 6. Matoušek (Kreuzman), 18. Holý (Schindler), 37. Dolhý, 59. Kaiser (Schindler) – 23. Brožek (Sláma), 29. Beneš (Novotný)


    HC Škoda Plzeň: Bočan (41. Vondraš) – Houdek, Špaček (A), Kanta, Páník (C), Jánský, Dolhý, Schindler, Plecitý, Dvořák, Hauser, Dáňa (A), Pešek, Soukup, Václavík, Holý, Kaiser, Schindler, Matoušek, Steinbrucker, Kreuzman
    Mountfield HK: Tichý (Žalčík) – Havlíček (C), Boukal, Králík, Řehák, Beran, Kulhánek, Budina (A), Beneš Matěj, Novotný, Jirků (A), Brožek, Beneš Michal, Cerman, Souček, Sláma
    thejrc.org