Finsko – Kanada 0:6 (kon.) | Rusko – USA 6:2 (kon.) | Česko – Švýcarsko 4:3 (4:3 po s.n.)
Slovensko – Švédsko 2:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Švédsko
Pondělí 05.08.2019, 19:00Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Partner:
    45:03 Samuel REHÁK - 2:3
     
    45:03
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita také na straně druhé! Nejprve puk skončil na břevně po ráně Libora Nemce, ale poté se odrazil příhodně pro SAMUELA REHÁKA , který neměl problém poslat kotouč do prázdné branky. Asistence: Libor Nemec a Matej Kašlík.
    41:51 Erik HEDLUND - 1:3
     
    41:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A první přesilovka ve třetí třetině je využitá! ERIK HEDLUND se ocitl na chvíli volný u levého kruhu a dokázal toho využít, poslal puk přesně nad rameno brankáře. Bez asistence.
    23:45 Daniel LJUNGMAN - 1:2
     
    23:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka sice nebyla po celou dobu nejlepší, ale ke konci se povedlo Tre Kronur usadit v pásmu a po svižné kombinaci střílel mezi kruhy osamocený DANIEL LJUNGMAN, ten trefil sice jen tyčku, ale puk se odrazil poté od výstroje brankáře do branky.
    03:27 Matej KAŠLÍK - 1:1
     
    03:27
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Všem ujel MATĚJ KAŠLÍK a povedenou střelou mezi betony propálil brankáře! Asistence: Jakub Kolenič a Marko Stacha.
    00:25 Axel KUMLIN - 0:1
     
    00:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na první branku jsme čekali pouze chvíli! Od modré čáry se dostal k první střele v zápase AXEL KUMLIN a jeho rána propadla přesně na bližší tyč! Asistence: LÖÖF Leo.

    Josef Prášek

    Branky a nahrávky: 4. Kašlík (Kolenič, Stacha), 46. Rehák (Nemec, Kašlík) – 1. Kumlin (Leo Lööf), 24. Ljungman, 42. Hedlund


    Slovensko: Latkóczy (Opatovský) – Kňažko, Fatul, Stacha, Nemec, Groch, Putala, Ketner, Jombík – Chromiak, Myklukha, Lašák – Kašlík, Rehák, Kolenič – Mastič, Faith, Bačo – Nemec, Petráš, Lipianský.
    Švédsko: Clang (Wallstedt) – Leo Lööf, Kumlin, Nordlund, Grans, Andrae, Styf, Wallinder – Linus Lööf, Eklund, Ljungman – Magnusson, Eriksson, Garfve – Hedlund, Torgersson, Hallén – Ljungkrantz, Nybeck, Ekmark – Olausson.

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Vladimír Fridrich – Šimon Synek, Martin Krajčík.
    ocianews.com