Benátky n/J – Novokuzněck 2:4 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
Metallurg Novokuzněck
Pondělí 05.08.2019, 17:30 • Home Credit Arena • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:55 DJURJAGIN - 2:4
     
    55:55
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Při přečíslení tři na dva Rusové neskórovali. Po pár sekundách, kdy se myslelo, že je po šanci, se vzpamatoval DENIS DJURJAGIN a vsítil kotouč po zemi za záda domácího brankáře. Metallurg tak vede o dvě branky a šance Benátek na obrat se snižuje. Asistence: Sergej Judin.
    41:23 DLOUHÝ - 2:3
     
    41:23
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Výborná akce domácího týmu! Ladislav Bittner svižně náhral zpoza brány na volného ADAMA DLOUHÉHO před brankovištěm, jenž s pukem dlouho nic nevymýšlel a poslal ho přímo do horní části ruské svatyně. Asistence: Ladislav Bittner.
    31:55 YUDIN - 1:3
     
    31:55
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Přestože se Benátky dostaly do přečíslení, poté následoval ruský protiútok, kde Maletin nahrál na volného SERGEYE YUDINA. Ten i přes velkou rychlost dokázal poslat kotouč přímo pod břevno a posílá tým Novokuzněcku do vedení! Asistence: Savelij Maletin.
    23:37 POLJAKOV - 1:2
     
    23:37
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Přece jenom se Novokuzněck dostal do vedení! Jerdakov nahrál z pravého kruhu přímo před branku, kde neměl problém se zakončením nenápadný VALERY POLJAKOV. Asistence: Danill Jerdakov, Maksim Kytsin.
    19:58 JERDAKOV - 1:1
     
    19:58
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Metallurg vyvinul obrovský tlak na český celek! Po několika střelách na Žajdlíka se podařilo dvě minuty před koncem vyrovnat DANILLU JERDAKOVI z dorážky v mezikruží! Asistence: Eriks Sevčenko, Aleksey Kirillov.
    01:44 JIRUŠ - 1:0
     
    01:44
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí ve startu hry dominují a také jako první otevírají skóre! Po drsném hitu jednoho z ruských obránců se puk dostal až do levého kruhu, kde ho nejlépe doklepl VOJTĚCH JIRUŠ. Asistence: Ondřej Buchtela.

    Kateřina Hamplová

    Branky a nahrávky: 2. Jiruš (Buchtela), 42. Dlouhý (Bittner) – 20. Jerdakov (Sevčenko, Kirillov), 24. Poljakov (Jerdakov, Kytsin), 32. Yudin (Maletin), 56. Djurjagin (Judin)


    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hosnedl) – Kovář, Niko, Aubrecht, Kunst (A), Had, Buchtela – Průžek (A), Šír, Wiencek, Špaček (C), Chrtek, Klapka, Dlouhý, Bittner, Jiruš, Hotěk, Šafařovský, Vomáčka.
    Metallurg Novokuzněck: Sinkevič (Pechursky) – Sevčenko, Murašov, Čegošev, Zdanov, Akišin, Ščukin, Kirillov, Rjabokonov – Maletin, Judin, Kitsyn (A), Djurjagin (A), Mokritsyn, Parchomenko, Butuzov, Vernigor, Mozorov, Poljakov, Ševčenko, Ruban, Jerdakov (C).

    Rozhodčí: Bernat, Zavřel – Bosák, Kajínek.
    thejrc.org